eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰❄️❄️ 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ "به زندگی اعتماد کن، همه چیزهایی را که باید بدانی در شادی و غم به تو یاد خواهد داد." سلام مهربونااااااااا😍😍😍😍 امیدوارم حال تک تک تون عالی باشه بلغور گندم ۳۰۰ گرم سینه ی مرغ ۱۵۰ گرم (یا سینه بوقلمون یا گوشت گوسفند ) کره یا روغن زرد(حیوانی) ۱۰۰ گرم پیاز یک عدد درشت چوب دارچین نمک یک قاشق غذا خوری دارچین و کنجد برای تزیین بلغور گندم رو خیس کنید چند ساعت بعد با آب ولرم و کمی نمک بزارید بپزه (حتما نمک رو بزنید چون بی مزه میشه) سینه مرغ یا گوشت رو هم با پیاز و چوب دارچین بزارید بپزه اگر مرغ استفاده میکنید نمک از اول پخت بزنید اگر گوشت استفاده میکنید اخر پخت بزنید وقتی بلغور کامل پخت با گوشت کوب برقی یا غذا ساز یا مخلوط کن له کنید تا کامل نرم بشه مرغ یا گوشت پخته شده رو ریش ریش کنید سپس مرغ یا گوشت رو داخل بلغور ها بریزید و آبش رو هم از صافی رد کنید و اضافه کنید به حلیم بزارید روی اجاق با شعله متوسط و مرتب هم بزنید، نصف کره یا روغن زرد رو هم اضافه کنید تا حلیم جا بیفته و کشدار بشه نصف کره رو روی حرارت گرم کنید و دارچین رو در روغن بریزید ،مخلوط که شد با کنجد روی حلیم رو تزیین کنید اگر خواستید تو مایکروفر درست کنید تو یه کاسه بزرگ بریزید ومقدار بلغورگندم را 200گرم بریزید بزارید داخل دستگاه ماکرو 900وات 40 دقیقه زمان بدید هر ده دقیقه هم بیرون بیاریدش و همش بزنید بعد از بیست دقیقه با گوشکوب برقی بکوبیدش و مرغ ریش ریش شده و کره رو بهش اضافه کنید تا پایان 40 دقیقه بزارید تو دستگاه بمونه 😍😍😍 نوش جون 😋😋 🛑از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه خیلی بهتره 🛑روغن یا کره رو میتونید بیشتر بزنید 🛑اندازه ی گوشت حلیم کاملا سلیقه ایه میتونید کم یا زیاد کنید و هر گوشتی دوست دارید استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم مواد گوشتی 🔻 سینه مرغ ٧۵٠ گرم پیاز ٢ عدد فلفل دلمه رنگی مقداری قارچ ۵ ،۶ عدد رب گوجه ١ ق س نمک، فلفل، پودر سیروپیاز، زنجبیل، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم _____ توپک سیب زمینی 🔻 سیب ‌زمینی ١ کیلو کره ٢ ق س پنیر پارمسان ٢ ق س نمک، فلفل به میزان لازم _____ سس بشامل 🔻 شیر ۲.۵ پیمانه آرد ٢ ق غ کره ٢ ق غ نمک و فلفل خامه ٢ ق (دلخواه) _____ برای تزیین🔻 پنیر پیتزا ١ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم • طرز تهیه :👇 پیاز رو تفت میدیم، سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم. قارچ رو میریزیم و با حرارت زیاد تفت میدیم تا آب قارچ کشیده بشه. بعد ادویه ها، فلفل دلمه ای و رب گوجه رو ریخته و تفت میدیم. سیب‌زمینی آبپز رو رنده میکنیم، کره، پنیر پارمسان، نمک و فلفل رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم و به صورت توپهای کوچک در میاریم. برای سس بشامل، آرد رو با کره تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره. بعد شیر رو اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا یکدست و غلیظ بشه، در آخر کمی نمک، فلفل و خامه اضافه میکنیم. کف ظرف مواد گوشتی ریخته، بعد توپهای سیب‌زمینی رو روش میچینیم، سس بشامل روی مواد میریزیم. در آخر پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه ای رنگی ریخته و ظرف رو توی مایکروفر 180درجه به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه میزاریم و در آخر گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی شه یا در ماکروویو با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 540وات 7 دقیقه زمان بدید 🌱برای مواد گوشتی، میتونین از مواد دلخواه مثل نخود سبز، ذرت و ... هم استفاده کنین. 🌱میتونین برای جذاب تر شدن این غذا، وسط توپهای سیب‌زمینی از کمی پنیر پیتزا هم استفاده کنین😍 • @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️روغن جامد: ۱۰۰ گرم ▫️پودر قند: ۱۰۰ گرم ▫️آرد نخودچی:۷۰ گرم ▫️آرد سفید: ۱۳۰ گرم ▫️پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری ▫️پودر زنجبیل:نصف قاشق چایخوری ▫️ مخلوط گلاب و آب نصف لیوان ▫️پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم 🔴طرز تهیه🔻🍡 🔸ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم. حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه در مایکروفر 150 درجه زمان 15 دقیقه کافیه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 مواد لازم ؛ آب لیموی تازه ؛ ۱ پیمانه آب پرتقال ؛ ۴ پیمانه آب آناناس ؛ ۴ پیمانه یخ ؛ مقداری طرز تهیه ؛ آب لیموی تازه ، آب پرتقال و آب آناناس را به همراه یخ در مخلوط کن ریخته ، مخلوط کرده و بعد از آن آماده است . برای تزئین میتوان از لیمو استفاده نمود نوش جان 💖 🎀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی مشهدی(المانی مربایی مارمالادی) بدون فر وهمزن با روغن مایع ویک تخم مرغ😜 خیلی عالیه حتما بپزید😃
بااموزش شیرینی (مشهدی مربایی المانی مارمالادی)اسم هاش زیاده😅 بدون فر وهمزن بایک تخم مرغ💥 تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق چ باهمزن دستی ۱۰ دقیقه میزنیم . شکر یک سوم لیوان اضافه کرده ۲ دقیقه میزنیم. روغن مایع یک سوم لیوان یک دقیقه میزنیم. ارد یک لیوان کامل بعلاوه نصف لیوان .من یه ق ارد بیشتری زدم.چون خمیرم موقع کاتر زدن اذیت کرد.پس دیدم یکم ارد نیاز داره💥 خمیر ورز نمیخواد راحت جمع میشه.روی یه کیسه فریزر بازش کنید به قطر نیم سانت.کاتر بزنید باید تعداد زوج کاتر بزنید.نصفیا رو ساده نصفی ها رو وسطش وسوراخ بزنید من باته ماسوره دایره زدم. پخت درتابه دوطرفه:لاستیک دورشو دربیارید.حرارت مثل دم کردن پلو.دربشم ببندید تا ۱۵ دقیقه .یه نکته که برای هرروشی که میپزید مهمه؛؛زیاد نپزید که خشک شه تانرمه یکم خاموشش کنید بعد خنک شدن خودش سفت میشه. پخت درتابه معمولی: شعله پخش کن و دم کنی ضخیم لازمه در تستر؛ درجه۱۴۰ بمدت ۷ دقیقه طبقه وسط در فر؛درجه ۱۶۰ بمدت ۱۰ دقیقه شیرینی قرارنیست تغییر رنگ بده. من برای وسطش از ژله بریلوی خانگی اسان وبصرفه استفاده کردم. دو ق نشاسته ذرت دو ق شکر نصف لیوان اب اول مخلوطش کردم تاگلوله نشه بعد روی حرارت کم مدام هم زدم تا مثل فرنی شه.فقط چون نمیخوام ازوسط شیرینی شره کنه باید غلیظ تر بپزیمش.بعد خنک شدنم خودش سفترمیشه.رنگ خوراکی واسانس هم دلخواهه.یا وانیل. بسیاربافت عالی داره وخیلیم خوشمزست. ماندانا بهشتی. برای وسطش میتونید از گاناش مارمالا مربا استفاده کنید. تزیین دلخواهه میتونید پودر قند یا کاکاو الک کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زيتون پرورده یکی از خوشمزه ترین چاشنی هاست که میتونید تو خونه به همین آسونی آماده کنید😍 . اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما بشویید تا از میزان نمکش کم شود. زیتون بدون هسته 500 گرم سیر 2 حبه مغز گردو 150 گرم رب انار 3 ق غ آب انار نصف لیوان گلپر 1 ق غ . سبزی اصلی برای زیتون پرورده شمالی چوچاق است اما چون به آسونی همه جا پیدا نمیشه میتونید از ترکیب نعناع و گشنیز به جای آن استفاده نمایید. (دو ق غ) . در صورت دلخواه دونه های انار هم میتونید اضافه کنید. . اگه میخوایید زیتون پرورده ی روشن داشته باشید از گردوی بیشتری استفاده کنید و اگه میخوایید تیره باشه از رب انار بیشتری استفاده کنید . مدت نگهداری چهار الی پنج روز هست و برای نگهداری زیتون پرورده از ظرف شیشه ای درب دار استفاده کنید. nedi.tasty ❌❌اگه دوست دارید زیتون پروده سس غلیظی داشته باشه دو قاشق مایونز استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌آموزش بسیار نرم عالی از👇 (استاد بابائی) سفیده تخم مرغ 500. گرم زرده تخم مرغ 250. گرم شکر 330.گرم ارد 370. گرم شربت بار ۱۲ گرم وانیل یه پنس بکینگ پودر ۱/۲ ق چ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ دوستان که میخان کمتر بشه رولت شون این اندازه هم گذاشتم باز کم کردم از دستور برای راهتی شما سفیده تخم مرغ 250گرم زرده تخم مرغ 125گرم شکر 165گرم ارد 185گرم شربت بار یک قاشق غذاخوری بکینگ نوک قاشق چایخوری وانیل کم اندازه قالب 35در 45 ❌دوستان برای قالب 30در40باید دوتخم مرغی این دستور بزنید یعنی این دستور را نصف کنید ❌ 🌷طرز تهیه ابتدای کار فر رو روی آخرین درجه روشن کنین. تخم مرغ رو سفیده زرده کنین بعد سفیده رو بزنین تا فرم بگیره و از ظرف نریزه بعد از اون کم کم شکر رو اضافه کنین و تا حل شدن شکر سفیده رو باهمزن بزنین.زرده و شربت بار و وانیل رو باهم مخلوط کنین با همزن دستی و به سفیده ها اضافه کنین و با ویسک هم بزنین تا مخلوط شوند.مواطب باشین پف سفیده ها نخوابه.اردو بکینگ رو مخلوط و سه بار الک کنین و به مایه تخم مرغی اضافه کنین سینی رو چرب کرده کاغذ بندازین و روی کاغذ هم چرب کنین و مایه رولت رو به صورت یک نواخت پهن کنین فقط چهارضلع سینی رو یه کم کلفت تر بگیرین تا رولت خشک نشه و موقع رول شدن بشکنه. در فر قرار بدین همین که از رو حباب زد و رویه رولت خودشو گرفت حرارت زیر خاموش و از رو گریل بدین بالای سرش باشین چون مایه رولت نازکه زود میسوزه کل پخت در حد ۷ الی ۸ دقیقه زمان میبره. حرارت رولت باید زیاد باشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🌤🌤 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + دو تکه پیتزای فیله مرغ بدون سس 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری سوپ جو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍋 داخل پوست لیمو ماده ای به نام پکتین است که به کاهش وزن کمک می کند. ❗️ این ماده داخل دستگاه گوارش به ژله تبدیل شده و جلوی جذب سریع شکر را می گیرد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه😊 . دوستان امروز یک نوع فطایر گوشت که به شکل کیک گوشت درست شده رو براتون میزارم امیدوارم درست کنید😋 وخوشتون بیاد . .موادلازم 👇 . آرد ۵۰۰گرم کره ۵۰ گرم شیر ۱ پیمانه نمک ۱ ق چ مایه خمیر ۱ ق غ آب ولرم مقداری که خمیر به دست نچسبه گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم فلفل دلمه ایی رنگی نصف پیمانه پیاز دو عدد ذرت شیرین ۱/۴پیمانه پنیر گودا یک بسته نمک وفلفل پودر پاپریکا وپودر زنجبیل زرده تخم مرغ وسه ق شیر برای رومال کنجد و تخم سیاه دانه . . طرزتهیه 👇 . ارد ونمک وخمیر مایه رو مخلوط کرده وشیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم در طول ورز دادن کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه میکنیم وآب ولرم هم مقداری اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه . . خمیر رو خوب ورز میدیم ودر کاسه ایی که چرب کردیم گرد میکنیم و روی کاسه رو سلفون می زنیم ویک ساعت ونیم استراحت میدیم . . بعد از این مدت پف خمیر رو گرفته وخمیر رو به دو نیم گرددمی کنیم و با وردنه باز میکنیم . . حالا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده وبا روغن تفت میدیم تا سبک بشه بعد فلفل دلمه ایی رنگی رو هم خورد واضافه میکنیم یه تفت بخوره گوشت وادویه ها ونمک رو هم اضافه کرده وخوب هم می زنیم ودر آخر ذرت شیرین روهم اضافه میکنیم وبعد از حرارت برمیداریم تا خنک بشه . . حالا خمیری روکه به قطرکمتراز نیم سانت باز کردیم (خمیر باید نازک باشه*) وسطش از مواد گوشتمون می ریزیم وبعد چندتا از ورقه های پنیر گودا رو روی مواد گوشتیمون میچینیم و بعد خمیر دوم رو هم به همون قطر باز کرده وروی خمیر اولی وگوشت می اندازیم واطرافش رو به هم وصل کرده وروی فطایر رو با پارچه تمیز می پوشانیم ونیم ساعت استراحت میدیم وبعد با یک کارد روی خمیر رو به هشت قسمت میکنیم ولی کارد رو تا انتها نمی زنیم فقط می خواهیم روی خمیر برشهای به نظر بیاد تا توی هر قسمت کنجد ویا تخم سیاه دانه بپاشیم . بعد رومال زرده تخم مرغ وشیر که باهم خوب مخلوط کرده بودیم می زنیم و به ترتیب کنجد وتخم سیاه دانه می زنیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم ودر مایکروفر که قبلا بادرجه حرارت 160روشن کرده بودیم به مدت ۲۵ دقیقه و۵ دقیقه هم گریل قرار میدیم و نوش جان . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان1عدد بزرگ 200 گرم قارچ 1 عدد گوجه 1 عدد فلفل دلمه پنیر پیتزا خمیر پیتزا(قبلادستورفرستادم) سس، نمک وادویه دلخواه در ابتدا بادمجان رو حلقه کرده انداختم تو آبنمک بعد آبکش وخشک کرده و سرخ میکنیم. بعد لای دستمال گذاشتم که روغن اضافیش بره. قارچ رو هم با کمی نمک وآبلیمو گذاشتم پخته بشه و با یک ق روغن تفت بخوره.فلفل دلمه ای هم اضافه وتفت دادم. خمیر پیتزا رو داخل ظرف باز کرده با چنگال چندتا سوراخ کردم که پف نکنه روی آن مخلوط سس کچاب وفرانسوی و کمی پنیر میریزیم بعد لایه لایه بادمجان وقارچ و فلفل دلمه چیده و لایه آخر باز پنیر ریخته روی پنیرو برشهای فلفل دلمه وقارچ وگوجه گذاشتم کمی پول بیبر.پودرسیر.آویشن پاشیدم.داخل فر با دمای ۱۸۰ تا زمانی که خمیر پخته وپنیر طلایی بشه. 🌸من طبق معمول همیشه با فر دستساز خونگی ۳۰ دقیقه پختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند روش ساده و عالی برای تزئین کیکهای خونگی. با این روشها حرفه ای به نظر برسید 👌😍 دومی: مارشمالوهای سفید و صورتی را توی فر بزارید تا ذوب بشن بعد از سرد شدن با کاتر قلب یا هرکاتر دیگه ای قالب بزنید @shirini71