eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍀🍀 😋یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم واسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه وتخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغها یی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید👌👌😋😋 نرگسی اسفناج ما آمادس😋😋 نکته،:گلهای سفید روی ماست بابونه هست🌼🌼 @shiruni71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه : نیم کیلو اسفناج چهار عدد تخم مرغ یه قاشق چای خوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری پودر پیاز سه قاشق غذاخوری آرد نمک و فلفل قارچ و کمی روغن همه مواد بجز قارچ را مخلوط می کنیم و قالب فنجانی را چرب کرده مواد را تا نصف در قالب میریزیم و روی مواد یه برش قارچ حلقه حلقه شده میگذاریم.در فر از قبل گرم شده دمای صدو هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه _elahe_sha @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱/۴ پیمانه نسکافه گلد(قهوه فوری) نصف پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه آب جوش نصف پیمانه شیر ولرم ۱/۳ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه آرد ۱ ق م بکینگ پودر نسکافه وشکرو آب جوش با همزن برقی زده تا حسابی کرمرنگ و پفی وسبک بشه. روغن وشیر رو یکی یکی اضافه کمی همزده. در آخر آردوبکینگ الک شده رو اضافه ودر حد مخلوط شدن میزنیم. توی کپسولهای کاغذی ریخته جوری که دو سوم کپسولها پر بشه. در صورت تمایل چند عدد شکلات چیپسی یا یک تکه شکلات وسط مایه کیک داخل کپسولها بگذارید بعد پخت وسط کیک آب میشه خوشمزس. بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ میگذاریم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد. 🌸من طبق معمول همیشه بدون فر وبا فر دستساز ۳۰ دقیقه پختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤ گوشت 250 گرم پیاز.1عدد قارچ.150 گرم رب.2قاشق فلفل دلمه ای.1عدد مواد خمیر: آرد.حدودا 4پیمانه روغن مایع.نصفه پیمانه تخم مرغ.1عدد خمیر مایه.1قاشق غذاخوری شکر.1قاشق مربا خوری نمک کمی آب گرم نصفه پیمانه . طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 طرز تهیه انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند. لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را نگینی خرد کنید(میشه رنده هم زد) داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. *دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.🚫 لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود. بعد از سرد شدن گلپر و پودر تخم گشنیز و یک قاشق شکر را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید . این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.😋👍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍟👩🏻‍🍳 آرد دو پیمونه تخم مرغ سه عدد بزرگ شیر بیشتر از نصف لیوان روغن نصف لیوان شکر یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل نوک قاشق چایخوری شکلات اشکی رنگ خوراکی مجاز سبز وقرمز ابتدا گاز رو روشن کنید وشعله پخش کن بذارید تا گرم بشه ی قابلمه یا تابه ی در دار رو چرب کنید کنار بگذارید .در کاسه ای تخم مرغ ‌،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار وحجیم بشه حالا شیر وروغن رو اضافه کنید ویکم هم بزنید . آرد وبکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردین اضافه کنید (در سه مرحله) با لیسک هم بزنید .مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یکی از قسمتها رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید ‌وظرف دوم رو به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید رنگ سفید من یکم بیشتر شده شما کم کنید😅به مواد بیشتر رنگ سبز اضافه کنید .داخل تابه اول رنگ سبز ،بعد رنگ سفید ودر آخر رنگ قرمز رو مثل کیک زیرا بریزید ،دمکنی بذارید ‌حدود پنجاه دقیقه تا یکساعت با حرارت ملایم بگذارید روی شعله پخش کن بپزد ،کیک رو خارج کنید تا گرمه شکلات چیپسی اشکی روش بچینید بذارید یخچال تا شکلات که آب شده روی کیک دوباره سفت بشه 🍁 🍟👩🏻‍🍳👨‍🍳 @shirini71