آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#جامبو_شلز_پنیری
#پاستا_صدفی
مواد لازم :
جامبو شلز ۴۰۰ گرم
اسفناج یک پیمانه
سیر ۲ الی ۳ حبه
پنیر خامه ای یک پیمانه
پنیر موتزارلا یک پیمانه
پنیر پارمزان ۱ قاشق غداخوری
پوره ی گوجه یک پیمانه
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم .
در ابتدا جامبو شلز ها را به همراه کمی نمک در آب جوش ریخته تا بپزد. اسفناج ها را با سیرهای خرد شده در روغن تفت بدهید تا بافت آن نرم شود ، سپس،پ اسفناج و پنیرها( پنیر خامه ای ، موتزارلا) را با هم مخلوط کرده و به آن کمی فلفل بزنید . جامبو شلز ها را از اب جوش خارج کنید و کمی به آن روغن اضافه کنید تا به هم نچسبند. مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک وفلفل و آویشن بزنید و در طرف بچینید ، پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید و سطح آن را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و نوش جان کنید 😋
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دیزایین_کیک
#کیک_تولد
#تکنیک_تزیین_کیک
#تاپر_شکلاتی
#حروف_شکلاتی
چندتا دیزاین آوردم با شکلات با راحتترین روش هااا
حالتون چطوریاس؟؟
با این پست حال تون خوب میشه!
شک نکن و تا آخر تماشا کن 😍
برای کیک هایی که میخوایم درست کنیم،گاهی برا تزین هاش تو فکر فرووو میریم🤔که چه کنم؟چیکار کنم🙄
من بهت میگم چیکار کنی.
فقط یه شکلات بگیر روی حرارت بخار آب ذوبش کن و مثل توضیحاتی
که داخل ویدیو بهت دادم،درست کن
چندتا تاپر شکلاتی که برای کیک هاتون،دسر هاتون درست کنید
و تکنیک های خیلی راحت و اجرا کنید😍
واقعا کاره سختی نیست فقط نیاز داره که به خودت اعتماد کنی و انجامش بدی ،مطمن باش که میشه
@shirini71