eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥕🥕🥕 😋مواد لازم👇 سیر=3 حبه جعفری خرد شده=2 دسته پودر فلفل قرمز=1قاشق چایخوری نخود=500 گرم تخم مرغ=2 عدد هویج=1 عدد لیمو ترش=2 قاشق غذا خوری ماست=150 گرم سس کنجد=2 قاشق چای خوری پیاز=2 عدد نعنا=یک مشت ادویه به میزان لازم _____ 😋رسپی فلافل هویج👇 امیدوارم لذت ببرین😊😋 برای شروع سیر و جعفری را به حالت درشت خرد کنید؛ حتی میتوانید ساقه های جعفری را هم استفاده کنید. سپس آنها را درون غذاساز بریزید. مخلوطی از ادویه، نخود و تخم مرغ به آن بیفزایید. برای اینکه مخلوط نسبتاً خشکی بدست آید، خیلی باید مواد را با هم قاطی کنید. اگر غذا ساز ندارید نگران نباشید شما میتوانید سیر و سبزیجات را کاملاً خرد کنید و نخود از قبل خیس شده را هم با گوشت کوب بکوبید تا له و نرم شود. حالا هویج و پوست لیمو را رنده کنید؛ رنده هویج باید درشت باشد. کاسه ای را آماده کنید، از مخلوط فلافل به میزان یک قاشق در آن بریزید سپس مواد رنده شده را به آن اضافه کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یک دست شود. از مخلوطبه دست آمده، 12 تا گلوله درست کنید. برای سرخ کردن از ماهیتابه نچسب استفاده کنید، مقداری روغن درون آن بریزید و روی گاز بگذارید سپس گلوله های فلافل را درون آن بیندازید حدود 3 دقیقه زمان می برد تا هر طرف فلافل سرخ و طلایی شود. هرگز روغن زیاد نریزید چون باعث وا رفتن فلافل ها می شود. برای تهیه سس مخصوص، آب لیمو ها را بگیرید و به میزان یک قاشق سوپخوری، به ماست و سس کنجد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. اگر غلظت آن بالا بود مقداری آب روی آن بریزید. با نمک و فلفل سس را مزه دار کنید. برای تهیه سالاد، پیاز را نازک ببرید، برگ های نعنا را از ساقه ببرید و به آن اضافه کنید. باقی مانده آبلیمویی که گرفتید را به همراه نمک و فلفل در سالاد بریزید. حالا فلافل را در نان باگت گذاشته و با سس مخصوص و سالاد پیاز نوش جان کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗 توجه 😇: قبل گذاشتن دستور تهیه این خوشمزه باید بگم دوستان عزیز لطفا کامنت و لایک و اشتراک گذاری و تعامل داشته باشیدکه پست ها خودبخود از صفحتون حذف نشه مواد لازم برای ۴ نفر: 3 فنجان سینه مرغ یا بوقلمون پخته خردشده 2 سیب متوسط ​​و ترد 2 فنجان نخود ابپز شده 1/2 فنجان الوچه خشک شده پیازچه ، یا یک پیاز کوچک خردشده 1/2 فنجان برگ جعفری تازه خرد شده 4-6 فنجان اسفناج خرد شده گردو خردشده مواد لازم برای سس: 4 قاشق چایخوری آب لیمو تازه فشرده شده 2 قاشق شربت افرا خالص ، یا عسل 4 روغن زیتون نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
✏مواد لازم برای۴ نفر 🔸گوشت چرخ کرده (با چربی)  ۵۰۰ گرم 🔸پیاز   ۱ عدد 🔸سیر   ۲ حبه 🔸پودر سیر   ۲ قاشق مربا خوری 🔸پنیر چدار    به مقدار لازم 🔸تخم مرغ   ۱ عدد 🔸آرد سوخاری    به مقدار لازم 🔸نان همبرگر    به مقدار لازم 🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم 🔸پودر موسیر   ۱ قاشق مربا خوری ♨طرز تهیه 🔹ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.سپس به آنها کمی نمک زده و خوب ورز دهید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. 🔹تخم مرغ،پودر سیر،پودر موسیر،فلفل و سایر ادویه های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و تا جایی که میتوانید آن را ورز دهید تا خوب منسجم شود. 🔹آرد سوخاری را کم کم به گوشت اضافه کنید تا جایی که گوشت کاملا قابل شکل دادن شود.از گوشت به میزان ولخواه (حدود یک پرتقال)بردارید و با قالب گرد به آن شکل دهید 🔹ظرفی را چرب کنید و همبرگر آماده شده را داخل آن قرار دهید .به همین شکل همه همبرگرها را درست کنید و  روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 تا2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود. 🔹پس از مدت زمان لازم همبرگر را روی آتش ذغال یا تابه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا برشته شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود. 🔹وقتی طرف دوم را روی حرارت قرار میدهید در پایان پخت یک تا دو ورقه پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید تا پنیر نیمه آب شود. 🔹داخل نان همبرگر را با کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور و … پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید. 🚩سایر نکات 🔸در صورت تمایل پنیر چدار را داخل ظرفی آب کرده و بعد از آماده شدن ساندویچ روی آن بریزید(میتوانید پنیر را با سس قرمر هم مخلوط کنید. 🔸توجه داشته باشید که اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری چیز برگر شما را خشک و غیر قابل خوردن میکند(فقط در حدی استفاده کنید که بتوانید به چیزبرگر شکل دهید). ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم لوبیا سبز 500 گرم روغن زیتون یا آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق چایخوری روغن کنجد 1 قاشق چایخوری نخود فرنگی 1 فنجان کنجد 2-3 قاشق چایخوری سیاه دانه 2-3 قاشق چایخوری 🔷️طرز تهیه طرز تهیه: قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی آب جوش آمد لوبیا سبز را داخل آن بریزید و 4 دقیقه بپزید. سپس نخود فرنگی را به آب در حال جوش اضافه کنید و 3-4 دقیقه بپزید. دقت کنید که در این نوع سالاد، سبزیجات نباید بیش از حد پخته و له شوند و باید تردی خود را حفظ کنند. سپس سبزیجات را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود. هر از گاهی آبکش را تکان دهید تا آب زودتر خارج شود. در این فاصله سس سالاد را آماده کنید. روغن زیتون، زنجبیل، عسل، سس سویا، روغن کنجد را در کاسه کوچکی با هم ترکیب کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس را داخل آن بریزید. سس را 1-2 دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود لوبیا سبز و نخود فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید و با سس ترکیب کنید. سالاد را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. حدود 30 ثانیه سبزیجات را تفت دهید. در آخر مقداری کنجد و سیاه دانه روی سالاد بریزید. سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی را داخل ظرف مناسب بکشید و بصورت گرم سرو کنید ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با ماست 😍 مواد لازم: ۲ ق غ پر ماست ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۴ ق غ آرد نصف ق چ وانیل ۲ عدد زرده ی تخم مرغ ( میتونید یک پاکت خامه هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه) برای وسط دسر 🤏🏻کیک و یا بیسکوییت لیدی فینگر برای خیس کردن کیک یا بیسکوییت لیدی فینگر 👈۱ ق غ قهوه فوری ، ۱ ق غ شکر ، ۲ لیوان آب ولرم به جز ماست همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید وقتی که شروع کرد به قل زدن از روی حرارت بردارید. برای اینکه از حرارت اولیه ی آن کاسته شود با همزن دستی هم بزنید وقتی از بخار آن کم شد ماست را اضافه کنید (از قسمت آبکی ماست اضافه نکنید) به هم زدن ادامه دهید تا روی آن نبندد.. در کاسه یا لیوان های دلخواه تان یک ملاقه از مواد بریزید سپس وسط آن از لیدی فینگر یا کیک که در مخلوط نسکافه،شکر و آب خیس کرده اید ، بگذارید روی آن دوباره از محلبی بریزید و بعد از اینکه سرد شد روی آن را پودر کاکائو بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود سپس سرو کنید. نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا