#کوکی_استارباکس
مواد لازم:
کره 150 گرم (در دمای اتاق)
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر 1 لیوان سر خالی
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 1/2 لیوان
پسته کامل
گردو خرد شده نصف لیوان
آرد 2-3 لیوان ( به تدریج و کنترل شده اضافه کنید)
طرز تهیه:
کره و پودر قند و زرده تخم مرغ را با هم بزنید سپس پودر دارچین، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اب را اضافه کرده سپس آرد را کم کم و به تدریج اضافه کنید ورز بدید تا خمیری به نرمی لاله گوش حاصل شه.
چیپس شکلات، مغز گردو و پسته یا هر مغز دلخواه دیگه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را به کمک سلفون به صورت استوانه با قطر 4 سانتی متر لول کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بذارید.
سپس خمیر رو بیرون بیارید و به اندازه بند انگشت برش بدید.
روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کوکی ها رو روی آن بچینید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15 تا 17 دقیقه بذارید تا بپزه.
@shirini71
#ترشی_انگور_شانی
انگور یک کیلو
سرکه و آب به مقدار مساوی (یعنی به اندازه ای که سرکه میزنین به همون اندازه هم آب بریزین)
نبات 250 گرم
اول آب رو میجوشونیم و میزاریم کاملا خنک بشه بعد انگورهامونو میشورییم و از ساقه جدا نمیکنیم با قیچی ساقه هاشو چند تیکه میکنیم تا موقع استفاده ترشی کارمون راحت بشه انگورهارو درون شیشه میریزیم و نصف ظرفمون آب میریزیم و مابقی هم سرکه ودر آخر هم نبات هارو روش میچینیم و درشو کاملا سفت میبندیم و در جای خنک به مدت 20 الی 30 روز قرار میدیم تا ترشیمون آماده بشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
@shirini71
☕️قهوه شکلاتی☕️
👈مواد لازم:
قهوه آسیاب شده: یک سوم پیمانه
شکلات: 2 قاشق چایخوری
عصاره نعنا: نصف قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
آب: 1 پیمانه
🍻 طرز تهیه:
قهوه را پودرکرده، با آب مخلوط کنید، سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید، در صورت تمایل میتوانید از پودر شکلات نیز استفاده کنید. وقتی تمام مواد خوب مخلوط شد عصاره نعنا را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. در هنگام سرو وانیل را اضافه کنید. این نوشیدنی به شما در هضم غذا کمک میکند، هم چنین خستگی روزانه را برطرف می کند.
@shirini71
#کیک_باقلوا
✅مواد لازم: زعفران ١ قچ، هل ١/٤ قچ، گلاب ١/٤ لیوان، شکر ١/٥ لیوان، آب ١ لیوان، بکینگپودر ۲ قچ، ماست ١ لیوان، روغن ١ لیوان، تخممرغ ۴ عدد، آرد سفید ۲ لیوان
🍰طرز تهیه: فر رو بهمدت ۱۵ دقیقه روی ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن و نصف لیوان شکر رو خوب بزنید تا کرمی رنگ شود. بعد تخممرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هل و ماست را به مخلوط اضافه و سپس آرد را با بیکینگپودر الک کرده و به مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و بهمدت ۲٠ دقیقه در فر قرار دهید. کیک آماده است. آن را برش بزنید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه شربت، آب و زعفران و باقی ماندهی شکر را بهمدت ۱۰ دقیقه در شیر جوش بجوشانید و بعد هل و در آخر گلاب را اضافه کنید. بعد از دو سه جوش، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. شربت را روی کیک بریزید و اجازه دهید تا کیک خوب خیس شود و آن را حداقل ۴ ساعت درون یخچال نگهداری کنید. روی این کیک رو میتونید با خلال پسته یا خلال بادام تزئین کنید.
@shirini71
🌮ديپ سبزيجات يوناني
👈مواد لازم:پياز قرمز نگيني خرد شده يك ليوان(يا پياز زرد)،ماست يوناني يك ليوان،سركه بالزاميك يك ق غ،آب يك چهارم ليوان،روغن زيتون يك ق غ،ساقه پيازچه خرد شده دو ق غ،نمك و فلفل
پياز و يك ق روغن زيتون و كمي نمك رو در تابه پنج دقيقه با شعله ملايم تفت بديد بعد يك ق غ بالزاميك(يا سركه سيب يا انگور+يك چايخوري شكر) و آب رو اضافه كنيد،شعله رو كم كنيد تا پانزده دقيقه بجوشه،آب بايد كاملا تبخير و پيازها كاراملي بشن.بذاريد خنك بشه.
در يك ظرف دردار،ماست+پياز كاراملي+پيازچه+فلفل سياه رو مخلوط كنيد،در ظرف رو ببنديد و نيم ساعت در يخچال بذاريد و بعد در كنار سبزيجات سرو كنيد.
@shirini71
🌮🌮خمیر پیراشکی عالی😍
اول دو لیوان آرد رو داخل کاسه بریزید
نصف قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری (اگر خمیر مایه فوری نداری اول باید درون آب ولرم یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیرمایع و یک قاشق چای خوری شکر رو بریزید و صبر کنید تا خمیر مایع درست بشه) قاطی ارد کنید و با قاشق مخلوط کنید.
وسط ارد رو گود کنید و یک عدد تخم مرغ ۵ قاشق غذاخوری ماست نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان آب ولرم ریخته باز با قاشق خوب مخلوط کنید یک کاسه ارد بغل دستتون بذارید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید خمیر جمع شده شروع کنید با دست ورز دادن حدود ۱۰ دقیقه باید خوب ورز بدید. آرد زیاد به خمیر نزنید چون خمیر سفت میشه و کیفیت خمیر خوب نمیشه پس سعی کنید خمیر لطیفی باشه اگه کمی هم چسبندگی داشت زیاد مهم نیست با چرب کردن دست چسبندگیش رو رفع کنید.
حتما یک ساعت خمیر رو تو دمای آشپزخونه استراحت بدید اگه زیاد بمونه بوی ترشیده میده.
بعد از عمل اومدن خمیر با نوک انگشتتون پف خمیر رو بگیرید ولی زیاد ورز ندید.
@shirini71