#دمی_مرغ_اسفناج
ابتدا مرغ را طبق روال معمول و البته زعفرانی میپزیم .
سپس برنج آماده میکنیم،به این ترتیب که برنج شسته و به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم تا آبش كشیده بشه.
تو این فاصله اسفناج رو خرد میکنیم و توی یه تابه با کره و یک قاشق پیاز سرخ شده طلایی و کمی پوره سیر تفت میدیم و بهمراه کمی فلفل قرمز به برنج اضافه میکنیم.
حالا، هم میتونیم #مرغ رو به برنج اضافه کنیم و باهم بزاریم دم بکشه (که در اصل باید مرغ رو به پلو اضافه کنیم).
هم اینکه برنج جدا دم کنیم و با مرغ سرو کنیم
@shirini71
تخم مرغ ۴عدد
روغن مایع ۱ استکان
بکین پودر یه بسته
وانیل کمی
شیر ۱ونیم پیمانه
ارد ۳ونیم پ
اول تخم مرغها رو با شکر و وانیل کامل بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید و روغن اصافه شود در اخر ارد و بکین پودر الک شده رو اضافه کنید و با لیسک
اروم مخلوط کنید ( من دوبار ارد رو الک کردم)
در قالب ریخته
در فر از قبل گرم شد درجه ۱۸۰ تایم ۴۵ تا ۵۰
البتع حرارت فرها فرق داره
من توستر گذاشتم
نوش جان
@shirini71
#آش_بلغور ( یارمه )
بلغور دو پیمانه
لوبیاچیتی پخته شده سه پیمانه
نخود پخته شده سه پیمانه
آب قلم ب میزان لازم
زردچوبه دو قاشق غ خ
پیاز یک عدد بزرگ
این غذا کاملا خوشمزه و لذیذ و سنتی و قدیمی خراسان رضوی (درگز) هستش ک ب عنوان دورهمی عصرها درست میکنن
بلغور و حبوبات رو از شب قبل خیس میکنیم این مدت چندین مرتبه ابش رو عوض میکنیم .نخود و لوبیا رو جداگانه میزاریم رو اجاق تا بپزه..بلغور رو تو دیگ میریزیم نصف دیگ آب باید باشه میزاریم با حرارت خوب بپزه هرازگاهی هم میزنیم ته نگیره .دو ساعتی طول میکشه تا خوب بلغور بپزه ..لوبیا و نخود پخته شده رو ب بلغور اضافه میکنیم مخلوط میکنیم ...تو ظرف دیگه پیاز داغ درست میکنیم پیاز رنده شده بهتره یا خلالی خورد میکنیم ،،، وقتی پیازا خوب سرخ و طلایی شد زردچوبه رو اضافه کرده و هم زده با کمی فلفل قرمز .از رو حرارت برمیداریم پیازداغ رو ب مواد دیگ بلغور اضافه میکنیم و هم میزنیم نمک هم بهش میزنیم ...اجازه میدهیم نیم ساعتی باز رو حرارت باشه و یارمه خوب جا بیفته و بعد نوش جان کنید .
نکته میتونید ب یارمه کله پاچه پخته شده هم بریزید دلبخواهی.
برای تزیین هم میتونید از پیاز داغ خلالی استفاده کنید
@shirini71
#سالاد_کلم_وذرت
طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن
اينا مواد سالاد و سس هست.
كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزنيد
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستا_پستو_بامرغ_گریل
#رژیمی
مصرف پاستا با سس پستو طعم منحصر به فردی داره که به دلیل وجود عطر ریحان طعم تازگی و خوبی به غذا میده. این نوع پاستا به دلیل عدم استفاده از مواد گوشتی هضم غذا خیلی سبک تر و به همون نسبت به دلیل وجود پنیر، مغز گردو یا هر مغز دیگه ای مقوی تر، که البته ایندفعه برای تنوع در کنار پاستا از مرغ گریل شده استفاده کردم
خوب بریم سراغ طرز تهیه:
قبل از هر چیز برشهای مرغ رو با بیفتک کوب زدم و با ماست، سس خردل، روغن زیتون، فلفل و پودر سیر مرینت و تو یخچال حدود دو ساعت استراحت دادم. برای سرخ کردن هم کف تابه گریل رو با کمی روغن زیتون چرب و برشهای مرغ رو گریل کردم در این حین پاستا رو با نمک و روغن تو آب جوش ریختم تا بپزه بعد آبکش کردم. بعد از این مرحله هم با سس پستو مخلوط و در کنارش مرغ گریل شده گذاشتم.
@shirini71
اگه بریید تو رستورانهای ایتالیایی این غذا رو سفارش بدید باید کلی بابتش پول بدید👆 با کمترین هزینه خودتون تو خونه می تونید درست کنید,در انتهای کار یکم پنیر پارمسان روش رنده کنید که جلوه بهتری بگیره و مثل عکسهای ژورنالی جذاب واشتها آور بشه👌
یکم شیرینی و کیک رو بزاریم کنار بریم سراغ نان خانگی 😍 اونم نان پیچی دارچین 😍 بافتش فوقالعاده و ریش ریش طوریه 🤭 من ک خیلی دوست داشتم خوشمزگیشو... دلبریشو....😁😎
با عسل ی ترکیب بهشتیه......
موادی ک لازم داریم تا این خوشمزه ی خوشگل رو تهیه کنیم
یک لیوان شیر
یک لیوان اب
ی دونه تخم مرغ
نوک قاشق نمک
سه قاشق شکر
ی قاشق خمیر مایه فوری
ارد چهار و نیم لیوان فرانسوی
برای بین خمیر
شکرقهوه ای یا سفید
کره
دارچین😍😍
ی دونه زرده برا رومال با کمی شیر و زعفران
خمیر مایه رو ک عمل اوردیم
با بقیه مواد مخلوط میکنیم خیلی خوب ورزمیدیم
خمیر رو یک ساعت استراحت میدیم
بعدخمیر رو دوباره ورز و
با وردنه ب شکل مربع باز میکنیم و همه سطح خمیر رو اول کره وبعد دارچین و شکر مخلوط شده میپاشیم بعد چهارقسمت میکنیم و روی هم قرارمیدیم دوباره با وردنه باز میکنیم خمیرو با پیتزابر یا چاقوی چرب
نواری برش میدیم و میپیچونیم و بعد ی ربع استراحت داخل سینی توستر یا هرقالبی دارین میزاریم ورومال میزنیم
داخل فر با درجه ۱۸۰ و زمان ۴۰دقیقه
با فر دست ساز هم میشه
عطرش دیونه کننده اس حتما حتما امتحان کنید 😍😋👌👌👌
@shirini71
#شیرینی_عسلی
كره(روغن صاف): ۱۵۰ گرم
پودرقند(پودرشكر): ۸۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
هل: ۱/۴ قاشق چایخوری
ماست: ۱/۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
آردبرنج: ۱۵۰ گرم
آرد: ۱۵۰ گرم
عسل: ۱۰۰ گرم
شکلات: ۱۰۰ گرم ( سوربن کاله، کارات یا بلکولاد)
نوتلا و پودر پسته: برای تزئین
کره و پودرقند رو با همزن به قدری می زنیم که یکدست بشه، حدود یک دقیقه، نیاز به همزدن بیشتر نیست، تخم مرغ و زرده به همراه هل اضافه می کنیم و دوباره به اندازه یکدست شدن هم می زنیم. بعد ماست و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم.
آرد برنج رو الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم، بعد آرد رو الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. خمیر رو با دست جمع می کنیم و حدود یک ساعت تو یخچال استراحت می دیم. اگر الان خمیر یه کم چسبندگی داشت بعد از استراحت رفع می شه.
خمیر رو به ضخامت ۲-۳ میلیمتر باز می کنیم و با کاتر قالب می زنیم و تو فر برقی با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد و مدت ۱۰-۱۲ دقیقه پخت می کنیم.
موقع پخت حتما چک کنید تا وقتی یه کم زیرش تغییر رنگ داد از فر خارج کنید.
بعد از خنک شدن یه کوکی رو داخل شکلات ذوب شده می کنیم و می زاریم تا سفت بشه و پشت کوکی دیگر با قیف عسل می ریزیم و هر دو تا کوکی رو بهم ساندویچ می کنیم و با نوتلا و پودر پسته تزیین میکنیم
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوم_اسفند_۱۴۰۰❄️❄️
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل
دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
"به زندگی اعتماد کن، همه چیزهایی را که باید بدانی در شادی و غم به تو یاد خواهد داد."
سلام مهربونااااااااا😍😍😍😍
امیدوارم حال تک تک تون عالی باشه
#حلیم
بلغور گندم ۳۰۰ گرم
سینه ی مرغ ۱۵۰ گرم
(یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند )
کره یا روغن زرد(حیوانی) ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد درشت
چوب دارچین
نمک یک قاشق غذا خوری
دارچین و کنجد برای تزیین
بلغور گندم رو خیس کنید چند ساعت بعد با آب ولرم و کمی نمک بزارید بپزه (حتما نمک رو بزنید چون بی مزه میشه)
سینه مرغ یا گوشت رو هم با پیاز و چوب دارچین بزارید بپزه اگر مرغ استفاده میکنید نمک از اول پخت بزنید اگر گوشت استفاده میکنید اخر پخت بزنید
وقتی بلغور کامل پخت با گوشت کوب برقی یا غذا ساز یا مخلوط کن له کنید تا کامل نرم بشه
مرغ یا گوشت پخته شده رو ریش ریش کنید
سپس مرغ یا گوشت رو داخل بلغور ها بریزید و آبش رو هم از صافی رد کنید و اضافه کنید به حلیم
بزارید روی اجاق با شعله متوسط و مرتب هم بزنید، نصف کره یا روغن زرد رو هم اضافه کنید
تا حلیم جا بیفته و کشدار بشه
نصف کره رو روی حرارت گرم کنید و دارچین رو در روغن بریزید ،مخلوط که شد با کنجد روی حلیم رو تزیین کنید
اگر خواستید تو مایکروفر درست کنید تو یه کاسه بزرگ بریزید ومقدار بلغورگندم را 200گرم بریزید بزارید داخل دستگاه ماکرو 900وات 40 دقیقه زمان بدید هر ده دقیقه هم بیرون بیاریدش و همش بزنید بعد از بیست دقیقه با گوشکوب برقی بکوبیدش
و مرغ ریش ریش شده و کره رو بهش اضافه کنید تا پایان 40 دقیقه بزارید تو دستگاه بمونه 😍😍😍
نوش جون 😋😋
🛑از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه خیلی بهتره
🛑روغن یا کره رو میتونید بیشتر بزنید
🛑اندازه ی گوشت حلیم کاملا سلیقه ایه میتونید کم یا زیاد کنید و هر گوشتی دوست دارید استفاده کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مرغ_با_توپک_سیب_زمینی
مواد لازم
مواد گوشتی 🔻
سینه مرغ ٧۵٠ گرم
پیاز ٢ عدد
فلفل دلمه رنگی مقداری
قارچ ۵ ،۶ عدد
رب گوجه ١ ق س
نمک، فلفل، پودر سیروپیاز، زنجبیل، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
_____
توپک سیب زمینی 🔻
سیب زمینی ١ کیلو
کره ٢ ق س
پنیر پارمسان ٢ ق س
نمک، فلفل به میزان لازم
_____
سس بشامل 🔻
شیر ۲.۵ پیمانه
آرد ٢ ق غ
کره ٢ ق غ
نمک و فلفل
خامه ٢ ق (دلخواه)
_____
برای تزیین🔻
پنیر پیتزا ١ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
•
طرز تهیه :👇
پیاز رو تفت میدیم، سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم.
قارچ رو میریزیم و با حرارت زیاد تفت میدیم تا آب قارچ کشیده بشه. بعد ادویه ها، فلفل دلمه ای و رب گوجه رو ریخته و تفت میدیم.
سیبزمینی آبپز رو رنده میکنیم، کره، پنیر پارمسان، نمک و فلفل رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و به صورت توپهای کوچک در میاریم.
برای سس بشامل، آرد رو با کره تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره. بعد شیر رو اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا یکدست و غلیظ بشه، در آخر کمی نمک، فلفل و خامه اضافه میکنیم.
کف ظرف مواد گوشتی ریخته، بعد توپهای سیبزمینی رو روش میچینیم، سس بشامل روی مواد میریزیم.
در آخر پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه ای رنگی ریخته و ظرف رو توی مایکروفر 180درجه به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه میزاریم و در آخر گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی شه یا در ماکروویو با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 540وات 7 دقیقه زمان بدید
🌱برای مواد گوشتی، میتونین از مواد دلخواه مثل نخود سبز، ذرت و ... هم استفاده کنین.
🌱میتونین برای جذاب تر شدن این غذا، وسط توپهای سیبزمینی از کمی پنیر پیتزا هم استفاده کنین😍
•
@shirini71
#شیرینی_قیطونی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️روغن جامد: ۱۰۰ گرم
▫️پودر قند: ۱۰۰ گرم
▫️آرد نخودچی:۷۰ گرم
▫️آرد سفید: ۱۳۰ گرم
▫️پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
▫️پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری
▫️ مخلوط گلاب و آب نصف لیوان
▫️پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
🔴طرز تهیه🔻🍡
🔸ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم.
حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه در مایکروفر 150 درجه زمان 15 دقیقه کافیه .
@shirini71