9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_مرغ_شکم_پر😍
سینه مرغ دو عدد کامل +گوشت دو عدد ران مرغ
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
زعفران دم کرده سه ق غ
نمک سه ق چ
مواد میانی
هویج پخته
قارچ سرخ شده
زرشک
جعفری خرد شده
#رولت_گوشت
طرز تهیه:🥮
اول از همه ۶۰۰ گرم سینه مرغ رو چرخ کردم و بهش ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و ۱ حبه سیر رنده شده اضافه کردم و ادویه هم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، جعفری پودر شده، شنبلیله پودر شده و ۴ قغ خ آرد سوخاری اضافه کردم و به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز دادم تا یکدست شد.
سپس توی یه سطح مستطیلی نسبتا بزرگ به کمک کیسه فریزر پهن کردم و روی سطحش زرشک گردو اسفناج پیاز سرخ شده ریختم جوری که کل سطح گوشتو بگیره و یک عدد هویج آبپز شده درسته گذاشتم و رول کردم و به آرامی توی مقدارکمی روغن گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه و مدام برمیگردوندم تا همه قسمتاش یکدست سرخ بشه.
در این فاصله توی یه قابلمه دیگه ۱ عدد پیاز خلالی رو تفت دادم و بهش ۲ ق غ خ رب زدم به همراه نمک و پاپریکا و نصف لیوان آب جوش و گذاشتم به جوش که اومد به رولت که توی تابه بود اضافه کردم و کمی که پخت البته با شعله ملایم حالا ۳ ق غ خ سماق رو توی مقداری آب گذاشتم جوشید و از صافی رد کردم و آبشو به رولت اضافه کردم و به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم با شعله ملایم پخت تو این فاصله رولت رو زیرو رو کردم که سماق به خورد همه قسمتاش بره
و در کنار زرشک پلو میل شد
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_گوشت طرز تهیه:🥮 اول از همه ۶۰۰ گرم سینه مرغ رو چرخ کردم و بهش ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفت
#رولت_گوشت
طرز تهیه:🥮
اول از همه ۶۰۰ گرم سینه مرغ رو چرخ کردم و بهش ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و ۱ حبه سیر رنده شده اضافه کردم و ادویه هم نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، جعفری پودر شده، شنبلیله پودر شده و ۴ قغ خ آرد سوخاری اضافه کردم و به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز دادم تا یکدست شد.
سپس توی یه سطح مستطیلی نسبتا بزرگ به کمک کیسه فریزر پهن کردم و روی سطحش زرشک گردو اسفناج پیاز سرخ شده ریختم جوری که کل سطح گوشتو بگیره و یک عدد هویج آبپز شده درسته گذاشتم و رول کردم و به آرامی توی مقدارکمی روغن گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه و مدام برمیگردوندم تا همه قسمتاش یکدست سرخ بشه.
در این فاصله توی یه قابلمه دیگه ۱ عدد پیاز خلالی رو تفت دادم و بهش ۲ ق غ خ رب زدم به همراه نمک و پاپریکا و نصف لیوان آب جوش و گذاشتم به جوش که اومد به رولت که توی تابه بود اضافه کردم و کمی که پخت البته با شعله ملایم حالا ۳ ق غ خ سماق رو توی مقداری آب گذاشتم جوشید و از صافی رد کردم و آبشو به رولت اضافه کردم و به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم با شعله ملایم پخت تو این فاصله رولت رو زیرو رو کردم که سماق به خورد همه قسمتاش بره
و در کنار زرشک پلو میل شد
@shirini71
#ترشي_مخلوط
براي ترشي از گل كلم، هويج، فلفل، ساقه كرفس، پياز ترشي،سير، موسير،سيب زميني ترشي و لبو واسه خوشرنگ شدنش، سبزي ترشي و ادويه جات ( فلفل سياه نكوبيده، گلپر آسياب نشده، نمك، سياه دونه)
سركه رو بذاريد روي شعله بجوشه مقداري نمك بهش اضافه كنيد و اجازه بدين سرد شه ، بعد هم مواد و سبزيجات و ادويه جات نكوبيده رو به سليقه خودتون بريزيد تو شيشه تا پُر شه و در آخر محلول سركه و نمك رو اضافه كنيد .(مقدار سركه بايد به حدي باشه كه كاملا روي مواد رو بگيره)
@shirini71
#کتلت_کدو_سبز_بدون_روغن_و_رژیمی😋😋😋
#رژیمی
#گیاهخواری
یه شام عالی برای اونایی که میخوان لاغر بشن.
مواد اولیه : برای 2 نفر
فلفل به میزان لازم
نمك به میزان لازم
تخم مرغ 1عدد
آرد نصف لیوان
پیاز 1عدد
كدو سبز 4عدد
ماست چكیده به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیار را پوست گرفته و بشویید و رنده كنید و اب اضافه آن را بگیرید.كدو سبز را نیز شسته و با چاقو كمی رویش را بتراشید تا خارهای آن كنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو بگیرید و با رنده درشت رنده كنید و آب آن را نیز بگیرید.
آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و كدو اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید تا یكدست شوند.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه كتلت بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آنها مقداری ماست چكیده و نمك ریخته و سرو كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا گرد غوره یا گرد لیمو به مواد كتلت اضافه كنید.
2)این كتلت را میتوانید با آبلیمو یا آبغوره و یا سس قرمز سرو كنید.
3)در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به كتلت اضافه كنید
@shirini71
#معده
غذارا خوب بجویید
به تلویزیون نگاه نکنید
روی زمین غذا میل شود
استفاده از میز و صندلی برای خوردن غذا ممنوع
آهسته بخورید
پرخوری،درهم خوری ممنوع
آب بین غذا یا بعد از آن ممنوع
مصرف نمک طبیعی دریا خصوصا قبل وبعد از غذا
مخلوط آویشن نیمکوب ونمک نسبت ۳ب ۱
روغنمالی معده هر شب باروغن بنفشه زیتونی
مخلوط بارهنگ وعرق نعناع
۱ق مرباخوری بارهنگ در یک لیوان عرق نعناع جوشیده
بعد از خنک شدن با کمی عسل میل شود
مصرف روغن زیتون
سویق گندم ب صورت ناشتا