eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
#نگهداری_برنج من همیشه وقتی برنج میخریم از این گلوله های نمکی ☝️درست میکنم و لابه لای برنج ها میگذارم و دیگه اصلا جوجو نمیزنه البته به تناسب مقدار برنج باید درست کنید مثلا برای هر کیسه برنج ۱۰کیلویی ۱۰ تا داخلش قرار میدیم برای ۱۰ تا 👇 یک لیوان آرد دو لیوان نمک آب به مقدار لازم که خمیر بشه این مواد رو باهم مخلوط کنيد و بعد شکل گلوله در بیارید و بعد بگذارید توی آفتاب خشک خشک بشه و بعد لابه لای برنج ها قرار بدید و بعد در کیسه ها رو ببندید و موقع استفاده کنار بگذارید روشهای دیگر میخک بگذارین تو برنج نه بو میگیره نه کرم میزنه راه دیگه اینه که کیسه پلاستیکی بزرگ بردارید اول برنج رو تو کیسه پلاستیکی و بعدتو کیسه نخی بگذارید چون پلاستیک راه هوا رو میبنده و رشد نمیکنن. ولی حتما درشو ببندید. برعکسش هم خوب هست یعنی گونی برنچ رو داخل کیسه پلاستیکی قرار بدید و گره بزنید @shirini71❤️
🔝 📝مواد لازم تخم مرغ 4 عدد شير 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان آرد 1 ليوان وانيل 1 ق چ بكينگ پودر 1 ق م پودر كاكاووو 3 ق غ شكر 1 ليوان 📝براي سس شير 2 ليوان شكر 1 ليوان روغن مايع نصف ليوان پودر كاكاوو 2 ق غ ♨️ابتدا سس كيك را اماده كرده ميزاريم تا خنك بشه شير ،شكر و روغن مايع و پودر كاكاوو رو باهم مخلوط كرده خوب هم ميزنيم تا كاملا شكر حل بشه بعد روي حرارت گزاشته هم ميزنيم تا بجوش بياد از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا كاملا خنك بشه. تخم مرغارو همراه شكر و وانيل 5دقيقه همزده تا كاملا كف كنه بعد ب تدريج روغن مايع و شير را اضافه ميكنيم بعد ارد را بهمرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو سه بار الك كرده و اروم اروم اضافه كرده و قاطي ميكنيم. ته قالب كاغذ روغني پهن كرده و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 55دقيقه قرار ميدهيم بعد اينكه كيك پخت ميزاريم كمي خنك بشه بعد سس را ك از قبل اماده كرديم روي كيك ريخته و دوازده ساعت بهش استراحت داده توي يخچال قرار داده تا سس كاملا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم. کانالی پر از دستورات اشپزی جدید👇 @shirini71❤️
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فر_دست_ساز 👆👆 به درخواست اعضا🌷❤️ @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. چققققدر شیکن ایشون😋😍 موادلازم : زرده تخم مرغ ٣ عدد _پودرژلاتين ٤ ق چ وانيل نوك ق چ _خامه صورتي ١ بسته شير ١ ليوان _شكر ١ ليوان سه عدد زرده تخم مرغ روبا يك ليوان شكرونوك ق چ وانيل خوب بزنين تاسفيدبشه درظرفي ديگريك ليوان شيرروداغ كرده وداغ به مايع تخم مرغ وشكر اضافه كرده وسريع هم بزنين .٤ ق چ ژلاتين روهم با ١/٤ پيمانه اب روي بخاراب حل كرده واضافه كنين . بعدازاينكه مايع خنك شد يك بسته خامه صورتي هم زده واضافه كنين ودراخريك كمپوت اناناس ربع كيلويي روباابش بريزين داخل موادقبلي وهمه روباهم مخلوط وبه ظرف دسرانتقال بدين وبذارين يخچال ٥ تا ٦ ساعت ببنده نكته : ميتونين اب كمپوت روبجاي اب باپودرژلاتين مخلوط وبنماري كنين 😊😊 علت رنگي شدن روي دسر: كف قالب،توخونه هاروباچندرنگ ژله پركردم وقتي قالب روبرگردوندم ژله چسبيدبه قالب وجدانشد😉ولي اثررنگ روي دسرموند وكارمنوزيبا تركرد.😋😊 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارانی خوشمزه😋 مواد لازم برای تهیه سس گوشتی: روغن مایع ۳_۴ق پیاز ۱عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم سیر ۱حبه رب گوجه فرنگی ۱ق غ گوجه فرنگی ۱عدد آب گرم مقداری نمک فلفل سیاه نعناع خشک (به دلخواه ولی توصیه میکنم بریزید بهتره) ماکارونی ۱بسته خامه ۱پاکت (200 میلی) پنیر پیتزا برای روی آن کمی پنیر پیتزای رنده شده داخلش اضافه کردم. طرز تهیه برای سس گوشتی::: پیاز را با روغن مایع تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد سیر خرد شده را اضافه کرده بعدرب را بریزین و تفت بدید گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و یکی دو بار هم زده تاقوام بیادو آب گرمو اضافه کنید. وقتی جوشید و به قوام دلخواهتان رسید ادویه را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. ماکارونی را 5 دقیقه آبپز کرده، آبکشی کنید ماکارونی که آبکشی کردید با سس گوشتی مخلوط کنیدداخل ماکارونی پنیر پیتزااضافه کنید (1_2 قاشق غذاخوری کافیست)بعد 1 پاکت خامه اضافه کرده (اگر خامه دوست ندارید سس بشامل هم میشه) مخلوط کرده داخل ظرف مخصوص فر بریزید. روی آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید و داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید. وقتی روی آن سرخ شد از فر خارج کنید، 7_8 دقیقه استراحت داده سرو کنید. اگر میخوایدطعم خامه زیاد معلوم نشه وطعم سس بیشتر احساس کنید مقدار خامه را نسبت به سلیقه خودتون بریزید نوش جونتون، @shirini71❤️
ارگانیک 👇👇😋😋 کره محلی ۸ ق غ تخم مرغ ۲ عدد سویق گندم ۱ پیمانه سویق جو نصف پیمانه آرد کامل سبوس دار ۱ پیمانه شکر سرخ ۳ ق غ شیره خرما و انگور ۳ تا ۴ ق غ هل ۱/۴ ق مرباخوری تخم مرغ و هل را با همزن زدم تا رنگش کرم شد کره و شکر سرخ رو شعله کم حرارت دادم تا شکر سرخ حل بشه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه و به تخم مرغ و هل اضافه کردم بعد از اون آرد و سویق ها رو اضافه کردم. خوب با هم مخلوط کردم و بعد شیره خرما و انگور اضافه کردم باید خمیر یکدستی بشه ممکنه آرد یا سویق کمتر یا بیشتری نیاز باشه تقریبا نیم ساعت تو یخچال گذاشتم. خمیر رو با دست چونه کردم و تو سینی فر که قبلاً روغن زده بودم کمی پهن کردم و با قالب گرد قالب زدم و با چنگال سوراخ کردم و با فاصله چیدم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه گذاشتم البته مدت و دما بستگی به ضخامت بیسکوییت داره در آخر هم چند دقیقه ای گریل رو روشن کردم. نکته ای که داره این هست وقتی چونه می کنید و پهن می کنید دستتون یکم روغنی کنید تا ترک نخورن پسرم خیلی بد غذاست ولی این بیسکوییت خیلی دوست داشت @shirini71❤️
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت لواش با گوشت و سیب زمینی مواد لازم::: گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰گرم سیب‌زمینی رنده ۱ عدد قارچ ۴ عدد نمک فلفل سیاه نان لواش خامه ۲ ق غ رب گوجه ۲ق غ پنیر پیتزا مقدارلازم دوستان عزیز کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره اما سوالی داشتید بتونم حتما پاسخ میدم طبق کلیپ موادرو روی نان بزارید و رول کرده دراخر داخل فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا پخته بشه @shirini71❤️
یه شیرینی راحت😊 یا یه صبحونه خوشمزه و سریع نون_باگت رو برش زدم تو تابه با کره سرخ کردم (فقط دوطرفش طلایی بشه کافیه حواستون باشه زودی سرخ میشه،نسوزه) داغ داغ انداختمش توی شیره سرد فوق العاده خوشمزه هستش تو یخچالمون همیشه شیره موجوده😉 (از حلوا اضافه میاد توی بطری در بسته تو یخچال نگه دارید) نکته: یا نون یا شیره یکیش باید سرد باشه یکیش گرم وگرنه خوب نمیشه☺ @shirini71❤️
#كيك_الويه 🔸سه رديف نون تست لازم داريم براي هر لايه چهار تا نون كه با رينگ برش بزنيد ،بعد به ترتيب لايه اول نون،سالاد الويه...،و لايه آخر نون قرار ميديم روش سس ميزنيم وتزئين ميكنيم... بدون رينگ هم ميشه اينكار رو انجام داد،روي چهار تا نون يه بشقاب بزاريد و با چاقو برش بدين و به ترتيب مراحل بالا رو تكرار كنيد @shirini71❤️
. مربای زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی) یک کیلو زردآلو یک کیلو شکر دو لیتر آب سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین) هل مقداری اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک ته‌نشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و در ظرف دیگه‌ای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیره‌ی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم @shirini71❤️
‌‌ بورک 🍴مواد لازم🍴 یوفکا : ۳ عدد شیر : ۱/۲ پیمانه ماست : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۱ عدد بیکینگ پودر : ۱۰ گرم ‌ برای توش : گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ای، ریز خرد شده : ۱ عدد پیاز : ۱ عدد سیر : ۲ حبه آب : ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل سیاه ‌ 👩🍳طرز تهیه👩🍳 برای مواد داخلش،همه موادو ریز خرد کنید و تفت بدین. برای سس، همه موادو مخلوط کنین. سپس، یکی از یوفکا هارو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین، طوریکه بیرون از قالب باشه کناره هاش، و از سس روش بمالین بعد بقیه یوفکا هارم اینجوری بزارین روی هم و بینشون سس بمالین، سپس آخر از همه مواد گوشتی رو بریزین و یکنواخت کنین و کناره هاشو به داخل تا کنین و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین، بعد که از فر درآوردین، ۵ دقیقه اینا صبر کنین بعد با کمک کاغذ روغنی رول کنین، و رشو با حوله بپوشونین ۱۰ دقیقه، بعد ببرین و سرو کنین @shirini71❤️