eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸هرچقدر غصه بخوری؛ دنیا پاسخی به دلت نمی دهد 🌸شاد باش، شادبودن اگرنتواند مشکلاتت راکم کند 🌸اضافه هم نمی کند ارزش واقعی تو زمانی ست 🌸که در اوج مشکلات شادباشی و برای راه حل بکوشی
🐠روز بیست و هفتم 🐠 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود @shirini71❤️
برای 6-8 نفر برای قالب 23 سانتیمتری میتونین مواد دستورو نصف کنین یا در قالب کوچکتر تهیه کنین تا لیدی فینگر کمتری نیاز باشه برای کرم: 2 زرده تخم مرغ بزرگ 1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری یا 30 میلی لیتر آب 1ونیم پیمانه یا 355 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری آرد 113 گرم کره 227 گرم پنیر ماسکارپونه نرم 2 پیمانه یا 473 میلی لیتر خامه صبحانه، سرد - برای پوره توت فرنگی: 3-4 پیمانه توت فرنگی(صبر کنین توت فرنگی شیرین بیاد بازار) 1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر - 60-80 عدد بیسکوییت لیدی فینگر 2 پیمانه توت فرنگی برای تزیین - ابتدا کرم رو تهیه کنید تا وقت باشه سرد شه،زرده ها و شکر رو یک دقیقه با همزن بزنین، در طرف دیگه،داخل کاسه کوچکی، نشاسته ذرت و آب رو مخلوط کنین و به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب 2-3 دقیقه با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن و رنگش روشن شه،حالا داخل قابلمه کوچک، شیر و آرد رو روی حرارت ملایم گرم کنین، مدام هم بزنین تا بخار بیاد بالا ولی نجوشه، حالا شیر گرم رو به آرامی و کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و مدام هم بزنین. حالا مخلوط رو داخل قابلمه برگردونین و روی حرارت ملایم، 4-5 دقیقه با لیسک مخلوط کنید تا غلیظ شه مثل پودینگ. از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کرم سلفون بزارین تا پوسته نبنده.یعنی سلفون در تماس با کرم باشه.بعد بزارین یخچال بعد از سرد شدن. بعد ازینکه کاملا سرد شد، از یخچال دربیارین و پنیر رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنین تا مخلوط شه.بعد خامه رو اضافه کنید و 4-5 دقیقه بزنین
🌸🍃 موقع مهمونی بجای استفاده از یخ داخل شربت میتونید قطعات کوچیک میوه رو داخل فریزر بذارید یخ که زد بجای یخ برای شربت استفاده کنید 🍓🍒🍇 @shirini71❤️
😍😍 ‌‌🍃🍎🍃🍎🍃🍎 ✍ مواد لازم: سیب 10 عدد شکر 6 قاشق غذاخوری آب 3 لیوان گلاب 1 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق مرباخوری 🍜 طرز تهیه: ✏️✏️✏️ سیب ها روخوب پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنیددرون قابلمه آب و شکر ،آبلیمو و گلاب رو بریزید و بگذارید به جوش بیادو بعد جوش آمدن سیب ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و سس غلیظ بشه. نکته :اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ بشه سیب ها پخت ،سیب ها رو جدا کنید واجازه بدید سس بجوشه وبه غلظت برسه بعد سس رو روی سیب ها بریزیدچون اگر سیب ها زیاد بپزه له میشه . @shirini71❤️ 🍃🍎🍃🍎🍃🍎
استاد شایان آرد قنادی......... ۴ ق غ شیر.............. ۵۰۰ گرم اسانس دلخواه.........۱-۲ قطره روغن صاف........۳۰گرم شکر............ ۶ق غ نشاسته..........۱/۲ ق غ گلوکز.........۱ق م به دو روش اماده میشود . ✍روش اول ابتدا آرد و شیر و شکرو روغن و نشاسته رو مخلوط کنید روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. در مرحله اخر گلوکز و اسانس رو اضافه کرده قاطی کنید اجازه دهید خنک شود بعد استفاده کنید . ✍روش دوم شیر و با نصف شکر بزارید بجوشه بعد جوش امدن بقیه شکر و نشاسته وارد و قاطی کنید و کم کم به شیر اضافه کنید هم بزنید تا کرم شکل شود ازروی حرارت بردارین و گلوکوز و اسانس و بهش اضافه کنید استاد شایان نکته: ✍گلوکز جایگزین ندارد . ✍ماندگاری این کرمفیل داخل یخچال نهایتا یک ماه ✍هر رنگی که دوست دارین میتونید استفاده کنید ✍جایگزین روغن صاف روغن جامد یا روغن محلی ✍اگر بخواهید کاکائویی شود به شیر پودر کاکائو اضافه کنید . @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍓🍇🍒🍓🍇🍒🍓🍇🍒 یه دسر خوشمزه فرانسوی که آماده سازیش راحته با میوه های مختلف درستش میکنن @shirini71❤️👈آموزشهای بیشتر ❣️❣️❣️
موادلازم: آرد دو پیمانه شیرخشک دو ق غ پودر کاستر. دو ق غ شکر یک ق غ مایع خمیر. دو ق چ نمک کمی شیر. نصف پیمانه اب ولرم یک پیمانه هل و زعفران به دلخواه مواد شربت : شکر یک پیمانه اب سه چهارم پیمانه گلوکز. یک قاشق پر زعفران به مقدار لازم  ✍طرز تهیه شربت : اب و شکر را روی حرارت گذاشته تا باشعله ملایم پنج دقیقه بجوشد بعد یک قطره اب لیمو بهش اضافه کنیم وشعله را خاموش کرده گلوکز را اضافه میکنیم وهم میزنیم تا اب شوددر صورت تمایل زعفران هم اضافه کنید. ✍طرزتهیه: تمام مواد را در ظرف مناسبی ریخته وبا هم زن یا دست میزنیم تا خمیر شلی به دست بیاد وکشدار شود روشو با دستمال میپوشونیم ودر جای گرم میزاریم تا خمیر عمل بیاد در قابلمه کوچکی روغن زیاد میریزیم تا کاملا داغ شود مواد را یا در قیف ریخته با قیچی میبریم مثل بامیه یا با قاشق میریزیم (من با قاشق ریختم چون راحتتر بود تا قیف)شعله باید زیاد باشد تا کاملا پف کنه بعد شعله کم کنید تا سرخ شود بعد سرخ شدن همانطور داغ در شربت ولرم که قبلا اماده کردیم میریزیم اگه کم شیرین دوست دارین سریع از شربت در بیارین اگر نه یک دقیقه تو شربت بمونه... @shirini71❤️
امروز طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب خانگی رو داریم که خیلی هم راحت و سالم است. مواد لازم: شیر: یک لیتر زرده تخم مرغ: ۸ عدد وانیل: یک قاشق چای خوری خامه: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم طرز تهیه: زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند. 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
سلام به همگی عزیزان امروزمیخوام با یکی از پیراشکی های معروف آشناتون کنم ☺️ اسم این مهمون عزیز پنجیک هست خمیر پنجیک بافت نرم و بینظیری داره که با هر سلیقه ای سازگاره و مواد میانیش میتونه هرچیزی باشه از مربا و شکلات گرفته تا پنیر و گوشت توصیه میکنم این خمیر رو حتما یاد بگیرین و با مواد میانی متنوع امتحانش کنین خب بریم سراغ دستور پنجیک مربایی شیر ولرم 1 پیمانه شکر 3 قاشق غذاخوری خمیر مایه 10 گرم ( یک قاشق غذاخوری) آرد قنادی یا ارد سفید 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد کره آب شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع یک چهارم پیمانه آرد سفید حدودا 4 پیمانه نکته: میزان آرد ممکن است کمی تغییر کند به حدی آرد لازم است که خمیر بدست نچسبد خب اول شیر ولرم ، خمیر مایه ، شکر و 2 قاشق آرد رو تو کاسه بریزین با چنگال کمی بهمش بزنین روی ظرف سلیفون بکشین و بزارین 15 دقیقه بمونه تا خمیر مایه عمل کنه بعد تخم مرغ ، کره و روغن رو اضافه کنین و بهم بزنین کم کم آرد اضافه کنین مخلوط کنین و کم کم خمیر که شکل گرفت ورزش بدین تا خوب بافتش شکل پیدا کنه و به دست نچسبه حدود 10 تا 15 دقیقه ورز بدین کافیه حالا داخل کاسه رو کمی چرب کنین خمیر رو بزارین توش روی ظرف رو سلیفون بکشین و بزارین خمیر 1 ساعت تو همون محیط آشپز خونه استراحت کنه ترجیحا جلوی باد کولر و پنجره نباشه من معمولا میزارم تو فر خاموش که هم تاریکه هم کمی گرمتر از مناطق دیگه اشپزخونست بغد از 1 ساعت خمیر حاضره سطح تخته یا کابینت رو ارد پاشی کنین خمیر رو با وردنه خوب باز کنین فر را با حرارت 180 درجه روشن کنین تا گرم شه خمیر را به شکل دلخواه برش بزنین و مواد میانی رو بزارین رو خمیر و سپس خمیر رو بپیچین و روی سینی فر بزارین اینجا مواد میانی مرباست شما به سلیقه خودتون میتونین پنیر ، شکلات ، کالباس و ... بزارین حالا پنجیک هارو بزارین تو فر طبقه وسط تا خوب بپزه و روش کمی برشته بشه و در اخر اگر دوست داشتین روش پودر قند الک کنین 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
شاید همه ما تقویم هاۍ #شمسے رو توے گوشۍهامون داشته باشیم💚 اماصبر ڪنید ما که #شیعه هستیم مناسبت هاے #قمرۍ چے اون ها رو هم میدونیم😉😮 پس دعوتتون میڪنم به ڪاناݪ ڪه #تقویم‌شیعه🌟❤️ ڪاناݪےڪه همه شیعه‌ها بهش احتیاج دارند😌😎 #اذڪارخاص🌼🌱 #مناسبت‌هاےمهم‌شیعه😉💛 http://eitaa.com/joinchat/3681681410C3e9cfb4859