eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج رامخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف ماهیتابه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و درش را میبندیم تا خودشو بگیره و سپس برنج سفید رو روش میریزیم و به کمک قاشق کمی فشرده میکنیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. در نهایت برعکسش میکنیم🙂 نکته: تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره. برنج رو کمی دونتر آبکش کنید. واشر نارنجی ماهیتابه باید خارج بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاراتور همون بورانی خودمونه با اسم لبنانیش😊 اینم یکی از خوراکی_های_پاییزی برای تاراتور دوتا هویج و رنده درشت بزنید با دوتا ق غ آب بزارید رو شعله گاز کمی نرم بشه ۱ق روغن اضافه کنید و تفت بدین تا نرم بشه.بعد از روی گاز بردارید و اجازه بدین سرد بشه. یک کاسه ماست سفت ۱ق گردو خرد شده ۱ق مایونز و ۱حبه سیر و هویجها رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه و از خوردنش لذت ببرید. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی متوسط ۴ عدد پیاز متوسط ۴ عدد قارچ ۱۰ عدد جعفری خشک ۱ ق س نعنا خشک ۱ ق چ کره ۵۰ گرم زردچوبه ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ پوره فلفل قرمز بسته به ذائقه نمک روغن کنجد ۲ ق س اول سیب زمینیها رو میشوریم و پوست میگیریم و حلقه حلقه برش میزنیم و با یک فنجون آب و با یک ق چ نمک دریا میزاریم بپزه. تو این فاصله پیاز ها رو خلالی میکنیم و با دو قاشق روغن کنجد سرخ میکنیم با شعله خیلی کم ، تا نرم بشه و رنگش یه مقدار طلایی بشه حالا قارچهای خورد شده رو به پیاز اضافه میکنیم و با شعله متوسط تفت میدیم و مرتب هم میزنیم تا پیاز ها نسوزه . حالا هم قارچها سرخ میشن و هم پیازها کاراملی میشن بعد نمک و زردچوبه و پوره فلفل قرمز رو بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . حالا سیب زمینی پخته شده رو پوره میکنیم و با کره و زردچوبه و نعنا تفت میدیم تا سبک و کشدار بشه . از روی حرارت برمیداریم کمی جعفری خشک بهش اضافه میکنیم و روش فلفل سیاه میسابیم . موقع سرو داخل یه کاسه پوره رو میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و قارچ و پیاز رو داخلش میریزیم و دوباره روش فلفل سیاه میسابیم . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا