#سالاد_لوبیا چشم بلبلی و ماست چیلی
ترکیباتش فکر کنم کاملا توی عکس مشخصه ولی مینویسم ، لوبیا چشم بلبلی پخته شده هویج ،فلفل دلمه ای ، جعفری و ریحون ، پیازچه ، قارچ و گوجه فرنگی
@shirini71❤️
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_مغزدار_بشکل_بلال
#فیلم_اشپزی
@shirini71❤️
زرشك_پلو_مرغ_مجلسى
طرزتهيه📝
بهتر است ابتدا مرغ ها را تهیه بفرمایید بدین منظور مرغ ها را به سلیقه ی خود به قطعات چهارتایی یا هشت تایی تقسیم کنید البته استفاده از ران و سینه و چهار قطعه ای مجلسی تر است
سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید و آنرا داخل یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت کم سرخ کنید
پس از آنکه دو طرف مرغ ها سرخ شدند آنها را از تابه خارج کنید در همان تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس رب و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه ی خود را هم اضافه بفرمایید و تفت دهید تا رب هم سرخ شود پس از سرخ شدن رب تکه های مرغ را که سرخ کرده اید را داخل تابه قرار دهید و سه لیوان آب هم اضافه بفرمایید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به همراه سس بپزند.
پس از پخته شدن کامل مرغ و غلیظ شدن سس آن ، کمی زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و داخل آن بریزید و پس از 5 دقیقه مرغ ها را از روی شعله بردارید.
حال نوبت به آماده کردن پلو میباشد ؛ اول باید برنج را خوب پاک کنید ، سپس خوب شسته و داخل یک ظرف پر از آب به همراه نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت خیس بخورد بعد از خیس خوردن یک قابلمه را پر از آب کرده و بعد از جوشیدن برنج را به آن اضافه کنید بعد از گذشت چند دقیقه زمانیکه آب کمی کف کرد و برنج ها کمی نرم شدند و چند دانه از برنجها روی سطح آب آمدند زمان آبکشی آن رسیده است
پس از اینکه برنج را ابکش کردید ، داخل قابلمه دو قاشق روغن به همراه کمی زعفران ریخته و ته دیگ را با نان یا سیب زمینی ته قابلمه بچینید سپس برنج را داخل قابللمه ربخته و دم کنی را روی درب قابلمه میزاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_برگر_خونگی با کیفیت بی نظیرررر و طعم عااالی 👌😋
#فیلم_اشپزی
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ژله گل رز👆👆👆👆
@shirini71❤️
#مافین_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده رو باکره و نمک کوبیدم کف قالب مافین و دیواره هارو چرب کردم و با سیب زمینی پر کردم بعد مواد گوشتی (پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه و زردچوبه) که آماده کردم و تو قالب ها ریختم کمی پنیر پیتزا هم روش ریختم و بالای اونارو را باسیب زمینی پر کردم و داخل فر گذاشتم
از پوره سیب زمینی هم واسه تزیین استفاده کردم
@shirini71❤️
#باقلوا_فنجانی_فوری
خمیر فیلو و قالب کاپ کیک
آجیل خورد شده (پسته گردو بادام و...) 1 پیمانه
کره ذوب شده 1 ق س
عسل یک چهارم پیمانه و مقداری برای رویه اضافه
هل یک چهارم ق چ
نمک یک پنسه
فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کرده و خمیر فیلو را داخل قالب کاپ کیک گذاشته و آجیل و کره ذوب شده و عسل و نمک و هل را با هم مخلوط کرده و داخل خمیر ها ریخته و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار داده و پس از خارج کردن از فر روی هر کدام مقداری عسل ریخته و سرو می کنیم.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_پنیر_خامه
فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای .
مواد لازم : فیله مرغ
سه ق غ کره
نمکو فلفل
آویشن یک ق چ
یکعدد پیاز خرد شده نگینی
چند حبه سیر له شده
گوجه فرنگی خشک آماده شده :
نصف پیمانه عصاره مرغ
نصف پیمانه خامه
شیرنارگیل نصف پیمانه
۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان
یک پیمانه اسفناج بخارپز
طرز تهیه
هر دو طرف فیله ها رو با نمکوفلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . .
برای تهیه سس : ابتدا پیاز
و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید .
خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید .
چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌شانزدهم خرداد1398
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+2 عدد تخم مرغ+1 حبه قند+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +نصف سیخ جوجه کباب+2 کف دست نان سنگک( 350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای دارچین + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری پوره سیب زمینی+یک کف دست نان لواش+یک لیوان دوغ( 300کالری)
❣قبل از شام یک لیوان آب
@shirini71❤️
#سالادسیب_زمینی
سیب زمینی های پخته رو پوست بگیرید و حبه قندی خرد کنید.پیازچه ها رو به صورت حلقه ای خرد کنید دو قاشق کنسرو ذرت و چند عدد خیار شور حلقه شده و کمی فلفل دلمه ای قرمز رنگ خرد کرده و اضافه کنید.کمی جعفری و شوید خرد شده هم اضافه میکنیم .برای سسش من از ماست موسیر و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل استفاده کردم .اگر محدودیت رژیمی ندارید میتونید از سس مایونز استفاده کنید که قطعا خوشمزه تر اما پر کالری خواهد بود .
بعد از درست کردن سالاد بزارید دو سه ساعتی داخل یخچال بمونه که به اصطلاح مزه ها به خورد هم برن بعد سرو کنید.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️