هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کانال_سفره_آرایی_افتتاح_شد👇👇
🍂آموزش نقاشی روی ماست😍
🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏
🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌
🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍
🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶
وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃♀جا نمونی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba
@mivhe71😍😍
🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒
🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕
🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇
زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_ششم ابان ماه ۱۴۰۰🦄🦄
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری
@shiruni71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نبات_رنگی
طرز تهیه خیلی سادس
اول کمی اب رو با شکر مخلوط کنید در حالی که اب جوشیده باشه بعد از حل شدن کامل 20 دقیقه بگذارید تا سرد بشه سپس چوب های اماده رو داخل ظرف کنید سپس داخل پودر قند بزنید و بگذارید تا خشک بشن
این مرحله کاملا سلیقه ای هست از رنگ های خوراکی استفاده کنید و رنگ های مختلف درست کنید سپس چوب ها رو داخل محلول ها بگذارید به مدت یک هفته بمانند و نبات رنگی شما امادست
💖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک مرغ تابه ای
مواد کیک
تخم مرغ دوعدد
ماست نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
نمک وفلفل مقداری
بکینگ پودر دو ق چ
آرد یک لیوان
مواد میانی
نصف سینه مرغ یا فیله مرغ دوتا سه عدد
پیاز کوچک یک عدد
فلفل دلمه ای قارچ وذرت پخته شده از هرکدام مقداری
نمک فلفل سیاه وادویه دلخواه
به مقدار لازم
رب یک ق غ
سینه یا فیله مرغ را به صورت نگینی خرد کرده پیازرا نگینی خردکرده باکمی روغن تفت داده
مرغ رابه همراه ادویه دلخواه اضافه کرده وکمی تفت داده
فلفل دلمه ای ریز خرد شده قارچ خرد شده وذرت پخته شده را هم اضافه کرده کمی که تفت خورد
رب راهم اضافه کرده درب تابه رامی بندیم تا همه مواد مغز پخت شود بعد از پخت خاموش میکنیم تا مایع بین کیک کمی سرد شود
دراین فاصله مواد خمیر کیک رو
آماده میکنیم
تخم مرغ را با چنگال یا هم زن دستی هم میزنیم تا از لختگی دربیاید روغن ماست نمک وفلفل سیاه را هم اضافه کرده
خوب هم زده تا مواد یکدست شود
آرد وبکینگ پودر را روی مایع الک کرده ومواد را یکدست میکنیم
کف تابه راچرب کرده
دوسوم مایع خمیری را ریخته
مواد میانی راهم روی خمیر ریخته
مراقب باشید مواد مرغی به کناره ظرف آغشته نشودکمی پودرآویشن ریخته، باقیمانده مواد خمیری راهم ریخته تا روی مایع مرغی رابپوشاند
درب تابه رابسته وباحرارت ملایم به مدت 30 دقیقه میپزیم
با سیخ چوبی امتحان کنید اگر از مواد به سیخ نچسبید
کیک آماده شده ،به دلخواه کیک رو برگردونید تا طرف دیگر هم کمی طلایی شود
درظرف سرو قرار داده وبا سس کچاپ تزیین کنید
بافت این کیک خیلی پوک ونرم
وطعمش عالیه،نوش جان
@shirini71
🍭🍌موس موز با مغز کیک شکلاتی
مواد لازم برای4️⃣ نفر
👈شیر ۱/۲ لیوان
👈شکر ۵ قاشق غذا خوری
👈ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
👈خامه صبحانه ۱ بسته
👈موز ۲ عدد
👈وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
👈کیک شکلاتی ۱ عدد
طرز تهیه
1️⃣ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم .
2️⃣ ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.
3️⃣ ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم وبه موادمون که خنک شده اضافه میکنیم .
4️⃣ یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم .
5️⃣داخل قابل را کمی چرب میکنیم و کمی از مواد را داخل قالب میریزیم و میذاریم یخچال تا کمی سفت بشه .
6️⃣ قالب را از یخچال خارج میکنیم و کیک را داخل قالب میذاریم و مقداری از موس را که نیم بند شده اطراف کیک میریزیم و دوباره میذاریم یخچال تا کمی سفت بشه .
7️⃣و در مرحله آخر بقیه مواد را به آرامی روی کیک میریزیم و به مدت ۴ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت بشه.
@shirini71