باقلوا_شعریه
(باقلوا پاکستانی) یه شیرینی بدون فر بی نهایت خوشمزه😋👌
مواد لازم:
ورمیشل پاکستانی (شعریه) 2 بسته
روغن مایع 50 گرم
شیر عسلی 1 قوطی
گردو خرد شده 100 گرم
پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری
گلاب 2 ق غ
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
کره 100گرم
طرز تهیه :
ابتدا ورميشل ها رو خرد کرده باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس گردو ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران رو اضافه ميكنيم و كمى تفت ميديم و شير عسل رو به مواد اضافه ميكنيم ؛ كمى تفت ميديم و از روى حرارت برمى داريم .
وقتى كمى خنك شد توی دست فرم میدیم و تو کپسولای کاغذی کوچک ريخته روشو با گردو نگینی شده تزئین میکنیم به همین راحتی شیرینی خوشمزه مون امادس 😋
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#جامبو_شلز_پنیری
#پاستا_صدفی
مواد لازم :
جامبو شلز ۴۰۰ گرم
اسفناج یک پیمانه
سیر ۲ الی ۳ حبه
پنیر خامه ای یک پیمانه
پنیر موتزارلا یک پیمانه
پنیر پارمزان ۱ قاشق غداخوری
پوره ی گوجه یک پیمانه
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم .
در ابتدا جامبو شلز ها را به همراه کمی نمک در آب جوش ریخته تا بپزد. اسفناج ها را با سیرهای خرد شده در روغن تفت بدهید تا بافت آن نرم شود ، سپس،پ اسفناج و پنیرها( پنیر خامه ای ، موتزارلا) را با هم مخلوط کرده و به آن کمی فلفل بزنید . جامبو شلز ها را از اب جوش خارج کنید و کمی به آن روغن اضافه کنید تا به هم نچسبند. مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک وفلفل و آویشن بزنید و در طرف بچینید ، پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید و سطح آن را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و نوش جان کنید 😋
@shirini71