eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰🐜🐜 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری) 🍀 :دو عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری) ☕️میان وعده :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا 2ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلج‌ها و حتی سکته مغزی و قلبی شود. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ تندوری ران مرغ ۳عدد ادویه تندوری ۱قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری آبلیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (قابل‌حذف) ۱ قاشق غذاخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری پیاز نصف عدد گشنیز تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم اول همه مواد (بجز مرغ و پیاز) رو داخلش ظرفی بریزید و باهم ترکیب کنید مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه و مرغ رو اضافه کنید. هم بزنید تا مواد به همه‌جای مرغ برسه و درانتها پیاز رو خلالی خرد کرده و پخش کنید ، بذارید چندساعت بمونه تا طعمها جذب مرغ شده و کاملا مزه‌دار بشه بعد بذارید یک‌ساعت و نیم تو فر ۱۹۰ درجه بپزه. من فویل نذاشتم و اصلا هم خشک نشد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دانه انار ۱ونیم لیوان لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط آب انار ۲تا۳ لیوان سرکه ۱/۴لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
هندوانه یلدایی تخم مرغ ۵عدد...شکر ۱ ل سرخالی...روغن ۱/۴ل...اب ۱/۴ل...وانیل ۱/۲ق چ...بیکینگ پودر۱/۲ق چ....آرد ۱و۱/۲ل تهیه کیک اسفنجی به روش من:سفیده وزرده تخم مرغهای سرد را ازهم جدا کنیدمواظب باشید چیزی اززرده وارد سفیده نشه،سفیده ها را درون کاسه تمیز وخشک با دور تند همزن بزنید تا کفدار وسفید رنگ شود سپس نصف میزان از شکر دستور را کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده خوب فرم گرفته و علاوه براینکه با برگرداندن ظرف نمیریزید،وقتی پره های همزن را ازآن به بالا کشیدید سفیده بصورت قله ایستاده _نوک تیز،نه خمیده_بماند،زرده وانیل ومابقی شکر را انقدر بزنید تاکاملا سفید وحجیم شود سپس اب ولرم را کم کم افزوده وهم بزنید،سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه کرده ودرحدکممی مخلوط کنید ودرنهایت مخلوط سه بار الک شده ارد وبیکینگ پودر،هم زدن ارد با بقیه مواد درحدی است که پف سفیده گرفته نشود مراحل اماده سازی کیک هندوانه ای مایه کیک رابرطبق جدول پست قبلی ای که گذاشتم به اندازه دلخواه تهیه کنید من داخل دوتا کاسه رویی که حالت نیم دایره ای داره ویک قالب ساده پختم _مایه کیک ۵ تخم مرغی را درست کردم و بین ظرفها تقسیم_ پس ازپختن وسرد شدن به دلخواه می تونین هرکیک را ازوسط هم برش بزنید رطوبت دهی وخامه کشی کنید گردو ،شکلات و....بریزید من فقط کیک وسطی را ازوسطم برش زدم_ بعد اول کیک نیم دایره ای اول را رطوبت دهی کنید_باشیر،اب میوه یا اب ساده _خامه بزنید،کیک ساده راروی ان بگذارید رطوبت دهی خامه کشی ودرنهایت کیک نیم دایره ای بعدی سپس کیک را به حالت افقی برگردانید_اگر ثابت نمیشه می تونین یه طرف کیک راکمی برش بزنید تا تخت تر بشه و بهتر ثابت بشه_ومطابق فیلم خامه کشی کنید،برای هلال کردن اطراف کیک می تونین ازخمیرکیک استفاده کنید،یعنی مخلوط خرده های کیک وخامه،وکیک راخوب خامه بکشید_من برای صاف کردن خامه ازطلق استفاده می کنم پس ازخامه کشی وهلال کردن کیک آن را درون یخچال بگذارید تا خامه آن خوب سفت شود، بریلوی غلیظ رابه رنگ سبز پررنگ درون قیف ریخته وروی کیک خطوطی ایجاد کنید و خطوط را با طلق صاف کنید بعد از ایجاد خطوط سبز تیره ،با بریلوی سبز روشن بقیه هندوانه را پوشش دهید، یا بریلو را رقیق ترکنید وداخل پارچ ریخته وبرروی کیک بریزید، _بریلو را با کمی ابجوش رقیق وبه غلظت دلخواه دراورید نه سفت باشه که روی کیک بمونه نه شل که همش بریزه وکیک راپوشش نده یامثل من با قیف روی کیک بریزید_بخصوص برای مواقعی که بریلو کم دارین_ وسپس با پالت یا روبان ان را صاف ویکدست کنید، اگر کیک روی کیک گردون باشه صاف کردن بریلو با روبان راحتتره، بعد کیک راداخل یخچال بگذارید تا بریلو منسجم تربشه،سپس برش بزنید،قسمتهای برش خورده را یک لایه نازک خامه زده،وبابریلوی قرمز پر کنید، برای هسته ها از شکلات عدسی شکل یا شکلات اب شده استفاده کنید به شکل عدسی روی کیک بزنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا