🌺🌺🌺حلوای زنجبیلی مدیر پز🌺🌺🌺
آرد ۲لیوان
پودرقند 2لیوان سر صاف
کره 50 گرم
روغن نصف لیوان
زنجبیل 2ق غ
ارد شیرینی رو تفت میدیم ولی اصلا تغییر رنگ نده بعد کره روغن و زنجبیل رو اضافه میکنیم وهم میزنیم تا روغن اب بشه خاموش میکنیم وپودر قند رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم کمی با گوشت کوب میکوبیم تا فشرده بشه کف تابه پیرکس پودر قند میپاشیم موادو میریزیم و صاف میکنیم باز کمی میکوبیم وباز روش کمی پودر قند میپاشیم وبه دلخواه لوزی یا مربع برش میدیم میزاریم 2 ساعت بیرون یخچال بمونه دوباره روی برشها ی قبلی برش میزنیم و در ظرف میچینیم یا میتونی مثل من قالب بزنی
راستی میتونی نصف لیوان ارد پودر بادام هم بریزی که خوشمزه میکنه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیشی_با_طعم_پیتزا
مواد لازم :
۱) یک لیوان چایخوری شیر
۲) یک عدد تخم مرغ
۳) یک ق.چ نمک
۴) یک لیوان پنیرپیتزا
۵) یک عدد فلفل چیلی خرد شده
۶) یک عدد فلفل سبز خرد شده
۷) ۷ الی ۸ عدد سوسیس خرد شده
۸) ۱۰ گرم بکینگ پودر
۹) ۳ لیوان آرد
۱۰) جعفری خرد شده
طرز تهیه :
داخل ظرفی نمک و تخم مرغ رو بریزید مخلوط کنید پنیرپیتزا ، جعفری خرد شده ، شیر و فلفل خرد شده رو بریزید مخلوط کنید سپس بکینگ پودر رو بریزید آرد رو اضافه کنید ورز بدید خمیر رو مابین دو کاغذروغنی قرار بدید با وردنه طوری که خیلی نازک نشه باز کنید بعد از باز کردن کاغذروغنی رویی رو بردارید و خمیر رو برش بدید داخل ظرفی روغن بریزید اجازه بدید روغن داغ بشه تکه های خمیر رو داخل روغن بندازید دو طرفش رو هم سرخ کنید میتونید بعد از سرخ شدن داخل دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید .
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آش_ساک_مازندران
مواد لازم: لوبیا قرمز:یک پیمانه
عدس:یک پیمانه
تخم مرغ کامل:یک عدد
آبغوره:نصف فنجان
آرد برنج:۵ قاشق سوپخوری
پیاز:۲ عدد
سبزی آشی:
۳۰۰ گرم(تره،گشنیز،جعفری،اسفناج)
روغن:به مقدار لازم
آب مرغ یا عصاره مرغ:یک عدد
نمک:یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری
زرد چوبه:یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
از ۱۲ ساعت قبل لوبیا را در آب بخیسانید و عدس را نیز ۲ ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید.
لوبیا را از قبل بپزید و کنار بگذارید.
پیاز نگینی را با روغن به صورت عسلی سرخ می کنیم و زردچوبه می ریزیم و حدودا ۶ تا ۷ لیوان آب به همراه عدس خیس شده اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه در قابلمه را گذاشته و می گذاریم تا عدس بپزد و سپس لوبیا را اضافه کرده ،حالا نوبت ریختن سبزیه آشی است و نمک و فلفل و عصاره را هم ریخته و می گذاریم تا جا بیوفتد.
یک عدد تخم مرغ را با چنگال می زنیم و به آرامی به داخل آش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
آبغوره و آرد برنج را نیز مخلوط کرده و به آرامی داخل آش اضافه می کنیم.(حتما هم بزنید زیرا ته می گیرد)و منتظر می مانیم تا به غلظت مناسب برسد.
برای درست کردن کوفته های داخل آش،۲۰۰ گرم گوشت را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده و نمک و فلفل و کمی زرد چوبه ورز داده و آن را گلوله می کنیم و در ماهیتابه سرخ کرده و ۱۰ دقیقه مانده به سرو آش، کوفته ها را درون آش می ریزیم.و با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.
new.chashni
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_ایتالیایی
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو تلخ ۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۵ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره تکه تکه شده ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد زردآلو
شکلات تلخ ذوب شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
برای تهیه این بیسکویت شکلاتی خوشمزه ابتدا در ظرفی آرد را با پودر کاکائو، بیکینگ پودر، شکر و نشاسته مخلوط و کره را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک نان شیرینی خرد شده به دست بیاید، خمیر را جمع و فشرده کرده و درون کیسه فریزر قرار دهید و اجازه دهید حدود یک ساعت در یخچال بماند.
پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و با کاتر بیسکوییت برش دهید و نصف آنها را کنار گذاشته و در وسط بقیه با کمک ماسوره یک سوراخ درست کنید.
بیسکویت ها را با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
پس از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، لایه ی بالایی بیسکویت را در شکلات آب شده بزنید و با ترافل تزئین کنید.
مقداری از مارمالاد زردآلو را بین بیسکوییت ها بریزد و دو لایه را کمی فشار دهید.
@shirini71