آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#آش_ساک_مازندران
مواد لازم: لوبیا قرمز:یک پیمانه
عدس:یک پیمانه
تخم مرغ کامل:یک عدد
آبغوره:نصف فنجان
آرد برنج:۵ قاشق سوپخوری
پیاز:۲ عدد
سبزی آشی:
۳۰۰ گرم(تره،گشنیز،جعفری،اسفناج)
روغن:به مقدار لازم
آب مرغ یا عصاره مرغ:یک عدد
نمک:یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری
زرد چوبه:یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
از ۱۲ ساعت قبل لوبیا را در آب بخیسانید و عدس را نیز ۲ ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید.
لوبیا را از قبل بپزید و کنار بگذارید.
پیاز نگینی را با روغن به صورت عسلی سرخ می کنیم و زردچوبه می ریزیم و حدودا ۶ تا ۷ لیوان آب به همراه عدس خیس شده اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه در قابلمه را گذاشته و می گذاریم تا عدس بپزد و سپس لوبیا را اضافه کرده ،حالا نوبت ریختن سبزیه آشی است و نمک و فلفل و عصاره را هم ریخته و می گذاریم تا جا بیوفتد.
یک عدد تخم مرغ را با چنگال می زنیم و به آرامی به داخل آش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
آبغوره و آرد برنج را نیز مخلوط کرده و به آرامی داخل آش اضافه می کنیم.(حتما هم بزنید زیرا ته می گیرد)و منتظر می مانیم تا به غلظت مناسب برسد.
برای درست کردن کوفته های داخل آش،۲۰۰ گرم گوشت را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده و نمک و فلفل و کمی زرد چوبه ورز داده و آن را گلوله می کنیم و در ماهیتابه سرخ کرده و ۱۰ دقیقه مانده به سرو آش، کوفته ها را درون آش می ریزیم.و با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.
new.chashni
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_ایتالیایی
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو تلخ ۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۵ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کره تکه تکه شده ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
مارمالاد زردآلو
شکلات تلخ ذوب شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
برای تهیه این بیسکویت شکلاتی خوشمزه ابتدا در ظرفی آرد را با پودر کاکائو، بیکینگ پودر، شکر و نشاسته مخلوط و کره را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.
زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک نان شیرینی خرد شده به دست بیاید، خمیر را جمع و فشرده کرده و درون کیسه فریزر قرار دهید و اجازه دهید حدود یک ساعت در یخچال بماند.
پس از استراحت، خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و با کاتر بیسکوییت برش دهید و نصف آنها را کنار گذاشته و در وسط بقیه با کمک ماسوره یک سوراخ درست کنید.
بیسکویت ها را با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
پس از بیرون آوردن از فر و خنک شدن، لایه ی بالایی بیسکویت را در شکلات آب شده بزنید و با ترافل تزئین کنید.
مقداری از مارمالاد زردآلو را بین بیسکوییت ها بریزد و دو لایه را کمی فشار دهید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋 هفدهم تیر ماه ۱۴۰۱ 🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#پیام_سلامتی
❗️ اشتباهات رایج
در خوردن میوه
⚠️فکر میکنید همه میوه ها یکسانند
میوه را نمیخورید،مینوشید
میوه ارگانیک نمیخورید
میوه را به تنهایی میخورید
پوست میوه ها را نمیخورید
@shirini71
#کالجوش
#اشکنه_کشک
طرزتهیه کال جوش ( کله جوش)
به روش کدبانوباشی
مواد لازم :
کشک یک لیوان بزرگ
گردو ۳ عدد رنده شده
آب یک لیوان
پیاز یک عدد
نعنا خشک یک قاشق جهت نعنا داغ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا داخل ظرفی نعنا داغ درست کنید به این صورت که روغن حیوانی داغ بشه و نعنا خشک را داخل آن بریزید بعد گردو رنده شده و پیاز رو که از قبل تفت داده شده بود( به صورت طلایی حتما باشه که بافت نرم و مزه خوبی به کال جوش بدهد) میریزیم زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و سپس کمی تفت بدهید کشک محلی را داخل مواد میریزیم و یک لیوان آب جوشیده شده اضافه میکنیم مخلوط کنید و دائم هم بزنید که کشک شما بریده بریده نشود. زمانی که جوشید دیگر لازم به هم زدن نیست و زیر آن را خاموش کنید.
کال جوش رو در بیشتر نقاط ایران به روشهای مختلفی درست میکنند مثلا بادمجان و گوجه اضافه میکنند اما من معمول ترین روش که بیشتر به این صورت درست میشه رو خدمتتون آموزش دادم .
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71