eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ.....۱عدد کره....۲۰۰ گرم روغن مایع.....۴۰ گرم پودر قند.....۶۰ گرم دارچین.....۱قاشق چای خوری وانیل.....نوک چاقو ارد.....۲۰۰ گرم بکین پودر......۱قاشق چای خوری پودر گردو.....۱پیمانه شکر......۲قاشق غذا خوری دارچین.....۱قاشق طرز تهیه: کره به همراه پودر قند با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه.تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و دارچین اضافه کنید.مجدد با همزن برنید تا مواد کمی کرم رنگ بشه.پودر گردو و بکین را می ریزیم در انتها ارد را کم کم اضافه می کنیم.در حدی که خمیر به دست نچسبد.دقت کنید فقط با نوک انگشت خمیر ورز بدید.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک جدا کنید در دست گرد کنید وسطش با وسیله ای سوراخ کنید.داخل سینی فر کاغذ انداخته شیرینی ها بچینید.در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. بعد از پخت شکر با دارچین مخلوط کنید .شیرینی ها در مخلوط شکر بغلطونید.داخلش با شکلات پر کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک_موزاییکی_یخچالی شکر يك سوم پيمانه بيسكوييت پتي بور دو بسته شير يك پيمانه سرخالي كره ١۰٠گرم پودركاكائو سه ق.غ پودر كاكائو و شكر و با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكائو باقي نمونه كره و شير و بهش اضافه كنيد،ميذاريم رو حرارت كم تا كره ذوب بشه بعد زير شعله رو خاموش كنيد و بذاريد كاملا خنك بشه بيسكوييتهارو به چهارقسمت(پودرش نكنيد) تقسيم كنيد و موادتون خنك شد بهش اضافه كنيدداخل سری آب مرکبات گیری يه كيسه فريزر پهن كنيد،مواد و بريزيد وسطش و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و بعد برگردونید داخل سینی و به آرومی کیسه فریزر رو بردارید کیک ها رو بذاريد تو يخچال به مدت سه ساعت تا كاملا خنك بشه بعد با گاناش تزیین کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
از این پودر میتونید بجای پودر پسته در تزیین کیک و باقلوا و شیرینی هاتون استفاده کنید🤩 ۱۷۰ گرم اسفناج، ۱۴۰ گرم روغن، ۸۰ گرم شیر و ۱ قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال رو داخل مخلوط کن بریزید تا میکس بشه. ۴ عدد تخم مرغ ، ۲۵۰ گرم شکر ، و نصف قاشق چایخوری وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشنی پیدا کنه بعد مایه ی اسفناج رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. ۲۷۰ گرم آرد و ۲ ق چ بکینگ پودر رو بتدریج روی مواد الک کرده و یکدست کنید. داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و بمدت ۴۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارین . وقتی پخته شد برش بزنین و بافت وسطی کیک رو که رنگ سبزی داره جدا کنید و داخل ظرفی که دستمال گذاشتین بریزین . یک روز تو محیط بیرون بذارید و زیر و رو کنید تا خشک بشه بعد با دست پودر کنید. میتونید داخل ظرف های در دار نگهداری کنین. برای وقتایی که دسترسی به پودر پسته ندارید عالیه و خیلی هم مقوی . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده 1حبه سیر نمک به میزان لازم فلفل سیاه تازه 2/1 قاشق چایخوری نعناع خشک 2 عدد کدو متوسط 1/2 فنجان ریحان به خرد شده 2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه یا سرکه بالزامیک 1 قاسق غذاخوری روغن زیتون طرز تهیه در یک کاسه کدو هارا رشته ای برش بزنید و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. سیر له شده، نمک، فلفل، نعناع خشک روغن زیتون و آبلیمو(بالزامیک) را ترکیب کنید. به سالاد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و هنگام سرو در بشقاب کمی ریحان اسلایس شده روش بپاشید. اگر دوست داشتید می تونید از پنیر فتا مکعبی شده یا اگه موزارلا تازه پیدا کردید تو این سالاد استفاده کنید. ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا