eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ۲ونیم لیوان تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر ۲ ق م وانیل یک ق چ پودر نارگیل نصف لیوان کشمش نصف لیوان تخم مرغ را داخل ظرف گودی ریخته هم می زنیم بعد شکر را اضافه کرده حدود پنج دقیقه با دور کند همزن هم زده تا کاملا کف کنه بعد به ترتیب شیر روغن مایع وانیل پودرنارگیل را اضافه کرده هم می زنیم آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده و توی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک به طور دورانی هم میزنیم در آخر کشمش های آغشته به آرد راداخل مایع کیک ریخته و قالب را چرب کرده آرد پاشی می کنیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و توی فر با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2 تا (3 لیوان) دانه انار تازه نصف قاشق چای خوری نمک لواشک هر میوه ای به دلخواه لواشک ترش باشه خوشمزه تره 1 تکه نبات کوچک 1-2 ق غ رب انار یا قره قروت 1 ق چ گلپر دلخواهه دانه های انار را شسته و با گوشت کوب بکوبید.در حدی که آب انار مقداری خارج شود ولی له نشود. دانه های انار را با آبش داخل قابلمه ریخته و با حرارت کم اجازه دهید یک ربع تا ۲۰ دقیقه بپزد.اگر مزه انار شیرین یا ملس است نبات نریزید.نمک، تکه های کوچک لواشک و قره قروت یا رب انار و نبات را اضافه کنید. (اگر انار ترش است قره قروت یا رب انارو نریزید.)وقتی کمی آب انار غلیظ شد به دلخواه ۱ ق چ گلپر را ریخته و حرارت را خاموش کنید. 🌸اگر مثل من ترشک ترش دوست دارین از انار خیلی ترش استفاده کنید😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
150 گرم گوشت چرخ کرده 100 گرم رشته آش 1 پیمانه عدس 2 عدد پیاز بزرگ 1 قاشق غذاخوری نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری رب گوجه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه گوشت چرخ کرده رو با یه دونه پیاز رنده شده + نمک و ادویه جات ورز دادم و قلقلی درست کردم گذاشتم یخچال. یکی از پیازها رو نگینی و سرخ کردم با کمی زردچوبه و روغن. رب گوجه، نعنا خشک هم اضافه و تفت دادم کنارگذاشتم. عدس رو گذاشتم بپزه.عدس که نیم پز شد، مخلوط پیازداغ رو ریختم. در آخر که عدس خوب پخت رشته و قلقلیها رو به سوپ اضافه کردم وگذاشتم ۱۵ دقیقه بپزن. 🌸در دستور اصلی نوشته شده قلقلی ها رو خام داخل سوپ بندازید ولی من ترجیح دادم یکم توی روغن سرخشون کنم بعد به آش اضافه کردم.👍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ماست ۱ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه تخم مرغ یک عدد + یک عدد سفیده آب ۱ پیمانه شکر ۱ قاشق غداخوری خوری خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری خوری نمک ۱/۲قاشق چای خوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری آرد ۹۰۰ گرم پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری سرپر طرز تهیه: ماست و تخم مرغ ها و روغن و آب را با هم مخلوط کنید شکرو خمیر مایه و نمک را افزوده و ارد و نشاسته ذرت و پودر زنجبیل الک شده را به مواد بیفزایید تا خمیر لطیفی به دست بیاید مقدار ارد ممکن است بسته به نوع ارد کم و زیاد شود. خمیر اماده را ده دقیقه ورز دهید وروی ان را پوشانده بگذاریدتا در دمای محیط خمیر عمل بیاد سپس از خمیر چانه های ۹۰ گرمی جدا کرده گرد کنید و در سینی بچینید سطح خمیر را با کف دست فشار دهید تا خمیر پهن شود روی خمیرها را به شکل دل خواه ماسوره بزنید و دوباره ده دقیقه استراحت دهید سپس با زرده و تخم مرغ و خامه و کمی پودر زعفران رومال زده کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ 4 عدد شكر 1/2 پيمانه چغندر يا لبوى پخته و ميكس شده 1پيمانه روغن مايع 1/4پيمانه آرد 2 پيمانه بکینگ پودر 1 ق غ پر وانيل نوك ق چ آب لبو1/2پيمانه از همونى كه لبو رو باهاش پختين استفاده كنيد اسانس هل كمى شربت کیک : شكر2 پيمانه آب لبو 1پيمانه اسانس هل به مقداردلخواه طرز تهیه : اول چغندرها رو پوست مى كنيم وحلقه ،حلقه مى كنيم و با كمى نبات خورد شده كه روى لبوها ميريزيم و كمى آب مى پزيم نبات لبوها رو هم خوشمزه وهم شيرين و خوشرنگ مى كنه بعد كه پخت شربت كيك رو آماده كنيد تا كاملاًسردشود. شكر و آب لبو رو روى حرارت قرارداده وقتى كمى جوشيد. اسانس هل رو اضافه كرده وازروى حرارت برداشته وكنار ميذاريم. تخم مرغ و وانيل رو زده تا از لختگى دربياد بعدشكر را اضافه وبا همزن مى زنيم تا حجم آن دو برابر شود.لبوى ميكس و پوره شده وروغن مايع و اسانس هل را هم اضافه كرده مخلوط مى كنيم.آرد و بكينگ پودر رومخلوط وسه بار الك مى كنيم ودرسه مرحله اضافه و با ليسك هم زده و مخلوط مى كنيم تا يكدست شود. كف قالب رو چرب كرده و داخل فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 30 الی45 دقيقه قرار میدهیم. وقتى پخت ،كيك رو برش زده با خلال دندان هم روى كيك سوراخ هايى ايجاد مى كنيم وشربت سرد شده را روى كل كيك ريخته تا شربت به خورد کیک برود.به همين راحتى ❤️ maryambanoo57 @shirini71