آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قاطی_پلو
مواد لازم:
ران مرغ بدونه استخون یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری ۲ ق غ خ
پیاز درشت ۱ عدد
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا، پودر سیر،زردچوب
برنج ۳ پیمانه
جعفری خورد شده ۱۵۰ گرم
بادمجون ۲ عدد
زرشک ۲ ق غ خ
خلال پسته در صورت تمایل
طرز تهیه:
سینه و یا ران مرغ رو به همراه پیاز چرخ میکنیم و بهش ادویه ها و آرد سوخاری میزنیم و به خوبی ورز میدیم نیم ساعت بهش استراحت میدیم و بعد اونارو به صورت کوفته قلقلی دراورده و توی مقدار کمی روغن تفت میدیم در عین سرخ شدن بهش کمی زعفران دم شده اضافه میکنیم تا خوشرنگتر و خوشطعم تر بشه.
قلقلی ها که سرخ شد بهش جعفری خورد شده رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت میدیم تا جعفری عطرش آزاد بشه.
بادمجونارو نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم.
کف قابلمه تهدیگ مد نظرمونو میذاریم روش برنج آبکش شده و موادی گوشتیمون در صورت تمایا بادمجونای سرخ شده هم بریزین لا به لاش ولی من موقع سرو روی برنج گذاشتم خوشمزه تر شد.
در آخر زعفران دم شده روی برنج میریزیم و کمی کره و میذاریم با حرارت خیلی کم بره برای دم تا ۴۵ دقیقه.
زرشک و خلال پسته رو با ۱ قطره روغن به مدت ۳۰ ثانیه تفت دادم و موقع سرو پلو روش ریختم.
نگم چقدر خوش عطر و خوشمزه میشه این پلو
@shirini71
#لاسی_خربزه_وپوره_توت_فرنگی🍈🍓🍸
مواد لازم پوره توت فرنگی
توت فرنگی یخزده: 200 گرم
شربت افرا: 1 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: انواع شیره مثل شیره انگور یا شیره خرما)
مواد لازم لاسی خربزه
خربزه: 300 گرم
انبه: 2 عدد
ماست نارگیل: 300 گرم
(جایگزین: ماست یونانی)
روش تهیه
1_ ابتدا توت فرنگی های یخزده به همراه شیره ی دلخواه در بلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم و در دو لیوان برای سرو به نسبت مساوی می ریزیم
2_ بعد از آن، خربزه و انبه ها را دربلندر ریخته ومخلوط می کنیم تا صاف و کاملا مخلوط شوند
3_ سپس ماست را به این مخلوط افزوده و چند پالس کوتاه می زنیم تا مواد مخلوط شوند
4_ حالا لاسی خربزه را در دو لیوان و روی پوره های توت فرنگی به نسبت مساوی می ریزیم
5_ با یک قاشق به آرامی کمی مواد را هم می زنیم تا حالت و ابر وبادی پیدا کند و روی ظرف ها را با میوه های تازه تزئیین کرده و سرو می کنیم
adoresmoothies
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پارافه_موز
#دسر_موز
شیر سرد یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
پودر ژله ی موز یک بسته
شکر چهارقاشق غذا خوری
خامه ی صبحانه سه قاشق غذا خوری
آب جوش یک پیمانه
موز یک عدد
ابتدا نصف پیمانه شیر رو با ژلاتین مخلوط میکنیم و به روش بن ماری اجازه میدهیم که آب بشه بعد پودر ژله ی موز رو بایک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم بعد مابقی شیر و خامه و شکر رو باهم به روش بن ماری حل میکنیم و اجازه میدهیم ذرات شکر کاملا حل بشه بعد پودر ژلاتین و ژله ی موز که بن ماری کردیم رو به مخلوط اضافه میکنیم بعد موزهارو حلقه حلقه میکنیم و داخل مواد بالا میریزم . و درآخر قالب رو چرب کرده و دسر را داخل قالب مورد نظر میریزیم و حدود چهار پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده بعد سرو میکنیم . نوش جان😋
@shirini71