#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_دوم مهر ماه ۱۴۰۰🧁🧁
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد سینه مرغ کبابی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۰قاشق غذاخوری آش رشته+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
خواص سرکه سیب 🍎🍏
درمان سرماخوردگی و گلو درد
درمان سردرد
درمان فشار خون بالا
درمان خستگی مزمن
درمان سوختگی
درمان چاقی، کاهش وزن بدن
@shirini71
🍣رولت مرغ چرخ کرده رژیمی:
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۴ دانه
فلفل دلمه۱ عدد کوچک
رب گوجه۱ ق م
زرشک۱ ق غ
روغن ۱ ق مایع زیتون یا کانولا
نمک فلفل زعفران به مقدار لازم
آرد سوخاری۱ ق غ
🍗سینه مرغ را به همراه هویج و پیاز چرخ کنید و کمی نمک ، فلفل و زعفران بزنید و ورز دهید تا چسبنده شود. رویش را بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید.
فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به همراه قارچ حلقه شده در تابه روی حرارت بگذارید و در تابه را بگذارید تا با آب خودشان طبخ شوند.
وقت آبش کشیده شد کمی رب ، زعفران دم کرده و زرشک را به مواد اضافه کرده مخلوط نمایید و سپس شعله را خاموش نموده ، کناری بگذارید خنک شود.
روی پلاستیک کمی آرد سوخاری بپاشید و مرغ را به شکل مستطیل رویش صاف کنید. میتونید دستتان را کمی خیس کنید که گوشت به دست نچسبد.
مواد قارچی را وسط مستطیل مرغ به صورت طولی بریزید و به کمک پلاستیک مرغ را رول کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و رول مرغ را به شکلی که لبه های رول در زیر قرار گرفته باشد داخل سینی قرار دهید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بگذارید بپزد.
@shirini71
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسکندرکباب
#کباب_ترکیه
مواد لازم
۱ کیلو گوشت چرخ شده گوساله وگوسفندی با چربی متوسط
☘۲ عدد پیاز متوسط
☘۲حبه سیر
☘۳ ق غ آرد سمولینا ((ایرمیک ))
۴ ق غ ماست
نمک، فلفل سیاه وقرمز، زیره وکاکوتی به میزان لازم .
مواد بالا را در غذا ساز ریخته خوب هم بزنید
☘ مواد رو در لای سلفون گذاشته ومثل کالباس رول کرده و سفت وصاف بپیچی
☘رول رو به مدت دو روز در فریزر بذارید تا کاملا یخ بزنه
☘مواد برای سس
☘۵۰ گرم کره
☘۲ ق غ رب گوجه
☘۱ق غ سس قرمز
☘نمک ، فلفل سیاه وقرمزبه میزان لازم
☘نصف پیمانه آب
☘رب وسس را در کره سرخ کرده وآب را اضافه میکنیم وکمی که غلیظ شد از روی حرات برمیداریم
☘مواد گوشتی رو از فریزر در آورده و۲۰ دقیقه در دمای اشپزخانه میذاریم.
بعد با چاقوی تیز برشهای نازک زده وپشت رو را سرخ میکنیم
☘بربری را مکعبی خرد کرده و در ظرف سرو اول بربری را ریخته وروش سس داده بعد گوشت سرخ شده دوباره سس میریزیم
☘مقداری کره را با فلفل قرمز سرخ کرده وروش میدیم وبا ماست چکیده وفلفل وگوجه کبابی سرو میکنیم
@shirini71
#تهدیگ_ماکارانی
#تجربه_آشپزی
ماکارونی ها رو با دست از کف قابلمه (چدن) دور تا دور چیدم، برای اینکه لبه ها سر جاشون بمونه ی کم از مایه ماکارونی رو که آماده شده بود رو مرکز ریختم بعد دوباره لبه ها رو ادامه دادم و ته دیگ رو چیدم بعد کل مایه ماکارونی رو ریختم. درشو گذاشتم دم بکشه دو سه دقیقه اول حرارت رو زیاد کردم بخار که کرد حرارت رو خیلی کم کردم. ب همین راحتی ب همین خوشمزگی 😋
food_somaye
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار روش بسیار ساده برای کیک های خونگی
اول ماسوره های روسی که به سادگی میتونید باهاشون گل درست کنید 🌷
دوم با یک تکه کاغذ روغنی طرح مورد نظرتون رو روی کیک در بیارید 👍
سوم ترایفل های رنگی ظاهری شیک و عالی به کیک میدن 😍
چهارم شکلات های رنگی رو از لوازم قنادی بخرید و ذوب کنید و روی کیک بریزید 🙂
@shirini71