eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 1کیلو (معمولا از گوشت گوساله و گوسفندی ) لپه: دو پیمانه برنج: 1 فنجان سبزی : تره و کمی مرزه تازه خرد شده یا خشک شده 1 لیوان پیاز: یک عدد تخم مرغ: یک عدد آرد: یک قاشق اختیاری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و زعفران و زیره سیاه: کمی برای داخل کوفته : پیاز داغ، گردو،زرشک، رب و اما سسش : رب یک قاشق پیاز یک عدد زعفران دم کرده یک قاشق روغن و آب طرز تهیه گوشت رو یک بار به تنهایی و یک بار با لپه چرخ کنید.البته لپه رو از قبل یک ساعت خیس کنید و بپزید. (باید آب لپه کاملا کشیده بشه تا کوفته رو شل نکنه)   پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید. برنج رو با کمی زردچوبه و بدون روغن کته کنید بعد از سرد شدن اون رو به گوشت اضافه کنید، برنج نباید میکس بشه. نمک و ادویه ها رو اضافه کنید.  سبزی رو که خرد کنید و بگذارید تا کاملا آبش گرفته بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنید تو این مرحله کوفته باید خوب ورز داده بشه.و نکته حساس برای وا نرفتن کوفته ورز دادن حسابی اونه اگه نمیتونید ورز بدید مایع کوفته رو توی دست جمع کنید و اون رو به ظرف بکوبید این کار رو 20،30 بار بکنید،تا بافت کوفته کاملا منسجم بشه. بعضی ها داخل مواد کوفته از تخم مرغ استفاده می کنند ولی اگه مقدار مواد گفته شد دقیقا رعایت بشه و خوب ورز داده بشه نیازی به تخم مرغ نداره. به اندازه دلخواه از مواد برداشته و در دست گرد کنید و وسطش رو باز کنید و از مواد میانی داخلش قرار بدید. برای مواد داخلی پیاز داغ کنید بعد گردو زرشک رو روش بریزید، کوفته در دست کاملا گرد کنید. در این موقع کنار دستتون یک ظرف آب بگذارید و دستتون رو با اون خیس کنید و کوفته رو توی دستتون کاملا منسجم کنید،دقت کنید که نباید هیچگونه ترکی رو کوفته باشد چون در این صورت موقع پخت باز میشود. برای درست کردن آب کوفته پیاز داغ درست کنید رب و زعفران ادویه بریزید میتونید گوجه فرنگی هم بریزید بعد آب بریزید قبل از اینکه به نقطه جوش برسه کوفته رو داخل آب بندازید و  نیم ساعت با درب نیمه باز بگذارید بجوشد بعد درب قابلمه را بگذارید(در این صورت کوفته وا نمیرود) و اجازه دهید کوفته پخته بشه. هر چند وقت کوفته رو برگردونید تا همه جاش یکنواخت  پخته بشه.بسته به اندازه کوفته یک تا یک و نیم ساعت طول میکشد تا کوفته پخته شود. نکته : میتونید وقتی کوفته رو گرد کردین یکم تو روغن سرخ کنید بعد بندازید داخل سس. نکته: اگه گوشت رو خوب ورز بدین و مواد دقیق باشه نیازی به تخم مرغ و آرد نیست. نکته : اگه میخواین کوفته رو فریز کنید اول تو بشقاب بزارید یکم که سفت شد بعد توی کیسه فریزر بزارید.این کار به خاطر اینه اگه از اول داخل کیسه فریزر بزارید شکل کوفته خراب میشه. موقعی که خواستید استفاده کنیم اول سس رو آماده کنید بعد کوفته رو همونطور یخ زده داخل سس بندازید بعد بزارید پخته بشه پخته بشه.  نکته : اگه میخواین کوفته تو آب نپاشه یکم آرد بریزید داخل سس البته من نریختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
.کیک باقلوای محبوب و خوشمزه درست کن ببین که چقدر بینظیره✨🤩 برای شربت یک پیمانه آب رو به همراه یک پیمانه شکر روی حرارت بذارین تا شکر حل شه یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل بریزین بذارین کمی بجوشه دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده یک چهارم پیمانه گلاب اضافه و حرارت رو خاموش کنین تا کاملا سرد بشه دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو سه بار الک کنین یک پیمانه روغن و یک پیمانه شکر رو پنج دقیقه با همزن دستی بزنین چهار عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنین و در هر مرحله یکدست کنین یک دوم قاشق چایخوری پودر هل یک پیمانه ماست کمی زعفران دم کرده بریزین و مخلوط کنین در انتها آرد رو در چند مرحله اضافه کنین به آرامی یکدست کنین و در یک جهت دورانی هم بزنین کف قالب رو کمی چرب کنین کف و دیواره ها رو با کاغذ روغنی بپوشونین مواد رو بریزین و خوب صاف کنین تا ضخامتش همه جا یکسان بشه برای رومال یک قاشق غذاخوری ماست یک عدد تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده رو یکدست کنین و با لیسک به آرامی روی همه ی کیک بمالین داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و ۴۵ دقیقه زمان بدین تا بپزه در آخر هم دو دقیقه گریل رو روشن کنین کیک که خنک شد از قالب خارج کنین کاغذ روغنی رو جدا کنین دوباره به قالب برگردونین و برش بزنین شربت سرد شده رو روی کیک بریزین با پودر نارگیل و پسته تزیین کنین بافتشو ببین فقط ! از عطر و طعمش نگم برات که فوق العاده س نوش جان😍 cook.mag @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 هفدهم خرداد 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درمان کبدچرب با عرقیات گیاهی 🔸عرق گیاهی شاه تره و کاسنی از جمله داروهای گیاهی موثر در کنترل و درمان کبد چرب به شمار می‌آیند. 🔹این نوشیدنی‌های گیاهی از آنجا که طبعی سرد و تر دارند موجب کاهش میزان کلسترول خون می‌شوند و در عین‌حال به پاک‌سازی کبد و بدن از سموم و مواد زائد هم کمک می‌کنند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌮خوراک لوبیا سبز رژیمی🌮 🔸مواد لازم ۶ نفر🔸 🍳۵۰۰ گرم لوبیا سبز 🍞۲۰۰ گرم هویج 🍳۲ عدد پیاز متوسط 🍞۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد 🍳ادویه پاکستانی به مقدار لازم 🍞نمک و فلفل و ادویه کاری به مقدار لازم 🍳آب به مقدار لازم 🍞۱ قاشق غذاخوری پر رب گوجه 🍅طرزتهیه🍅 دو عدد پیاز را خلالی نازک ریز کرده و داخل روغن میریزیم خوب طلایی شود. لوبیا سبز و هویج را نازک ریز کرده به پیاز اضافه میکنیم. یکم که تفت خورد ادویه ها رو اضافه میکنیم در این غذا من ادویه پاکستانی زیاد میریزم چون طعم فوق العاده ای به غذا میده. ادویه ها هم که یه سر تفت خورد رب رو اضافه کرده و بعد از ٣ دقیقه آب رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میزاریم تا آب خوراک کم شود و مواد نیمه پز شود. این غذا باید جوری سرو شود که مواد زیر دندون حس شود و نیمه پز باشد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا