#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_سی_ام_آذر_ماه ۱۴۰۰♨️♨️
✅ناشتا 1 عدد کیوی
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+یک عدد تخم مرغ ابپز+ یک لیوان چای+یک حبه قند(180کالری)
🍀 #میان_وعده :۱۵ عدد بادام هندی+۳ عدد قارچ کبابی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +۷ قاشق برنج کته +یک تکه فیله ماهی (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک عدد نارنگی +یک برش کوچک کیک خانگی کم شیرین
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالاد کاهو و خیار بدون سس به هرمیزان که میل دارید+یک تکه سینه مرغ کبابی( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک هندوانه بدون فر
آرد ۲ لیوان سرخالی
شکر ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ ق چ خ
بیکینگ پودر ۱ق م
شیر کمی بیشتر از نصف لیوان
روغن نصف لیوان
رنگ ژله ای خوراکی قرمز و سبز
ابتدا کف و دیوارههای تابه رو چرب کنید و دولتیه کاغذ روغنی بزارید و مجدد چرب کنید
تخم مرغ شکر و وانیل رو بزنید تا سفید بشه شیر و روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنیدآرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنیدمواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت رنگ قرمز بزنیداز قسمت بعدی یک سوم جدا کنید و به بقیه ش رنگ سبز بزنید حتما مواد در وسط بریزید و دستتون رو تکون ندید تابه رو روی حرارت ملایم با شعله پخش کن و دم کنی بزارید حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بعد آمادس با شکلات اشکی تزیین کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#موس_انار
#یلدا
داریم کم کم بِ طولانی ترین شبِ سال نزدیک میشیم ‘ قراره یِ کم بیشتر کنارِ هم باشیم و از کنار هم بودن طولانی تر لذت ببریم !!
الهی سفره تون پر برکت ؛
یلداتون پر از خنده هایِ از تهِ دل باشه ؛
و تو ذهنِ تون چیزی جز خوشی نگذره !
🌿حتما امتحانش کنید و بفرستین دوستاتونم ببیننش چون خیلییی ساده و خوشمزه اس
موس انار
ژله انار دو عدد
خامه صبحانه یک عدد
پنیر خامه ای صد و پنجاه تا دویست گرم
شکر دو قاشق
وانیل نصف قاشق چایخوری
آب جوش یک لیوان
شیر نصف لیوان
ژله ها رو با یک لیوان آب جوش قاطی کنید،هم بزنید ، بذارید روی بخار آب یا ماکروویو ک کاملا حل و شفاف شه
تو یه ظرف دیگه ، خامه، پنیر خامه ای، شکر ، وانیل و شیر رو خوب باهم قاطی کنین که یکدست شه
ژله ای ک شفاف شده رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید که کاملا یکدست شه
🌿میتونین تو ظرفای بزرگتر و قالبی درست کنید یا مثل من تو ظرفای تک نفره
دسر رو توی ظرف مورد نظر بریزین و بذارین یخچال کاملا خودشو بگیره ، من با خامه فرم گرفته تزیین کردم ، شما میتونین با هر چی که دوس دارین تزیین و سرو کنین …
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فلافل_هویج🥕🥕🥕
😋مواد لازم👇
سیر=3 حبه
جعفری خرد شده=2 دسته
پودر فلفل قرمز=1قاشق چایخوری
نخود=500 گرم
تخم مرغ=2 عدد
هویج=1 عدد
لیمو ترش=2 قاشق غذا خوری
ماست=150 گرم
سس کنجد=2 قاشق چای خوری
پیاز=2 عدد
نعنا=یک مشت
ادویه به میزان لازم
_____
😋رسپی فلافل هویج👇
امیدوارم لذت ببرین😊😋
برای شروع سیر و جعفری را به حالت درشت خرد کنید؛ حتی میتوانید ساقه های جعفری را هم استفاده کنید. سپس آنها را درون غذاساز بریزید. مخلوطی از ادویه، نخود و تخم مرغ به آن بیفزایید. برای اینکه مخلوط نسبتاً خشکی بدست آید، خیلی باید مواد را با هم قاطی کنید. اگر غذا ساز ندارید نگران نباشید شما میتوانید سیر و سبزیجات را کاملاً خرد کنید و نخود از قبل خیس شده را هم با گوشت کوب بکوبید تا له و نرم شود. حالا هویج و پوست لیمو را رنده کنید؛ رنده هویج باید درشت باشد.
کاسه ای را آماده کنید، از مخلوط فلافل به میزان یک قاشق در آن بریزید سپس مواد رنده شده را به آن اضافه کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یک دست شود. از مخلوطبه دست آمده، 12 تا گلوله درست کنید. برای سرخ کردن از ماهیتابه نچسب استفاده کنید، مقداری روغن درون آن بریزید و روی گاز بگذارید سپس گلوله های فلافل را درون آن بیندازید حدود 3 دقیقه زمان می برد تا هر طرف فلافل سرخ و طلایی شود. هرگز روغن زیاد نریزید چون باعث وا رفتن فلافل ها می شود.
برای تهیه سس مخصوص، آب لیمو ها را بگیرید و به میزان یک قاشق سوپخوری، به ماست و سس کنجد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. اگر غلظت آن بالا بود مقداری آب روی آن بریزید. با نمک و فلفل سس را مزه دار کنید.
برای تهیه سالاد، پیاز را نازک ببرید، برگ های نعنا را از ساقه ببرید و به آن اضافه کنید. باقی مانده آبلیمویی که گرفتید را به همراه نمک و فلفل در سالاد بریزید.
حالا فلافل را در نان باگت گذاشته و با سس مخصوص و سالاد پیاز نوش جان کنید
@shirini71