#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و نهم اردیبهشت 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت قیمه+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد خیار
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ دال عدس+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_اسفناج_آفتابگردان
مواد لازم:
شیر گرم ۱ ل
خمیر مایه ۱ و ۱/۲ ق چ اندازه گیری
تخم مرغ ۱ ع
روغن زیتون ۲ ق س خ
نمک ۱ ق چ
آرد نان ۳/۵ ل
مواد میانی:
اسفناج ۲۰۰ تا ۳۰۰ گ درشت خرد کنید و با کمی آب بذارین کمی پخته بشه
پنیر خامه ای ۱۵۰ تا ۲۰۰ گ
نمک و فلفل و آویشن به میزان دلخواه
پنیر موزارلا ۲ ق غ در صورت تمایل
رومال:
زرده تخم مرغ ۱ ع
شیر ۱ ق م
سیاه دانه یا کنجد
طرز تهیه:
شیر و خمیر مایه رو مخلوط کنید روغن و نمک و تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید آرد رو اضافه کرده مخلوط کنید ورز بدین تا خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه خمیر رو یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه
خمیر آماده رو به دو قسمت تقسیم و چانه کنید با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید داخل سینی قرار بدین مواد میانی رو که با هم مخلوط کردین به شکلی که تو ویدئو نشون دادم روی خمیر قرار بدین و لایه دوم خمیر رو روی اون قرار بدین دورش رو با انگشت فشار بدین تا بچسبه وسطش یه ظرف گرد بذارین و دورش رو به ۱۶ قسمت برش بزنید رومال بزنید من وسطش سیاه دانه پاشیدم و به شکلی که نشون دادم بپیچید نوک گلبرگها رو فشار بدین تا خوب بچسبه و تیز بشه
با کیسه بپوشونید و سی دقیقه استراحت بدین
در فر گرم با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
بعد از پخت روی توری قرار بدین هم میتونید گرم و هم سرد میل کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شوید_باقالی_پلو با سینه مرغ ریش
مواد لازم :
سینه مرغ ، باقالی تازه دون شده یا فریزشده ، شوید تازه خرد شده و کمی شوید خشک ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه مرغ ، برنج ، روغن به میزان لازم طرز تهیه : من اول برنج رو چند ساعت قبل از پخت با آب نمک خیس میکنم و میگذارم کنار بعد میرم سراغ شوید تازه بعد از پاک کردن و شستن شویدها رو خرد میکنم و آماده میکنم حالا سینه مرغ رو با یه پیاز خرد شده کاملا تفت میدم و بهش نمک ، فلفل ، زردچوبه میزنم و کمی آب با حرارت ملایم میذارم رو گاز تا کامل بپزه بعد از پخت سینه مرغ رو ریش ریش میکنم البته نباید زیاد ریز باشه بعد تو تابه دو تا پیاز متوسط رو خرد میکنم و تفت میدم تا کمی طلایی بشه و مرغ ریش شده رو بهش اضافه میکنم نمک و فلفل ، ادویه مرغ ، و زعفران دم کرده میزنم و میزارم کنار حالا میرم سراغ آبکش کردن برنج وقتی برنج کمی نرم شد باقالی تازه رو بهش اضافه میکنم چند جوش که خورد آبکش میکنم و سبزی شوید خرده شده رو باهاش قاطی میکنم ته دیگ برای برنج میزارم نان لواش و یا سیب زمینی حلقه ای حالا برنج رو روی ته دیگ میریزم و برنج آبکش شده و یک لایه از مرغ و پیاز تفت داده شده و همینطور ادامه میدم تا مواد تمام بشه و میگذارم تا خوب دم بکشه من وقتی پیاز تفت داده شده و مرغ ریش شده رو تو تابه آماده میکنم بهش زعفران دم کرده هم میزنم هم مرغ خوشبو میشه و هم داخل برنج بعد از پخت خوشرنگ میشه من همیشه برای باقالی پلو از شوید تازه استفاده میکنم البته به همراهش لابه لای برنج شوید خشک هم کمی میزنم مقدار مواد که من برای خودمون پختم : 6 پیمانه برنج پیمانه پلوپز ، 1 سینه مرغ کامل ، نیم کیلو شوید تازه ، باقالی دون شده و زعفران دم کرده هم به مقدار لازم .
@shirini71
#دسر_طبقه_ایی
#دسر_لیوانی
#دسر_تک_نفره
دسر طبقه ای
📜مواد لازم:
۱۵ عدد بیسکویت کرم دار شکلاتی
۱۲۰ گرم شکلات تکه ای خرد شده
نصف پیمانه شیر
دو پیمانه خامه ی یخ زده
یک چهارم پیمانه شکر
.
طرز تهیه:
بیسکویت هارو با استفاده از مخلوط کن خرد کنید و کنار بذارید. شکلات های خرد شده رو تو یه کاسه بریزید و شیر رو که تا مرحله بخار داغ شده روی اون اضافه کنید و بعد از ۲-۳دقیقه هم بزنید. اگر به خوبی حل نشده بود مخلوط رو به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر بذارید تا شکلات ها کاملا اب بشن و مخلوط مثل شکلاتی بدست بیاد و بعد بذاریدش تو دمای اتاق تا سرد بشه
.
خامه و شکر را در کاسه جداگانه به مدت ۵-۷ دقیقه به خوبی مخلوط کنید تا سفت بشه. خامه رو دو قسمت کنید یک قسمت اماده استفاده تو دسر و قسمت دوم باید با شکلات مخلوط بشه
.
حالا مخلوط شکلات رو به آرامی به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت بدست بیاد. حالا طبق تصویر مخلوط هارو به صورت طبقه ای به ظرفتون اضافه کنید
.
من یه لایه خامه شکلات یه لایه خامه ساده یه لایه بیسکویت ها و دوباره یه لایه خامه یه لایه خامه شکلات و برای روش خامه رو شکل دادم و یکم از بیسکویت هارو برای تزئین روش ریختم
.
دسرمون اماده سرو شدنه اما اگه دوست دارید شکلات سفت تر باشه به مدت دو ساعت بذاریدش تو یخچال و بعد سرو کنید
نوش جان😊😍
miss_deser
@shirini71