آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستا_پستو_بامرغ_گریل
#رژیمی
مصرف پاستا با سس پستو طعم منحصر به فردی داره که به دلیل وجود عطر ریحان طعم تازگی و خوبی به غذا میده. این نوع پاستا به دلیل عدم استفاده از مواد گوشتی هضم غذا خیلی سبک تر و به همون نسبت به دلیل وجود پنیر، مغز گردو یا هر مغز دیگه ای مقوی تر، که البته ایندفعه برای تنوع در کنار پاستا از مرغ گریل شده استفاده کردم
خوب بریم سراغ طرز تهیه:
قبل از هر چیز برشهای مرغ رو با بیفتک کوب زدم و با ماست، سس خردل، روغن زیتون، فلفل و پودر سیر مرینت و تو یخچال حدود دو ساعت استراحت دادم. برای سرخ کردن هم کف تابه گریل رو با کمی روغن زیتون چرب و برشهای مرغ رو گریل کردم در این حین پاستا رو با نمک و روغن تو آب جوش ریختم تا بپزه بعد آبکش کردم. بعد از این مرحله هم با سس پستو مخلوط و در کنارش مرغ گریل شده گذاشتم.
@shirini71
اگه بریید تو رستورانهای ایتالیایی این غذا رو سفارش بدید باید کلی بابتش پول بدید👆 با کمترین هزینه خودتون تو خونه می تونید درست کنید,در انتهای کار یکم پنیر پارمسان روش رنده کنید که جلوه بهتری بگیره و مثل عکسهای ژورنالی جذاب واشتها آور بشه👌
یکم شیرینی و کیک رو بزاریم کنار بریم سراغ نان خانگی 😍 اونم نان پیچی دارچین 😍 بافتش فوقالعاده و ریش ریش طوریه 🤭 من ک خیلی دوست داشتم خوشمزگیشو... دلبریشو....😁😎
با عسل ی ترکیب بهشتیه......
موادی ک لازم داریم تا این خوشمزه ی خوشگل رو تهیه کنیم
یک لیوان شیر
یک لیوان اب
ی دونه تخم مرغ
نوک قاشق نمک
سه قاشق شکر
ی قاشق خمیر مایه فوری
ارد چهار و نیم لیوان فرانسوی
برای بین خمیر
شکرقهوه ای یا سفید
کره
دارچین😍😍
ی دونه زرده برا رومال با کمی شیر و زعفران
خمیر مایه رو ک عمل اوردیم
با بقیه مواد مخلوط میکنیم خیلی خوب ورزمیدیم
خمیر رو یک ساعت استراحت میدیم
بعدخمیر رو دوباره ورز و
با وردنه ب شکل مربع باز میکنیم و همه سطح خمیر رو اول کره وبعد دارچین و شکر مخلوط شده میپاشیم بعد چهارقسمت میکنیم و روی هم قرارمیدیم دوباره با وردنه باز میکنیم خمیرو با پیتزابر یا چاقوی چرب
نواری برش میدیم و میپیچونیم و بعد ی ربع استراحت داخل سینی توستر یا هرقالبی دارین میزاریم ورومال میزنیم
داخل فر با درجه ۱۸۰ و زمان ۴۰دقیقه
با فر دست ساز هم میشه
عطرش دیونه کننده اس حتما حتما امتحان کنید 😍😋👌👌👌
@shirini71
#شیرینی_عسلی
كره(روغن صاف): ۱۵۰ گرم
پودرقند(پودرشكر): ۸۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
هل: ۱/۴ قاشق چایخوری
ماست: ۱/۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
آردبرنج: ۱۵۰ گرم
آرد: ۱۵۰ گرم
عسل: ۱۰۰ گرم
شکلات: ۱۰۰ گرم ( سوربن کاله، کارات یا بلکولاد)
نوتلا و پودر پسته: برای تزئین
کره و پودرقند رو با همزن به قدری می زنیم که یکدست بشه، حدود یک دقیقه، نیاز به همزدن بیشتر نیست، تخم مرغ و زرده به همراه هل اضافه می کنیم و دوباره به اندازه یکدست شدن هم می زنیم. بعد ماست و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم.
آرد برنج رو الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم، بعد آرد رو الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. خمیر رو با دست جمع می کنیم و حدود یک ساعت تو یخچال استراحت می دیم. اگر الان خمیر یه کم چسبندگی داشت بعد از استراحت رفع می شه.
خمیر رو به ضخامت ۲-۳ میلیمتر باز می کنیم و با کاتر قالب می زنیم و تو فر برقی با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد و مدت ۱۰-۱۲ دقیقه پخت می کنیم.
موقع پخت حتما چک کنید تا وقتی یه کم زیرش تغییر رنگ داد از فر خارج کنید.
بعد از خنک شدن یه کوکی رو داخل شکلات ذوب شده می کنیم و می زاریم تا سفت بشه و پشت کوکی دیگر با قیف عسل می ریزیم و هر دو تا کوکی رو بهم ساندویچ می کنیم و با نوتلا و پودر پسته تزیین میکنیم
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوم_اسفند_۱۴۰۰❄️❄️
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل
دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
"به زندگی اعتماد کن، همه چیزهایی را که باید بدانی در شادی و غم به تو یاد خواهد داد."
سلام مهربونااااااااا😍😍😍😍
امیدوارم حال تک تک تون عالی باشه
#حلیم
بلغور گندم ۳۰۰ گرم
سینه ی مرغ ۱۵۰ گرم
(یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند )
کره یا روغن زرد(حیوانی) ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
چوب دارچین
نمک یک قاشق غذا خوری
دارچین و کنجد برای تزیین
بلغور گندم رو خیس کنید چند ساعت بعد با آب ولرم و کمی نمک بزارید بپزه (حتما نمک رو بزنید چون بی مزه میشه)
سینه مرغ یا گوشت رو هم با پیاز و چوب دارچین بزارید بپزه اگر مرغ استفاده میکنید نمک از اول پخت بزنید اگر گوشت استفاده میکنید اخر پخت بزنید
وقتی بلغور کامل پخت با گوشت کوب برقی یا غذا ساز یا مخلوط کن له کنید تا کامل نرم بشه
مرغ یا گوشت پخته شده رو ریش ریش کنید
سپس مرغ یا گوشت رو داخل بلغور ها بریزید و آبش رو هم از صافی رد کنید و اضافه کنید به حلیم
بزارید روی اجاق با شعله متوسط و مرتب هم بزنید، نصف کره یا روغن زرد رو هم اضافه کنید
تا حلیم جا بیفته و کشدار بشه
نصف کره رو روی حرارت گرم کنید و دارچین رو در روغن بریزید ،مخلوط که شد با کنجد روی حلیم رو تزیین کنید
اگر خواستید تو مایکروفر درست کنید تو یه کاسه بزرگ بریزید ومقدار بلغورگندم را 200گرم بریزید بزارید داخل دستگاه ماکرو 900وات 40 دقیقه زمان بدید هر ده دقیقه هم بیرون بیاریدش و همش بزنید بعد از بیست دقیقه با گوشکوب برقی بکوبیدش
و مرغ ریش ریش شده و کره رو بهش اضافه کنید تا پایان 40 دقیقه بزارید تو دستگاه بمونه 😍😍😍
نوش جون 😋😋
🛑از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه خیلی بهتره
🛑روغن یا کره رو میتونید بیشتر بزنید
🛑اندازه ی گوشت حلیم کاملا سلیقه ایه میتونید کم یا زیاد کنید و هر گوشتی دوست دارید استفاده کنید
@shirini71