eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
خوراک سنگدان دوس دارید ؟ 😍 طرز تهیه شم اینطوریه که سنگدان ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین . بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین ، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده:نیم کیلو سبزی کوکو:۳۰۰گرم سیب زمینی پخته؛۲عدد پیاز:۲عدد تخم مرغ:۵عدد نمک و فلفل و زرچوبه،پودر سیر زرشک و گردو طرز تهیه: پیاز و خرد کنیبن با گوشت و ادویه کاملا تفت بدین تا کمی سرخ بشه. حالا اجازه بدین تا خنک بشه. سیب زمینی و رنده کنیبن. با گوشت و سبزی کوکو،زرشک و گردوی خرد شده و تخم مرغ مخلوط کنیین. حالا مایه ی کوکو و داخل روغن داغ بصورت قالبی یا دونه دونه سرخ کنیبن. نوووش جان👍🏼 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: روغن صاف جامد یا نیمه جامد ۱۰۰ گرم منظور از روغن صاف یعنی ابتدا روغن را روی بخار کتری بن ماری کنید و بعد بزارید خنک شه و ببنده و بعد پیمانه کنید (برای همه شیرینی هایی که روغن جامد دارن باید حتما اول روغن صاف بشه) کره گیاهی(مارگارین) ۲۵ گرم میتونید کره را حذف و ۲۵ گرم به روغن جامد اضافه کنید زرده تخم‌مرغ ۱ عدد پودر قند الک شده ۷۵ گرم آرد قنادی الک شده ۲۵۰ گرم ماست غلیظ ۴۵ گرم بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ ۱/۲ ق چ مواد رومال: ۱عدد زرده تخم مرغ + ۱ ق چ ماست + ۱/۲ ق چ زعفران + ۱/۲ ق چ عسل طرز تهیه: پودر قند+روغن جامد+کره به دمای محیط رسیده را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی شود. زرده تخم مرغ+پودر هل+زعفران را اضافه و‌ مجدد ۳ دقیقه با همزن بزنید. بیکینگ پودر را به ماست اضافه و‌چند ثانیه صبر کنید تا روی ماست حباب بزنه و بعد به مواد اضافه کرده و چند ثانیه هم بزنید. آرد را به مواد اضافه کنید و‌ با سر انگشتان مواد را مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. به هیچ وجه خمیر را ورز ندین چون بعد پخت شیرینی خشک میشه. خمیر نیاز به استراحت نداره اما میتونید تا ۱روز داخل یخچال استراحت بدین(روی خمیر را حتما بپوشانید) خمیر را کم کم بین ۲ پلاستیک فریزر باز کنید (ضخامت خمیر نیم سانت یا کمتر باشه) با قالب دلخواه کاتر بزنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر با کمی فاصله بچینید(کاغذ روغنی نیاز به چرب شدن نداره) روی شیرینی هارا رومال کنید (اگه لازم بود ۲ بار رومال کنید) روی شیرینی ها کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی آمادس. پایان پخت گریل را بزنید روی شیرینی طلایی بشه. وقتی شیرینی ها کاملا سرد شدن میتونید از کاغذ روغنی جدا و داخل ظرف دردار بچینید. برای مدت طولانی در یخچال و حتی فریزر میتونید نگهداری کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
. فنجونی کشمشی تخم مرغ دو عدد ... ارد  ده قاشق غذاخوری ... شیر ده ق غ .... بکینگ پودر یک ق چ ..... روغن مایع شش ق غ ....شکر هفت ق غ .... وانیل نصف ق چ .... کشمش و گردو. .اول فنجونهایی رو انتخاب کنید که نشکن باشن و مطمئن باشید .( من از آرکوپال ها ی معمولی استفاده کردم و بهتره که شیشه ای هم نباشه). . .فنجون ها رو چرب کنید.. به اندازه ی نصف فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بزارید تا جوش بیاد . شیر و تخم مرغ  هم بیرون بزارین تا به دمای محیط برسن. آرد وبکینگ پودر را هم سه بار الک کنید کنار بزارین. تا کیک پوک و خوشمزه بشه ( برای همه ی کیک ها این کار رو انجام بدین ) شکر و وانیل را هم به مواد خشک اضافه کنید. تخم مرغ را هم داخل مواد بشکونید و با چنگال خوب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست بشن. حالا شیر و روغن را اضافه کنید. دوباره خوب مخلوط کنید. کشمش ها رو با کمی ارد غلطانده روی هر کیک چهار پنج تا دونه کشمش و گردو گذاشتم . وقتی آب جوش اومد حرارت را کم کنید و فنجونا رو که تا نیمه پر کردین داخل آب جوش بزارین. حرارت کم باشه و دم کنی ضخیم حتما بزارین تا بخار داخل فنجونا نره . برای پخت بیست دقیقه زمان لازمه با دم کنی. 👈👈 اصلا در قابلمه رو برندارین . بعد از بیست دقیقه زیر شعله را خاموش کنید اما در قابلمه را برندارین . ده دقیقه با همون در بسته  و یه حوله ی نسبتا ضخیم  روی قابلمه گذاشتین بهش  استراحت بدین. حالا کیکها آماده  است. باید بزارین خنک بشه بعد سرو کنید. در نهایت اگر دیدی روی کیک کمی خیس بود پنج دقیقه بدون  در ( در قابلمه باز باشه)  اجازه بدین توی همون آب با حرارت کم بجوشه. . .این مقدار برای تقریبا پنج تا فنجون میشه . .( به جای وانیل میتونی پوست پرتقال رنده شده بریزین البته فقط اون قسمت نارنجی رنگ سفیدش تلخ میکنه ) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا