آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_خامه_ای_طرحدار
مواد لازم:
آرد 100گرم(3/4لیوان)
شکر 100 گرم(نصف لیوان)
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 ق چ
آبجوش 2 تا 3 ق غ
بکینگ پودر 1/2ق چ
عسل 1 ق چ (باعث میشه رنگ رولت کمی تیره تر بشه اگه نبود نریزید)
خامه قنادی 300 گرم
پودر کاکائو 1 ق چ
قالب به سایز 30 در 40
طرز تهیه:
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه
ابتدا کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید
آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنید
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید
بهتره تخم مرغها خنک باشن تا موقع جدا کردن زرده و سفیده دچار مشکل نشید
سفیده ها رو به همراه نصف شکر دستور با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرن و وقتی کاسه رو برمیگردونید از کاسه نریزه بعد کاسه رو بزارید یخچال تا زمانیکه دوباره بخواید ازش استفاده کنید
زرده ها رو به همراه باقیمونده شکر، وانیل و عسل با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه
وسط کار حتماً چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا بعد از پخت کیکتون بوی تخم مرغ نگیره.
در حین هم زدن آبجوش رو اضافه کنید.
مخلوط زرده ها رو به سفیده فرم گرفته اضافه کنید و با همزن دستی خیلی آروم مواد رو مخلوط کنید.
در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی 2 مرحله روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی یا لیسک به آرومی هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه
به اندازه دو قاشق از مواد کیک رو جدا کنید و با پودر کاکائو مخلوط کنید.
مایه کیک رو داخل قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید و مایه کاکائویی رو توی قیف یکبار مصرف بریزید خطوط اریب روی مایه کیک بریزد و با سیخ چوبی به حالت رفت و برگشتی طرح روش ایجاد کنید
قالب رو چند بار روی سطح کار بکوبید و بعد طبقه بالای فر گرم شده با دمای180درجه سانتیگراد 8 تا 10 دقیقه قرار بدید
بلافاصله بعد از پخت کیک رو فر خارج کنید چون اگه زیاد توی فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه
اگه روش رنگ نگرفته بود یه دقیقه گریل رو روشن کنید
وقتی قالب رو از فر درآوردید یه سینی یا یه پارچه روش بندازید 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفته
روی یه پارچه ی دیگه پودر قند الک کنیدو کیک رو روش برگردونید، کاغذ روغنی رو جدا کنیدو اگه اطراف نون رولتتون خشک شده با چاقو اطراف رو برش بزنید تا موقع رول کردن ترک نخوره. بعد با همون پارچه کیک رو رول کنید. نیم تا یکساعت بزارید کنار تا کاملاً سرد بشه
خامه قنادی رو از فریزر توی یخچال بزارید تا یخش باز بشه
خامه رو توی کاسه استیل یا شیشه ای بریزید و یکی دو دقیقه با دور کند و بعد با دور تند هم بزنید تا فرم بگیره
کیک رو باز کنید خامه رو روش بریزید و با پالت یا قاشق سطحش رو بطور یکنواخت صاف کنید
خیلی آروم کیک رو رول کنید.
میتونید توی همون پارچه یا توی کاغذروغنی بپیچید.
چند ساعت توی یخچال بزارید و بعد به دلخواه تزئین کنید.
به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید
میتونید همین مراحل کار رو توی تابه رژیمی و رو گاز و با شعله پخش کن بپزید فقط تمام مواد رو نصف کنید.
نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_مجلسی
#دسر_بوتیکی
#کیک_پودینگ_قهوه_وشکلات
درست کردن این دسر دو مرحله داره
1_درست کردن کیک اسفنجی وانیلی 2_درست کردن پودینگ قهوه و شکلات
.
اول از همه یه کیک اسفنجی با هر دستوری که بلدین رو درست کنین . بعد از خنک شدن کیک ،پودینگ ها رو در دو مرحله روی کیک بریزید و بزارید توی یخچال تا کامل خودش رو بگیره
مواد لازم برای تهیه پودینگ قهوه:
700 میلی لیتر شیر
100 گرم خامه صبحانه
100 گرم شکر
1/5 تا 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
1قاشق غذاخوری قهوه فوری(طبق ذائقه تون میتونید کمتر یا بیشتر بزارید)
100 گرم شکلات سفید(برای طعم پودینگ،اختیاری)
.
همه مواد داخل ظرف ریخته روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید به محض اینکه به جوش آمد خاموش کنید و بزارید یه کم از خنک شود(از حرارت بیفته) سپس مواد و روی کیک ریخته و در یخچال قرار دهید تا یه کم خودش رو بگیره و در این فرصت لایه بعدی پودینگ رو درست کنید
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی:
.
700 میلی لیتر شیر( هر پیمانه 250 میلی لیتر )
100 گرم خامه صبحانه
100 گرم شکر
1/5 تا 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
100 گرم شکلات تلخ
همه مراحلی که برای تهیه پودینگ قهوه انجام دادید برای پودینگ شکلاتی هم انجام بدهید،سپس لایه دوم را روی پودینگ قهوه که نیم بند شده آروم بریزید،بذارید چند ساعت یخچال بماند،و موقع سرو با میوه یا گاناش شکلات و شکلات مرواریدی تزیین کنید،نوش جان🤗
ashpaziy_khalagh
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_پاستا
#کیک_ماکارانی
مواد لازم
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
آویشن ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پاستا ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
۲- سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود.
۳- پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید
۴- و پاستاها را مثل تصویر ته قالب و در کنار هم قرار دهید یک لایه پاستا را کمی به مایه گوشتی آعشته کنید و روی آن بریزید
۵- سپس گوشت چرخ کرده ها را روی پاستاها بریزید و پخش کنید.
۶- و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس مقدار پاستای باقی مانده را ته ماهی تابه ی روغنی گوشتها بریزید و هم بزنید تا کمی ربی و روغنی شوند و سپس روی پنیر ها بریزید و فشرده کنید بعد
روی گاز و شعله پخش کن این کیک پاستا را آماده کنید ، مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید.
_nafiseh.64
@shirini71
#پیتزاکشک_بادمجون
#فینگرفود
#غذاهای_خمیری
#مناسب_تولدوپذیرایی
نمیدونم کشک بادمجونو مدرن و باکلاسش کردم یا پیتزا رو سنتیش کردم😂😂
به نظر شما کدومه؟😂
.
#پیتزا کشک بادمجون😁
.
خیلی خوشمان آمد اصلا خوردنش یه صفایی داشت 😍😉ترو تمیز و گاز زدنی😜
اگه شما هم عاشق کشک بامجونید این سبکشو هم حتماااااا امتحان کنید.
من کم کشکشو دوس دارم نگید چرا سفید نیست و سبزه چون پره نعنا داغه😁(نعنا بادمجونه😂)
.
نون پیتزا رو با خمیر جادویی آماده کردم
حالا کشک بادمجونش:
#کشک_بادمجان
بادمجونارو حلقله حلقه کردم و دو سه دقیقه جوشوندم که نرم بشن و روغن کمتری جذب کنن. بعد سرخشون کردم و کنار گزاشتم. یه پیاز با یه قاشق سیر خورد شده با کمی روغن تفت دادم خوب که سرخ شدن زردچوبه و فلفل و پودر نعنا خشک اضافه کردم و تفت دادم بعد بادمجون اضافه شد بعلاوه یه مشت پودر گردو و به میزان لازم کشک و یه لیوان اب جوش. اگه میخاید مجلسیش کنید میتونید گوشت چرخ کردم هم تفت بدید و اضافش کنید. درشو بزارید تا جا بیفته و نرم شه بعد با گوشت کوب میکسش کنید امادس. .
نونتون که نیم پز شد از فر خارجش کنید و کشک بادمجونو بریزید روشوصافش کنید و بفرستید تو فر بعد از برشته شدن زیر نون گریلو بزنید تا لبه های نون هم طلایی شه. بعدش دیگه هیچی حاضره 😍با سبزی و دوغ میل بفرمایید😁
ashpazi_bb
🆔 @shirini71
#کشک_بادمجان_رستورانی
#کشک_بادمجان_رژیمی
طرز تهیه کشک بادمجون رستورانی
بادمجونها رو پوست کندم بعد تکه کردم داخل قابلمه ریختم و یک لیوان اب بهش اضافه کردم و با حرارت کم خوب پخت و ابش تبخیر شد بعد با ی قاشق روغن دو تا پیاز بزرگ رو سرخ کردم سیر رو اضافه کردم و کمی تفت خورد و زرچوبه و نمک و نعنا خشک رو ریختم و به بادمجونها که خوب پخته شده اضافه کردم و با همون روغن پیاز داغ بادمجونهای پخته رو تفت دادم ی لیوان گردو خورد شده اضافه کردم و دو قاشق کشک رو با نصف لیوان اب حل کردم و اضافه کردم و شعله رو کم کردم تا با حرارت کم خوب جا بیفته و ابش کاملا تبخیر بشه عالی و لذیذ و خوشمزه😋😋
پ.ن۱ دوستانم حتما این روش رو حتما امتحان کنید طعمش بینظیره و بخاطر استفاده کمتر از روغن سالمتر و البته به نظر من خوشمزتره😘😘
ashpazi_online
@shirini71