eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 رازهای بیمار نشدن کدامند⇩⇩ ➀ خواب کافی ➁ تقویت ذهن ➂ کنترل استرس ➃ رعایت بهداشت ➄ ورزش کردن ➅ مصرف ویتامین ‌C @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  من پیاز رو‌رنده می کنم و تفت میدم،نمک و زردچوبه اضافه می کنم و گردو رو‌اضافه می کنم و یکم تفت میدم و بعد اب اضافه می کنم،رب انار هم توش می ریزم و تکه های مرغ رو‌سرخ می کنم و توش میذارم تا بپزه،در آخر مزه می کنم و اگه ترش بود شکر اضافه می کنم تا طعمش ملس بشه،شش ساعت‌زمان پخت بهش بدید با شعله ی کم در آخر چند تکه یخ اضافه کنید تا به روغن بیوفته می تونید بجای مرغ از گوشت قلقلی و گوشت خورشتی هم استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم لیمو شکری من😍😍🍋🍋🍋 برای هر نیم‌کیلو لیمو۲۵۰گرم شکر نیاز داریم ودر صورت تمایل چند برگ‌نعنا میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید در حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگ‌نعنا همینطور تا آخر بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چون‌خواصش رو از دست میده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی عالی وباکیفیت میخوایدحتما وزن کنیدموادرو. این دستور یکی از راحتترین وخوشمزه ترین دستورهاست👌👌😋😋😋 مواد لازم روغن لادن شماره ۵۰ 👈۱۸۰گرم (لوازم قنادیهادارن) ارد۲۸۰گرم ارد نخودچی۲۰گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰گرم پودر قند۷۰گرم وانیل به مقدار لازم همه موادروبه جزکرمفیل ومارمالادباهم توی غذاسازیامخلوط کن ریخته ومیکس کنیدبعدبه اندازه قالبهای تارتتون از خمیربرداریدوتوی قالب پهن کنید زیادنازک وزیادضخیم نباشه من برای قالبهای کوچیک گلوله های 30 گرمی برداشتم. باکاغذ روغنی برشهایی کوچک وسط تارتتون بذارید ومقداری حبوبات خشک بریزید اینکار برای اینه که خمیرهنگام پخت پف نکنه وبگذارید توی فر ازقبل گرم شده درجه 180 به مدت 10 الی 13 دقیقه بعدازپخت وسردشدن باکرمفیل ومارمالاد پرکنید 🌸 میتونیدبا کرمفیل..مارمالاد.. شکلات..گاناش.. پودینگ...و یاهر چیز دیگه ای که دلخواهتونه تارتهارو پرکنید. 🌸من(پرچین)روغن کاملا جامدلادن رو بنماری آب کردم وگذاشتم یخچال تادوباره جامدبشه واونو استفاده کردم به همین خاطربه هرکدوم از آردها 10 گرم دیگه اضافه کردم🌸 دقت کنید👇👇 🌸اگرموادتون بعداز میکس خیلی چسبنده بودنیم ساعت بگذاریدداخل یخچال.(برای من تا حالا پیش نیومده) 🌸تاکاملاسردنشده ازقالب درنیارید. 🌸 من طبق معمول همیشه بدون فروبافردستساز درست کردم وحدود 25 دقیقه زمان برد. 🌸 بااین مقدار مواد ۲۰ عدد تارت کوچیک درست شد. 🌸میتونیدتارتهارو درست کنید بعدازسردشدن فریز کنید وهر وقت خواستیدداخلشو با مواد دلخواهتون پرکنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم: نصف پیمانه کره نرم شده نصف پیمانه شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه پودر قند نصف پیمانه کرم فندق (طرز تهیه در آخر دستور) 1 عدد تخم مرغ 1 بسته وانیل (10 گرم) 1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم ) نمک یه پنس نصف فنجان چای خوری شکلات چیپسی 1 قاشق چایخوری نشاسته آرد به میزان لازم. (تا وقتیکه مواد اردو جذب کنه ارد میریزیم) ‌ طرز تهیه: توی یه کاسه بزرگ کره ی به دمای محیط رسیده، کرم فندق و شکر قهوه ای و پودر قند رو میریزیم ، و با میکسر مخلوطش میکنیم وقتی قوام پیدا کرد یه تخم مرغ بکینگ پودر و وانیلو میریزیم و باز هم میزنیم نشاسته رو به مخلوط اضافه میکنیم (قبلش اونو در کمی اب حل کنید) بعد نمک و اردو اضافه میکنیم و ورز میدیم وقتی که خمیرمون اماده شد شکلاتا رو بهش اضافه میکنیم و باز ورز میدیم بعد به اندازه ی یه گردو از خمیر برمیداریم گرد میکنیم و توی سینی فر میزاریم و اسمارتیزا رو روش میریزیم و کمی فشار میدیم تا کوکی شکل بگیره بعد به مدت رب ساعت توی فر ازقبل گرم شده در دمای 160 درجه میزاریم بپزه.کوکیا رو که از فر دراوردین بزارین خوب خنک بشن بعد سرو کنین.      @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک وفلفل سیاه مخلوط کردم ورز دادم تا چسبنده بشه و۱پیمانه آرد نخودچی و۱ قاشق سرکه رو به گوشت اضافه کردم و۱/۲قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک عدد تخم مرغ و۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده رو هم اضافه کردم وخوب ورز دادم واز مواد به اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کردم ۴تا گوجه فرنگی رنده شده روبا ۱ قاشق رب گوجه فرنگی و۱ قاشق رب فلفل شیرین رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وکمی از ابش تبخیر بشه ونمک و فلفل و۲ قاشق روغن زیتون ریختم وبعد شامی های سرخ شده رو تو سس چیدم وچند دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه وغلیظ بشه شامی هارو میتونید با نون یا برنج سرو کنید @shirini71