آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_به
مواد لازم:
به تميز شده :نيم كيلو
شكر :يك ليوان فرانسوى
نشاسته ذرت:سه چهارم ليوان فرانسوى
كره :پونزده گرم
پودر ژلاتين :دو قاشق غذاخورى(درصورتى كه بخواين قالبى باشه،اگرنه قابل حذفه)
آب براى بن مارى ژلاتين :يك سوم ليوان
مغز گردو بدلخواه دو سه قاشق غذاخورى
طرز تهيه:
ابتدا به را پوست گرفته و تميز وخرد مى كنيم و سپس با شكر هشت ساعت داخل يخچال استراحت مى ديم تا شكر آب بشه
ترجيحا داخل قابلمه مسى باشه كه به موقع پخت زودتر و بيشتر رنگ بگيره و هم اينكه من كمى از پوسته هاى به را كف قابلمه چيدم چون پوسته به هم رنگ خوبى ميده
بعد از استراحت،به و شكر حل شده را بدون هيچ آبى با در بسته قابلمه و حرارت ملايم دوساعت زمان مى ديم تا بپزه
بعد به هاى پخته را از روى آبكش رد مى كنيم تا از شهدش جدا بشه و به ها را با غذاساز يا هروسيله اى كه دارين پوره مى كنيم
نشاسته دستور را هم با يك ليوان از همون شهد به پخته،مخلوط مى كنيم
حالا پوره به و محلول نشاسته را باهم در تابه اى تركيب و تابه را روى حرارت خيلى ملايم قرار ميديم تا نشاسته خوب بپزه و مزه خامى نده
ووقتى حلوا خوب غليظ شد و در وسط تابه جمع شد كمى كره هم اضافه و در اين مرحله حلوا اماده سرو كردن هست ولى اگر بخواين در قالب شكل بدين و يا برش بزنين در اين مرحله دو قاشق پودر ژلاتين را كه بن مارى كرده اين به حلوا اضافه و سپس در قالب مورد نظر بريزين
من كف تابه پيركس نايلون انداختم و حلوا را داخلش ريختم و بين دو لايه هم مغز گردو ريختم و و قالب را چند ساعتى در يخچال قرار دادم و بعد برش زدم
اين حلوا با مغز گردو بسيار خوشمزه ميشه ولى به سليقه اتون مى تونين با مغزجات ديگه هم تركيبش كنيد
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_اسکار
#اسکار
#شیرینی_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
125 گرم آرد (معادل 1 پیمانه، به اندازه 1بند انگشت سرخالی)
50 گرم پودر قند (معادل ⅓ پیمانه)
75 گرم کره (من نصف روغن جامد و نصف کره زدم)
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری هل سائیده
3 قطره اسانس وانیل (یا پودر وانیل ¼ ق.چ)
مغزیجات خوردشده(گردو..کنجد..پسته..بادام..پودر نارگیل)
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم.
کره + پودر قند رو با همزن برقی به مدت ۴-۳ دقیقه زدم تا کره از هم باز بشه و با هم مخلوط و کرم رنگ بشن.
زرده تخم مرغ + هل + اسانس وانیل رو باهمزن برقی مخلوط کردم.آرد رو کم کم اضافه کردم و فقط با سر انگشت ها منسجم کردم موادو.
اصلا نباید ورز بدید چون به روغن میفته خمیر!اندازه یه گردو کوچیک از خمیر برداشتم و گرد کردم، توی سفیده تخم مرغ زدم و بعد توی مغزیجات دلخواه زدهشیرینی ها رو روی کاغذ روغنی چیدم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه پختم.
🌸من طبق معمول بدون فر پختم
شعله پخش کن گذاشتم روگاز تابه رو روش گذاشتم گازو روشن کردم تابه داغ بشه بعد شیرینیهارو روی کاغذ روغنی چیدم گذاشتم توی تابه درشو بستم تا وفتی زیر شیرینیها کمی رنگ عوض کرد.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم از اون دسرای پرطرفدار
دسر پودینگ-موزی
دسر
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید.
نوش جان🌹
👈👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى مورد پسند واقع شد صلواتى نثار روح اموات کنید.
@shirini71