😍🤗
#زرشک_پلو_با_مرغ_ستایش
️پیاز رو نگینی خرد میکنیم داخل تابه کمی روغن میریزیم مرغ وپیاز ونمک وزرد چوبه رو داخل تابه میریزیم وروی حرارت کم سرخ میکنم حدود 2لیوان اب میریزیم ودرب ظرف رو میبندیم داخل تابه ای دیگه کمی روغن میریزیم با مقداری رب تفت میدیم تا بوی خامی رب گرفته بشه حالا کمی اب لیمو ترش کمی زعفران کمی فلفل دلمه کمی ساقه کرفس خردشده دوق غ گلاب وکمی نمک اضافه میکنیم هم میزنیم وبه صورت سس روی مرغ ها میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا مرغ پخته بشه اگه دوست داشتید کمی هویچ خرد شده نخود فرنگی وذرت هم اضافه کنید.
✍ببرای درست کردن زرشک:
زرشک ها خوب میشوییم وداخل صافی میریزیم واجازه میدیم تا کاملا خشک بشه داخل تابه کمی روغن یک ق غ شکر کمی زعفران ویک ق غ گلاب حالا باحرارت کم تاجایی تفت میدیم تاشکر حل بشه وبعد خاموشش میکنیم کمی برنج پخته شده رو داخل کاسه ای بازعفرون مخلوط میکنیم وداخل زرشک میریزیم.
_______________
🎀 @shirini71
#کوکی_ترکدار_کاکائویی
مواد لازم :
100 گرم کره (در دمای محیط )
1 عدد زرده تخم مرغ
نصف پیمانه پودرقند
1 پیمانه آرد
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری آرد بادام
طرز تهیه:
ابتدا کره رو در ظرفی بریز و خوب با همزن دستی بزن تا حالت خامه ای پیدا کنه ، پودرقند رو اضافه کن و هم بزن ، زرده تخم مرغ رو اضافه کن و باز هم بزن و بعد همه مواد خشک رو الک کن و اضافه و مخلوط کن، تا یه خمیر نرم بدست بیاری، (بیشتر از چیزی که گفته شده آرد نریز)، خمیر رو بصورت طولی روی کاغذ روغنی بزار و به شکل استوانه رول کن ، و بزار داخل یخچال، 1ساعت استراحت کنه، بعد که از یخچال درش آوردی کاغذ روغنیو ازش جدا کن، و با براش، سفیده تخم مرغُ روش بمال و روش شکر بپاش،و با یه چاقوی تیز به عرض یک سانت برش بده، و بزار توی سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختی، و 10 دقیقه بزار در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا بپزه.
@shirini71
#کوکو_سبزیجات
#غذای_نونی
#گیاهخواری
یک غذای فوق العاده خوشمزه مخصوصا برای طرفدارای سبزیجات مثل خودم 😋😋
مواد لازم:
کدوسبز رنده شده:۴عدد
هویج رنده شده:۴عدد
جعفری خرد شده:۴قاشق غ
آرد سفید:۲لیوان
بکینگ پودر:۲قاشق م
تخم مرغ:۴عدد
ماست:۴قاشق غذاخوری
ذرت پخته:۱/۵ لیوان
شیر:۱لیوان
پنیر پیتزا:۱۰۰گرم
نمک وفلفل و آویشن و پودر سیر
همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و در تابه روغن ریخته از مواد با قاشق بر میداریم و در تابه می ریزیم و سرخ می کنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تیتاب_بدون_فر
#تابه_ایی
سه عدد تخم مرغ.ارد یک لیوان.شیر سه چهارم لیوان.روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان.بکینگ.پودر یک ق چ.وانیل نوک ق چ
پودر کاکاءو یک ق سر پر غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش زیاد بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله های آرد باز بشه نصف لیوان از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..کف تابه رژیمی یا تابه رو خوب چرب کنید مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..
روش پخت روی گاز:ابتدا شعله پخش کن مدت یک ربع روی شعله ماوسط و حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد بیست و پنج دقبقه کیک رو نگاه کنید اگر روش خشک بود آماده است حتما باید شعله متوسط و حرارت خیلی ملایم باشه من واشر رو در نمیارم
روش پخت داخل فر :فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر بزارین نیم ساعت زمان میبره آماده بشه بعد خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
برای کرم بین تی تاب من دو ق غ خامه صبحانه رو بهش نصف ق غ پنیر خامه ای و یک ق غ سرپر پودر قند و نوک ق چ وانیل زدم ترکیب کردم یکدست شد آماده است(پنیر خامه ای میشه حذف بشه)
در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید بعد دوباره از وسط طبق عکس برش بدین و خامه بزنید (میتونید بجای خامه دو ق شکر رو با یک ق چ پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا با حرارت ملایم تا شکر آب بشه و حالت کاراملی پیدا کنه و تا داغه لای تی تاب بزنید من چون کیکم قهوه ای بود ازخامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)
ashpazi.saeede
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ترافل_بادام
مواد لازم :
بيسكوييت پتي بور ٢٠٠ گرم
شكلات تخته اي تلخ يا ساده ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ١٠٠ گرم
بادام درختي(يا هر نوع مغز آجيلي كه خودتون دوس دارين)به مقدار لازم
پودر پسته و نارگيل براي تزيين
طرز تهيه :
اول از همه بيسكوييت هارو داخل ميكسر پودر ميكنيم،ببينيد بچه ها اونايي كه دستگاه ميكسر ندارم ميتونن بيسكوييت هارو داخل پلاستيك فريزر يا پلاستيك زيپي بريزن،بعد با وردنه يا گوشت كوب حسابي پودرش كنن.
بعد شكلات رو به روش بن ماري(داخل فيلم واضح هست)،ذوب ميكنيم،خامه رو بهش اضافه و خوب هم ميزنيم،هم كه خورد،بيسكوييت رو بهش اضافه و مخلوط ميكنيم،مخلوط كه شد با اسكوپ ساز بستني يا قاشق يا دست به اندازه يدونه گردو مواد رو برميداريم پهنش ميكنيم و يدونه بادم وسطش ميزاريم و گردش ميكنيم،ميزاريم داخل كاغذ ترافل و روش پودر پسته و پودر نارگيل ميريزيم. بعد حتما يك ساعت داخل يخچال ميزاريم.
نكته : بچه ها توي مقدار شكلات و بيسكوييت و خامه خيلي دقت كنين ، چون هركدوم اگه ميزون نباشه خوب نميشه،مخصوصا خامه.
اين مقدار از مواد ١٤ تا ترافل به اندازه يك گردو میشه
@shirini71