eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوپیازه میگو ابتدا ميگو كه از قبل تميز شده و شسته شده رو كمي نمك ميزنيم و ميذاريم آبش بره ، توي ماهيتابه گود كمي روغن ريخته و ميذاريم داغ بشه سيب زميني را نگيني درشت خرد كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، بعدش سيب زميني را از روغن جمع ميكنيم و ميگوها را اضافه و باحرارت زياد سرخ ميكنيم ، حرارت كم باشه ميگو آب ميندازه ، سرخ شدن طولاني نباشه كه ميگوها سفت بشه ، وقتي دوطرفش سرخ شد از روغن خارج كرده و پياز را كه توي خردكن كاملا ريز خردشده را به روغن اضافه ميكنيم ، ميتونين پياز رو رنده كنيد ولي چون رنده كردن اب ميندازه بهتره توي خردكن ريزش كنين ، وقتي پيازها طلايي شد چندحبه سير رنده شده را اضافه و همزمان زردچوبه پودر فلفل قرمز ميريزيم و بعدش يه قاشق رب گوجه فرنگي ، همه مواد كه تفت خورد ميگوها و سيب زميني هاي سرخ شده را اضافه و كمي هم ادويه مخصوص ميگو ريخته و هم ميزنيم تا مواد مخلوط بشه ، ميتونين مقدار خيلي كم آب هم بريزين ، درانتها نمك و فلفل را اندازه و حرارت را خاموش و نصف استكان آبليموي تازه ميريزيم و بانان يا دركنار برنج سرو ميكنيم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کار خوب کدبانوی کانال👏👏😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ.....۱عدد کره....۲۰۰ گرم روغن مایع.....۴۰ گرم پودر قند.....۶۰ گرم دارچین.....۱قاشق چای خوری وانیل.....نوک چاقو ارد.....۲۰۰ گرم بکین پودر......۱قاشق چای خوری پودر گردو.....۱پیمانه شکر......۲قاشق غذا خوری دارچین.....۱قاشق طرز تهیه: کره به همراه پودر قند با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه.تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و دارچین اضافه کنید.مجدد با همزن برنید تا مواد کمی کرم رنگ بشه.پودر گردو و بکین را می ریزیم در انتها ارد را کم کم اضافه می کنیم.در حدی که خمیر به دست نچسبد.دقت کنید فقط با نوک انگشت خمیر ورز بدید.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک جدا کنید در دست گرد کنید وسطش با وسیله ای سوراخ کنید.داخل سینی فر کاغذ انداخته شیرینی ها بچینید.در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. بعد از پخت شکر با دارچین مخلوط کنید .شیرینی ها در مخلوط شکر بغلطونید.داخلش با شکلات پر کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک_موزاییکی_یخچالی شکر يك سوم پيمانه بيسكوييت پتي بور دو بسته شير يك پيمانه سرخالي كره ١۰٠گرم پودركاكائو سه ق.غ پودر كاكائو و شكر و با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكائو باقي نمونه كره و شير و بهش اضافه كنيد،ميذاريم رو حرارت كم تا كره ذوب بشه بعد زير شعله رو خاموش كنيد و بذاريد كاملا خنك بشه بيسكوييتهارو به چهارقسمت(پودرش نكنيد) تقسيم كنيد و موادتون خنك شد بهش اضافه كنيدداخل سری آب مرکبات گیری يه كيسه فريزر پهن كنيد،مواد و بريزيد وسطش و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و بعد برگردونید داخل سینی و به آرومی کیسه فریزر رو بردارید کیک ها رو بذاريد تو يخچال به مدت سه ساعت تا كاملا خنك بشه بعد با گاناش تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
از این پودر میتونید بجای پودر پسته در تزیین کیک و باقلوا و شیرینی هاتون استفاده کنید🤩 ۱۷۰ گرم اسفناج، ۱۴۰ گرم روغن، ۸۰ گرم شیر و ۱ قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال رو داخل مخلوط کن بریزید تا میکس بشه. ۴ عدد تخم مرغ ، ۲۵۰ گرم شکر ، و نصف قاشق چایخوری وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشنی پیدا کنه بعد مایه ی اسفناج رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. ۲۷۰ گرم آرد و ۲ ق چ بکینگ پودر رو بتدریج روی مواد الک کرده و یکدست کنید. داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و بمدت ۴۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارین . وقتی پخته شد برش بزنین و بافت وسطی کیک رو که رنگ سبزی داره جدا کنید و داخل ظرفی که دستمال گذاشتین بریزین . یک روز تو محیط بیرون بذارید و زیر و رو کنید تا خشک بشه بعد با دست پودر کنید. میتونید داخل ظرف های در دار نگهداری کنین. برای وقتایی که دسترسی به پودر پسته ندارید عالیه و خیلی هم مقوی . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 1حبه سیر نمک به میزان لازم فلفل سیاه تازه 2/1 قاشق چایخوری نعناع خشک 2 عدد کدو متوسط 1/2 فنجان ریحان به خرد شده 2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه یا سرکه بالزامیک 1 قاسق غذاخوری روغن زیتون طرز تهیه در یک کاسه کدو هارا رشته ای برش بزنید و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. سیر له شده، نمک، فلفل، نعناع خشک روغن زیتون و آبلیمو(بالزامیک) را ترکیب کنید. به سالاد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و هنگام سرو در بشقاب کمی ریحان اسلایس شده روش بپاشید. اگر دوست داشتید می تونید از پنیر فتا مکعبی شده یا اگه موزارلا تازه پیدا کردید تو این سالاد استفاده کنید. ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶تاراتور كدو يا همون سالاد كدو🔶 تاراتور يه كلمه بلغاريه كه تو زبان هاي ديگه هم جا افتاده و به معنيه سالاد مايع مثل ماست و خيار خودمون و يا غذاي سرد آبكي مثل آبدوغ خيار خودمون هست. تاراتور كدو هم يه مدل سالاد مايع س كه به نظر من اونايي كه كدو دوست ندارن هم حتما امتحان كنن😜 طرز تهيه: 🔸٢ تا كدو سبز متوسط رو خوب بشوريد و با پوست رنده كنيد 🔸داخل تاوه يه قاشق روغن بريزيد و كدو رو تفت بديد تا سبك بشه و آبش كشيده بشه، بعدش بذاريد كنار تا خنك شه 🔸مي تونيد يه دونه هويج رنده شده هم به كدو اضافه كنيد 🔸داخل يه كاسه، يك ليوان ماست،٢ ق غذاخوري مايونز، يك يا دو حبه سير له شده، نمك و فلفل سياه، وشويد خرد شده ( هرچي بيشتر خوشمزه تر😍) و كمي گردوي خرد شده ( دلبخواهيه ولي خوشمزه ترش ميكنه) همه رو مخلوط كنيد 🔸كدوتون كه خوب خنك شد رو به سس اضافه كنيد اگه نياز بود بازم ماست اضافه كنيد. ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🌺 ‍💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی 💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز 💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت 💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما 💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز 💚بعد از شام 2 عدد خرما 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥕 🔸هويج،جعفرى،پيازچه،تخم مرغ،خامه،آرد سوخارى پودر پارميسان،آبليمو،نمك،فلفل سياه،پودر سير،پودر آويشن 🔸هويج را رنده كنيدو همه مواد را مخلوط و بعد سرخ ميكنيم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خورش کرفس با مرغ برگ های کرفس رو با دوتا پياز، خورد مى كنم و باهم تفت ميدم، ساقه ها رو هم جدا تفت ميدم وقتى سبزى و پياز سرخ شد زردچوبه ميزنیم و مرغ یا گوشت رو ميريزم و باهم تفت ميدم بعد كرفس ها رو اضافه مى كنیم و سبزى قرمه سرخ شده (اگه نعنا جعفرى هم داشته باشم ميريزم اگه نه همون سبزى قرمه وبرگها كافيه) و آب ميريزم و ميذارم بپزه و جا بيفته آخرش نمك مي زنم و ده دقیقه آخر آبلیمو یا آبغوره اضافه میکنم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم خرما آب برابر وزن خرما طرز تهیه ابتدا خرماها رو شسته و هسته آن را جدا میکنیم بعد داخل قابلمه ریخته به میزان وزن خرما آب داخل قابلمه میریزیم بعد روی حرارت گذاشته تا با شعله ملایم خرما نرم و له بشه وقتی خرما له شدن با گوشت کوب میکوبیم تا کاملا به صورت پوره در بیاد به این مرحله که رسید از حرارت برداشته و میزاریم خنک بشه اگه دیدید پوره بدست آمده خیلی سفت و غلیظ بود آب جوش بهش اضافه کنید تا کمی شل تر بشه👌 بعد داخل کیسه پارچه ای یا کیسه برنج میریزیم و زیر آن را ظرفی قرارداده و روی کیسه جسمی سنگین میزاریم تا شیره خرما کاملا بیرون بیاد (البته من یه شب تا صبح کیسه را به صورت آویزون قرار دادم و زیر آن ظرف بزرگی گذاشتم) بعد با دست خوب باید فشار داده تا هر چی آب خرما هست از کیسه بیاد بیرون اگه خرما گوشتی بود از کیسه بیرون آورده و مجدد با کمی آب جوشیده مخلوط میکنیم و حدود ده دقیقه دیگر میزاریم بپزه بعد کنار گذاشته کمی که خنک شد دوباره داخل کیسه ریخته و مجدد این کار رو تکرار میکنیم تا کاملا آب و شیره ی خرما بیرون بیاد و چیزی جز تفاله داخل کیسه نماند 👌 آخر کار آب خرما رو روی حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه و غلیظ بشه باید هرزگاهی هم بزنیم و مراقب باشیم شیره سر نره و بریزه غلظت شیره نباید خیلی سفت باشه چون پس از اینکه از روی حرارت برداشتیم و خنک شد سفت تر میشه 👌👌 🌺 بهتر است برای درست کردن شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنیم 🌺 اگر خرما خشک باشد زمان پخت بیشتری نیاز دارد 🌺 اگر غلظت شیره کم و شیره شل و رقیق باشد زود کپک میزند یا باید غلظت آن مناسب باشد یا به مقدار کم درست شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم خوراک دل مرغ: دل مرغ 300 گرم پیاز 1 عدد سیر 3 حبه قارچ 5 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند. سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به 4 قسمت برش بزنید ). درون ماهیتابه روغن بریزید. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند. قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید. نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید. همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده نکنید. در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب یا 2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید. این غذا با برنج یا نان سرو میشود. @shirini71