انواع تارت رو خودتون توی خونه درست کنید و دیگه تارتای سفت و بدمزهی قنادیهارو فراموش کنید😍😋
درست کردن کراست تارت هیچ کاری نداره، فقط یه قلقی داره، اینکه تو مراحل کار اصلا خمیر نباید گرم بشه و کرهش آب بشه، در واقع هرلحظه دیدین نرم شده بزارینش یخچال، حتی وقتی توی قالب بازش کردین قبل از اینکه بره داخل فر ۱ ربع بذارین داخل یخچال...
🔴انواع خمیر رو با هم دیگه مقایسه کنید👆 ببینید با کدوم راحتریید یا اگه یکی رو امتحان کردید دوست نداشتید یکی دیگه رو امتحان کنید
با انواع کرم می تونید داخل تارت رو پر کنید یا از خامه فرم گرفته یا شکلات یا گاناش استفاده کنید
تنوع زیادی میشه بهش داد ,از انواع میوه🍋🍊🍐🍎 می تونید استفاده کنید
درسته این تارت البالو یا گیلاسه ولی می تونید با همین خمیر انواع تارت میوه ایی رو بپزیید
انشالله درست کنید و تو مناسبتهای مختلف ازش استفاده کنید🙏🌸❤️
#سالادماکارونی
سالادماکارونی با کالباس
آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_نوتلا
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شکلات_نارگیلی
مواد لازم:
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
شیر عسلی: نصف قوطی
شکلات تختهای: ۲۵۰ گرم
شکر دانه ریز یا پودر قند: نصف پیمانه
شکلات سفید: به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه:
پودر نارگیل را در یک کاسه با شیر عسلی و شکر دانه ریز ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برای هم زدن بهتر است یک دستکش به دست کنید و با دست مواد را خوب با هم ترکیب کنید. بعد از اینکه مواد به صورت خمیر شد، آن را به صورت استوانههایی که دوست دارید شکلات نارگیلی شما به آن شکل باشد، درآورید. اگر خمیر خوب حالت نمیگیرد، میتوانید برای چند دقیقه آن را در یخچال قرار دهید. سپس مواد را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
بعد از درست کردن همه مواد آنها را روی یک سینی بچینید و برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید. در این فرصت شکلاتها را روی بخار آب یا بخار کتری بگذارید و آرام هم بزنید تا آب شوند. تکههای نارگیلی را که آماده کرده بودید، از یخچال خارج کنید و هر کدام از آنها را در شکلات فرو ببرید و سپس روی توری قرار دهید. شکلاتها را دوباره به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تاسفت شوند.سپس از یخچال خارج کرده و در صورت تمایل با شکلات سفید ذوب شده تزئین کرده و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفید هم سفت شود .
نکته:
برای درست کردن شکلات نارگیلی بهتر است از پودر نارگیل چرب استفاده کنید تا بافت شکلات منسجمتر شود و طعم بهتری پیدا کند.
برای روکش شکلاتی میتوانید از شکلات تلخ یا شیری نیز استفاده کنید.
اگر برای درست کردن این شکلات از شکر دانه درشت استفاده میکنید، بهتر است قبل از ترکیب کردن با مواد آن را آسیاب کنید.
میتوانید مقدار شکر موجود در شکلات را طبق سلیقه خودتان تغییر دهید و یا حتی حذف کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم یه وعده غذایی سبک
سالاد آناناسی
#سالاد_ آناناس😍😋🍍🍍🍍
نصف سینه مرغ رو پختم و ریز کردم،با نصف یه کنسرو ذرت و چند حلقه آناناس خرد شده و یه قاشق سس مایونز،نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط کردم.به همین راحتی😋
پ ن:در صورت تمایل میتونین مرغ رو حذف کنید
@shirini71