#کوکو_هرمی
مواد اولیه ❓
🔆سیب زمینی: 6عدد
🔆گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو
🔆جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته
🔆پیاز: 1عدد
🔆زعفران: (اختیاری) به میزان لازم
🔆لیمو ترش: 1عدد
🔆آرد سوخاری: 50گرم
🔆تخم مرغ : 3عدد
🔆زردچوبه:به میزان لازم
🔆فلفل: به میزان لازم
🔆نمك: به میزان لازم
🔆روغن: به میزان لازم
🔴ابتدا سیبزمینیها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخممرغها را نیز آبپز كنید و به شكل تكههای كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری، نمك، فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید. پورهها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آنها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه از تخممرغ را داخل هر كدام قرار دهید و آنها را ببندید.با دست به كوفتهها فرم بدهید و آنها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفتهها را داخل تخممرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروطها را در روغن داغ سرخ كنید.
@shirini71
🍵چای سبز نعنایی🫖
🫖مواد لازم
1 فنجان برگ نعناع تازه، شسته
3-4 چای سبز کیسهای
عسل و برگ های تازه اسطوخدوس( اختیاری)
یخ مقداري
🧉🧉🧉🧉
نعناع را در یک لیوان بزرگ له کنید. چای کیسهای و آب داغ را به آن اضافه کرده 4-6 ساعت میگذاریم تا خنک شود. یخ، عسل و چند برگ اسطوخودوس، را به آن اضافه می کنیم.
@shirini71
🍆بادمجان شکم پر ایتالیایی
🔹احتمالاً نام بادمجان شکم پر را شنیده باشید، با این حال تنها تفاوتی که بادمجان شکم پر ایرانی با ایتالیایی دارد در پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا و گوشت چرخ کرده است. برای تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی به بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه، جعفری، روغن زیتون، پنیر پارمزان، نمک و فلفل و آویشن و خشک به مقدار لازم است.
🔹بادمجانها را بشویید و خشک کنید، سپس به صورت طولی ببرید و داخل آنها را با قاشق خالی کنید. گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه و جعفری را خرد کنید و با کمی آویشن خشک، و فلفل و نمک مخلوط کنید و داخل بادمجانها را پر کنید.پس از آن، مقداری پنیر پارمزان روی بادمجانها بریزید و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید. تهیه این غذا بسیار ساده است و افراد گیاهخوار نیز میتوانند این غذای خوشمزه ایتالیایی را تهیه کنند و از آن لذت ببرند.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاند کیک موز
مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میل یا یک چهارم پ
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۴۰ گرم
ماست خامه ای ۲۲۵رگرم
موز ۲۵۰ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳۳۵ گرم
نمک یک پینچ
شیر ۶۰ میل یا یک چهارم پ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن برقی میزنیم تا رنگ آن سفید و کشدار شود بعد روغن مایع را ریخته و کمی هم میزنیم بعد تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه کرده به مدت یک دقیقه هم میزنیم وانیل را هم میریزیم.
بعد ماست و شیر را یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم. بعد مواد خشک الک شده (پودرکاکائو_ آرد_ نمک_بکینگ پودر) را کم کم ریخته و با دور کند همزن ترکیب میشوند (فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم).
قالب میان تهی با سایز ۲۵ را با کره نرم شده یا اسپری روغن چرب میکنیم و کمی پودرکاکائو الک شده پوشش میدهیم و آردهای اضافی را خارج میکنیم و از خمیر کیک، مقداری را به صورت یکنواخت در قالب پخش میکنیم بعد مقداری موز خرد شده یا درسته روی خمیر می گذاریم و بعد دوباره بقیه خمیر را میریزیم. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم.
و در آخر با گاناش تزیین میکنیم.
گاناش:
مخلوط مساوی خامه صبحانه و شکلات تلخ رنده شده را گاناش میگوییم شکلات را بنماری کرده و بعد از ذوب شدن به همان مقدار خامه میریزیم و هم میزنیم. اگر بعد از اضافه کردن خامه، گاناش سفت شد دوباره بنماری میکنیم یا ۳۰ ثانیه در مایکرو می گذاریم.
✅ پاند کیک ها بافت سنگینی دارن اغلب در قالبهای دیواره بلند و میان تهی پخته میشوند چون مغز کیک هم خوب پخته شوند
داخل این نوع کیک ها اغلب میوه یا آجیل میگذارند و چون اولین بار این کیک ها را در انگلیس درست کردن و تمام مقادیر را پاند پاند اندازه گیری کردن به این نام معروف شدند.
✅ اگر خواستیم این کیک را وانیلی درست کنیم پودر کاکائو را حذف کرده و به همین میزان، آرد اضافه میکنیم.
✅ چون داخل این کیک، کره هست میتوانیم همه مواد را با همزن برقی هم بزنیم و هم زدن با لیسک و به سورت دورانی نیاز ندارد.
✅ ممکن است روی این کیک بعد از پخت تَرَک بخورد که این موضوع در کیک های کره ای طبیعی است.
@shirini71