#ته_چین_ماهی
مواد لازم ❓
🍛ماهي قزلآلا : دو عدد
🍛روغن مايع ذرت : يك پيمانه
🍛برنج : پنج پيمانه
🍛 سبزي پلو : چهار پيمانه
🍛سير تازه خردشده : نصف پيمانه
🍛نمك و فلفل : به ميزان لازم
🍛زعفران : به ميزان لازم
⚫️ماهيها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا ميكنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها ميزنيم تا مزهدار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كردهايم با سبزيپلو آبكش ميكنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ ميكنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي ميباشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن ميريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا ميكنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن ميريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت ميگذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج ميريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم ميكنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين ميكنيم.
@shirini71
#کوکو_هرمی
مواد اولیه ❓
🔆سیب زمینی: 6عدد
🔆گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو
🔆جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته
🔆پیاز: 1عدد
🔆زعفران: (اختیاری) به میزان لازم
🔆لیمو ترش: 1عدد
🔆آرد سوخاری: 50گرم
🔆تخم مرغ : 3عدد
🔆زردچوبه:به میزان لازم
🔆فلفل: به میزان لازم
🔆نمك: به میزان لازم
🔆روغن: به میزان لازم
🔴ابتدا سیبزمینیها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخممرغها را نیز آبپز كنید و به شكل تكههای كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری، نمك، فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید. پورهها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آنها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه از تخممرغ را داخل هر كدام قرار دهید و آنها را ببندید.با دست به كوفتهها فرم بدهید و آنها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفتهها را داخل تخممرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروطها را در روغن داغ سرخ كنید.
@shirini71
🍵چای سبز نعنایی🫖
🫖مواد لازم
1 فنجان برگ نعناع تازه، شسته
3-4 چای سبز کیسهای
عسل و برگ های تازه اسطوخدوس( اختیاری)
یخ مقداري
🧉🧉🧉🧉
نعناع را در یک لیوان بزرگ له کنید. چای کیسهای و آب داغ را به آن اضافه کرده 4-6 ساعت میگذاریم تا خنک شود. یخ، عسل و چند برگ اسطوخودوس، را به آن اضافه می کنیم.
@shirini71
🍆بادمجان شکم پر ایتالیایی
🔹احتمالاً نام بادمجان شکم پر را شنیده باشید، با این حال تنها تفاوتی که بادمجان شکم پر ایرانی با ایتالیایی دارد در پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا و گوشت چرخ کرده است. برای تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی به بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه، جعفری، روغن زیتون، پنیر پارمزان، نمک و فلفل و آویشن و خشک به مقدار لازم است.
🔹بادمجانها را بشویید و خشک کنید، سپس به صورت طولی ببرید و داخل آنها را با قاشق خالی کنید. گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه و جعفری را خرد کنید و با کمی آویشن خشک، و فلفل و نمک مخلوط کنید و داخل بادمجانها را پر کنید.پس از آن، مقداری پنیر پارمزان روی بادمجانها بریزید و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید. تهیه این غذا بسیار ساده است و افراد گیاهخوار نیز میتوانند این غذای خوشمزه ایتالیایی را تهیه کنند و از آن لذت ببرند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاند کیک موز
مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میل یا یک چهارم پ
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۴۰ گرم
ماست خامه ای ۲۲۵رگرم
موز ۲۵۰ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳۳۵ گرم
نمک یک پینچ
شیر ۶۰ میل یا یک چهارم پ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن برقی میزنیم تا رنگ آن سفید و کشدار شود بعد روغن مایع را ریخته و کمی هم میزنیم بعد تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده به مدت یک دقیقه هم میزنیم وانیل را هم میریزیم.
بعد ماست و شیر را یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم. بعد مواد خشک الک شده (پودرکاکائو_ آرد_ نمک_بکینگ پودر) را کم کم ریخته و با دور کند همزن ترکیب میشوند (فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم).
قالب میان تهی با سایز ۲۵ را با کره نرم شده یا اسپری روغن چرب میکنیم و کمی پودرکاکائو الک شده پوشش میدهیم و آردهای اضافی را خارج میکنیم و از خمیر کیک، مقداری را به صورت یکنواخت در قالب پخش میکنیم بعد مقداری موز خرد شده یا درسته روی خمیر می گذاریم و بعد دوباره بقیه خمیر را میریزیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم.
و در آخر با گاناش تزیین میکنیم.
گاناش:
مخلوط مساوی خامه صبحانه و شکلات تلخ رنده شده را گاناش میگوییم شکلات را بنماری کرده و بعد از ذوب شدن به همان مقدار خامه میریزیم و هم میزنیم. اگر بعد از اضافه کردن خامه، گاناش سفت شد دوباره بنماری میکنیم یا ۳۰ ثانیه در مایکرو می گذاریم.
✅ پاند کیک ها بافت سنگینی دارن اغلب در قالبهای دیواره بلند و میان تهی پخته میشوند چون مغز کیک هم خوب پخته شوند
داخل این نوع کیک ها اغلب میوه یا آجیل میگذارند و چون اولین بار این کیک ها را در انگلیس درست کردن و تمام مقادیر را پاند پاند اندازه گیری کردن به این نام معروف شدند.
✅ اگر خواستیم این کیک را وانیلی درست کنیم پودر کاکائو را حذف کرده و به همین میزان، آرد اضافه میکنیم.
✅ چون داخل این کیک، کره هست میتوانیم همه مواد را با همزن برقی هم بزنیم و هم زدن با لیسک و به سورت دورانی نیاز ندارد.
✅ ممکن است روی این کیک بعد از پخت تَرَک بخورد که این موضوع در کیک های کره ای طبیعی است.
@shirini71