#لاسی_خربزه_وپوره_توت_فرنگی🍈🍓🍸
مواد لازم پوره توت فرنگی
توت فرنگی یخزده: 200 گرم
شربت افرا: 1 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: انواع شیره مثل شیره انگور یا شیره خرما)
مواد لازم لاسی خربزه
خربزه: 300 گرم
انبه: 2 عدد
ماست نارگیل: 300 گرم
(جایگزین: ماست یونانی)
روش تهیه
1_ ابتدا توت فرنگی های یخزده به همراه شیره ی دلخواه در بلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم و در دو لیوان برای سرو به نسبت مساوی می ریزیم
2_ بعد از آن، خربزه و انبه ها را دربلندر ریخته ومخلوط می کنیم تا صاف و کاملا مخلوط شوند
3_ سپس ماست را به این مخلوط افزوده و چند پالس کوتاه می زنیم تا مواد مخلوط شوند
4_ حالا لاسی خربزه را در دو لیوان و روی پوره های توت فرنگی به نسبت مساوی می ریزیم
5_ با یک قاشق به آرامی کمی مواد را هم می زنیم تا حالت و ابر وبادی پیدا کند و روی ظرف ها را با میوه های تازه تزئیین کرده و سرو می کنیم
adoresmoothies
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پارافه_موز
#دسر_موز
شیر سرد یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
پودر ژله ی موز یک بسته
شکر چهارقاشق غذا خوری
خامه ی صبحانه سه قاشق غذا خوری
آب جوش یک پیمانه
موز یک عدد
ابتدا نصف پیمانه شیر رو با ژلاتین مخلوط میکنیم و به روش بن ماری اجازه میدهیم که آب بشه بعد پودر ژله ی موز رو بایک لیوان آب جوش بن ماری میکنیم بعد مابقی شیر و خامه و شکر رو باهم به روش بن ماری حل میکنیم و اجازه میدهیم ذرات شکر کاملا حل بشه بعد پودر ژلاتین و ژله ی موز که بن ماری کردیم رو به مخلوط اضافه میکنیم بعد موزهارو حلقه حلقه میکنیم و داخل مواد بالا میریزم . و درآخر قالب رو چرب کرده و دسر را داخل قالب مورد نظر میریزیم و حدود چهار پنج ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده بعد سرو میکنیم . نوش جان😋
@shirini71
#پارفه_موز
#دسر_موز
۴عدد ق غ نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل کنید.
یک و نیم لیوان شیر رو با نشاسته حل شده در قابلمه بریزین و روی حرارت قرار بدین.با شعله متوسط .
۲ ق غ شکر رو با نصف بسته پودر کرم کارامل بهش اضافه کنین و مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه .
از روی حرارت بردارین .۱/۴ ق چ وانیل رو با ۱۰۰ گرم خامه قنادی بهش اضافه کنین و روی مواد کیسه فریزر بندازین تا به آرامی ولرم بشه.
در لیوانا مقداری از مواد بریزین و روی آن بیسکوییت خرد شده و دوباره کمی مواد و بعد خرده بیسکوییت و در یخچال ۲ ساعت استراحت بدین .