#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_هشتم_آذر_ماه ۱۴۰۰⛱⛱
💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی
💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو
💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز
💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت
💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما
💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز
💚بعد از شام 2 عدد خرما
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
کلیپ تصویری
#پولکی_اصفهان
#شکلات
#تنقلات
#یلدا
#نوروز
نگم نگم چقد ترد و عالیه خیلیم راحت درست میشه فقط کمی نکات داره که باید رعایت بشه تا خرچ خرچ صدا بده
مواد لازم 🍒
شکر : ۲۵۰ گرم معادل یک و یک چهارم پیمانه
آب : ۱۲۵ گرم معادل یک دوم پیمانه
سرکه سفید : ۸ قاشق غذاخوری
برای طعم دار کردن
اگر مثل من در چند طعم درست میکنید 👇
پودر نارگیل : یک قاشق
پودر لیمو عمانی : یک قاشق
گل محمدی : یک قاشق
زعفران نصف قاشق
ولی اگه یک طعم درست میکنید هر کدومو خواستید چهار برابر کنید
شکر و سرکه و آب و باهم مخلوط کنید روی حرارت متوسط بذارید بجوش بیاد و غلیظ بشه اصلا نباید رهاش کنید ده دقیقه اول اشکال نداره ولی بعدش بالا سرش بایستید نسوزه
برای چک کردنش یک لیوان آب خنک کنار دستتون بذارید وقتی حس کردید کمی رنگش زرد شده و غلیظه با قاشق داخل آب بریزید اگه مثل فیلم زود جمع شد و زیر دندون صدا داد آماده س
🌱اگه به دندون چسبید بذارید کمی رو حرارت بمونه
🌱آخراش باید مواظب باشید که رنگش تیره نشه تلخ بشه
🌱باید سریع باشید و زود رو ورق فویل پهن کنید تا روانه
🌱 کمی سفت شد به مدت ده ثانیه رو حرارت قرار بدید مجدد روان بشه
🌱باید تا میتونید نازکش کنید که عالی بشه
🌱حتما باید داخل ظرف در دار و کیپ بذارید و داخل یخچال بذارید تا بهم نچسبه و نرم نشه
ashpaziparisa74
╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فیله ماهی۴ تکه پیاز۲ عددتمبر هندی۲۰۰ گرم سیر۶ حبه گشنیز۳۰۰ گرم شنبلیله۵۰ گرمنمک و فلفل سیاه به اندازه کافی زردچوبه و روغن به اندازه کافی
مرحله اول
برای تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مخصوص ابتدا قطعات ماهی را تمیز می کنیم سپس روی دو سمت ماهی ها مقداری نمک و فلفل سیاه می ریزیم و آنها را کنار می گذاری
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود.در ادامه سیرها را به صورت خیلی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کن
پس از اینکه سیر هم کمی تفت دادیم گشنیز و شنبلیله خرد شده را اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم تا رنگشان کمی تغییر کند و تیره تر شود
نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات بپزد
همراه ۲ لیوان آب جوش دیگر به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.
─═इई✨ 🦋✨ईइ═─┅─
@shirini71
#کیک_لیوانی
#کیک_بدون_همزن_بدون_فر
#ایده_یلدایی
#یلدا
#تولد
هر لحظه گنج بزرگیست
گنجتان را آسان از دست ندهید
زمان بخاطر هیچکس منتظر نمیماند
فراموش نکنید
دیروز به تاریخ پیوست
فردا معماست و امروز هدیه...
ظهر یکشنبه بخیر
@shirini71