فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای👇
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق ماست
کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد)
سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد
و ... مواد لازم برای سس:👇
1 قاشق مربا خوری رب
1 قاشق مربا خوری سس کچاپ
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
👩🏼🍳 کدبانوهای عزیز میتونید کلم رو به جای چاقو 🔪با یک پوست کن تیز خرد کنید 😉
اگه برای سالاد، کلم ریز احتیاج دارید میتونید کلم رو رنده کنید 👌
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب👇
✅موادلازم
شیر یک سوم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری
تخم مرغ دو عدد کامل به اضافه یک زرده
کره صد گرم
سیب زرد یا قرمز دو عدد بزرگ
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پنیر خامه ای صد گرم
✅کمی پودر داچین میتوانید روی سیب ها که در قالب چیدین بپاشید
یا کمی پودر گردو
✅دمای فر گازی 180 درجه
فر برقی 160 درجه
در فر دست ساز یا قابلمه هم میتوانید درست کنید
@shirini71
#کوکوی_مرغ_برزیلی
👩🍳مواد لازم
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
#طرز_تهیه
اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.بعد ریش ریش کردم.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم. روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم. پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم. دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز. یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
.
#مرغ_تندوری
مرغ: 4تکه
ادویه تندوری: یک قاشق سوپخوری
گشنیز ساطوری شده: یک قاشق سوپخوری
پیاز :یک عدد
ماست:2قاشق غذاخوری
روغن مایع یا زیتون: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش:یک عدد
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
ابتدا ادویه تندوری+رب+گشنیز ساطوری شده+ماست+روغن زیتون+پیاز خرد شده+آب لیمو ترش و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را با مواد آغشته کنید،
روش فویل کشیده و 2ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا مزه دار بشه،
بعد روی فویل را با خلال چند سوراخ زده و داخل فر 190درجه از پیش گرم شده به مدت یک ساعت قرار میدهیم،
بعد از یکساعت از فر خارج کرده و فویل را برمیداریم ،از آبی که کف ظرف جمع شده کمی روی مرغ ها ریخته و دوباره به مدت نیم ساعت داخل فر قرار میدیم که پخت مرغ ها کامل بشه و حسابی خوش رنگ بشه.
(اصلا نیاز به اضافه کردن آب نیست و خودش آب میندازع
@shirini71