آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قطایف
مواد لازم:
شیر ولرم : ۱ لیوان
آب ولرم : ۱ لیوان
آرد سفید : ۱/۵ لیوان +۲ ق غ
شکر : ۱ ق غ
خمیر مایه : ۱ ق غ
بکینگ پودر : ۱ ق م
نمک : نصف ق چ
همه مواد خشک رو داخل ظرفی ریخته شیر و اب رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید مواد و از الک رد کنید تا یکدست بشه روشو سلفون بکشید بمدت نیم ساعت بزارید کنار تا حجمش دوبرابر بشه.
در این فاصله شربت و مواد میانی رو اماده میکنیم
مواد لازم برای مواد میانی :
پودر گردو : نصف لیوان
پودر پسته : ۳ ق غ
پودر قند : ۲ ق غ
پودر نارگیل : ۲ ق غ
پودر دارچین : ۱ ق چ
گلاب : ۲ ق غ
همه مواد و با هم مخلوط کنید تا بشکل خمیری بشه بزارید کنار(مواد میانی سلیقه ایه میتونید از هر نوع پنیر یا کرمی استفاده کنید)من اینا رو دوست داشتم
بعد از استراحت خمیر تابه ای نچسب رو رویحرارت ملایم بزارید تا داغ بشه از مایه با ملاقه کوچک مثل پنکیک بریزید(من دو ملاقه ریختم)اگه ملاقه تون بزرگ بود یک ملاقه بریزید
اجازه بدین حبابهای روش ظاهر بشه و همینکه زیرش کمی طلایی شد و روش خشک شد و خودشوگرفت کافیه(دقت کنید زیاد نمونه اگه زیاد بمونه و برشته بشه نمیتونید شکل بدین)سریع لای پارچه نخی بزارید تا خشک نشن وقتی همه آماده شدن از مواد میانی به اندازه یک ق غ وسط خمیر بزارید و لبه خمیر را محکم فشار بدین تا فیکس بشه(حتما محکم فشار بدین تا موقع سرخ شدن باز نشن)داخل روغن ذاغ و شناور سرخش کنید بلافاصله تا داغه داخل شربت خنک بندازید(ده دقیقه بمونه تا شربت جذب بشه)داخل صافی بزارید تا شربت اضافه کشیده بشه.
بافتش اول ترد هستش تا بیشتر بمونه نرمتر میشه.
مواد لازم برای شربت
شکر: ۲ لیوان
اب : ۱ لیوان
زعفرون دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۳ ق غ
هل : سه عدد
آبلیمو : ۱ ق چ
شکر را با آب و هل مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوشه لازم نیست غلیظ بشه زعفرون و گلاب رو اضافه کنید در اخر ابلیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید بزارید خنک بشه.
با این مقدار ۱۸ عدد قطایف درست شد.
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تابه_ای_شکلاتی_خامه_ای
مواد لازم :
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
پودر کرم کارامل : ۱ بسته
آرد سفید : ۱ لیوان+۲ ق غ
پودر کاکائو : ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۱ ق غ
وانیل : نوک ق چ
برای خامه :
خامه قنادی فرم گرفته : ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۲ ق غ
طرز تهیه :
تخم مرغها رو با وانیل حسابی هم زده تا پف کنه حالا پودر کاکائو و پودرکرم کارامل را بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد و بکینگ پودر و دو بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط و یکدست کنید مواد و داخل کاسه های کوچک به سه قسمت تقسیم کنید تابه با قطر ۲۰ سانت روکمی با روغن مایع چرب کنید یک قسمت از مواد رو داخل تابه بریزید بزارید روی حرارت ملایم (با شعله پخش کن) دم کنی روی تابه بزارید هر کدوم از قسمتها حدود ده دقیقه تا وقتی که سطحشو دست زدی نچسبه یا با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز در اومد یعنی کیک پخته.اجازه بدین کیکها سرد بشن سپس لایه اول رو روی ظرف گذاشته روی کیک رو با ابمیوه یا شیر مرطوب کنید و با خامه کاکائویی فرم گرفته به دلخواه تزیین کنید.
این کیک چون پودر کرم کارامل داره شکر نمیخواد.
میتونید داخل فر هم بپزید کف قالب کاغذ روغنی بزارید و اطراف قالب چرب بشه.
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
فلافل های رنگی😜
فلافل آوردیم براتون رنگی رنگی😋😋😋😋
#ساندویچ
راستش چند روز پیش یه ساندویچ خیلی خوشمزه درست کردم که حیفم اومد نیام و براتون از طعم بنظیرش نگم👌🏻 خیلی ترکیب خوشمزه ای بود از تجربه درست کردنش خوشحالم😌 واما ترکیبش چی بود👇🏼
نونی رو که توی عکس میبینید به صورت افقی از وسط ۲ نصف کردم(حالا شما ار هر نون ساندویچی که دوست دارین میتونین استفاده کنین).
۴ عدد تخم مرغ رو با مقداری پنیر چداررنده شده و نمک و فلفل سیاه با چنگال هم زدم و توی تابه ریختم و خوب ترکیبش کردم تا کاملا پخت.
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۴ ق غ خ آرد سوخاری و مقداری جعفری خورد شده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به خوبی ورز دادم به مدت ۵ دقیقه سپس به صورت کتلت های کوچک سرخ کردم و گذاشتم کنار.
حالا روی نون ساندویچ اول از مواد تخم مرغ سپس کتلت و سپس پنیر پیتزا ریختم شما میتونین از اسفناج هم استفاده کنید که عالی میشه من نداشتم واسه همین اضافه نکردم، و سپس لایه دیگه نون رو بذارین روش و روشو با سس شامل( ۲ حبه سیر رنده شده، پنیر پارمزان، روغن زیتون که به خوبی مخلوط کردیم) آغشته کنید به وسیله فرچه و روش گوجه حلقه شده بذارید و توی فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بذارین بپزه.
negin.foodstories
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سیب_زمینی_پنیری👩🍳
500 گرم سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
یک مشت پنیر پیتزا
مقداری پیازچه
ادویه جات(نمک، فلفل،پاپریکا، جوز هندی)
🥔🧀
#کلیپ_تصویری
#پوره_گل_کلم_رژیمی 😍
🔸مواد لازم:
▫️گل کلم 1 عدد
▫️ آب مرغ 1 لیوان
▫️ پنیر خامه ای 3 قاشق
▫️ کره 1 قاشق
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه :
پوره گل کلم یکی از خوشمزه ترین پوره هایی است که میتوانید تهیه کنید. گل کلم را بعد از شستن خرد کنید و با آب مرغ روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. اگر میخواهید پوره گلم کلم رژیمی داشته باشید بهتر است کره را از ترکیب مواد حذف کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شام_فوری👩🍳
سس عااالی و سالاد سیب زمینی✨
7-8 عدد سیب زمینی
1 قوطی کوچک ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
۸ خیارشور
3-4 شاخه پیازچه
یک عدد جعفری
یک پیمانه شوید
برای سس:
آب ترشی نصف فنجان چای (من از آب غوره ترشی استفاده کردم)
خردل 1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری ماست صاف شده
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
5-6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#کویی_تره_رشتی
مواد لازم
کدو حلوایی نصف عدد
سیر سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه
1. سیر را له و با روغن سرخ کنید.
2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
3. گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجه فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کویی_تره_رشتی مواد لازم کدو حلوایی نصف عدد سیر سه حبه گردو 150 گرم رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر ا
#کویی_تره_رشتی
مواد لازم
کدو حلوایی نصف عدد
سیر سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه
1. سیر را له و با روغن سرخ کنید.
2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
3. گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجه فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
♡کیک آلمانی♡
🥯مواد لازم 👇🏻
۱ استکان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
۱ استکان شکر
۱ استکان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای کرم)
۱ پاکت خمیر مایه فوری
آرد به مقدار لازم ( ۵_۵/۵ لیوان)
🍧برای کرم👇🏻
۴ لیوان شیر
۳ ق غ سرپر آرد
۲ ق غ سرپر نشاسته
۱ استکان شکر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ پودر کرم شانتی
🥯طرز تهیه 👇🏻
داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم.
در این فاصله کرم رو آماده می کنیم به غیر از کرم شانتی و وانیل همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می ذاریم و مداوم هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه وقتی جوشید و حباب حباب و غلیظ شد از روی اجاق برداشته می ذاریم خنک بشه گهگاهی هم میزنیم تا روش نبنده.
بعد از اینکه خمیر عمل اومد جمع کرده و هواشو می گیریم سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر کمی بزرگ تر از گردو چونه هایی درست کرده و و با فاصله توی سینی فر می چینیم من در مجموع ۲۰ تا چونه درست کردم روشو می پوشونیم و تو دمای محیط ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت می دیم سپس توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که بالا و پایینش طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و می ذاریم خنک بشه.
در این فاصله کرم شانتی و وانیل رو با همزن هم میزنیم کیک ها بعد اینکه خنک شدن با چاقو از نصف برش میزنیم و از کرم با قیف به قسمت پایین می ریزیم و روش رو می بندیم در نهایت روشون پودرقند میپاشیم و ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال قرار می دیم سپس سرو میکنیم.
نوش جان🥰😍
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_نهم_بهمن_ماه_۱۴۰۱🍃
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش
🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
با اسفناج سر تا پات رو درمان کن !
▫️بمب ویتامین A: برای تقویت چشم
▫️معدن آهن: رفع کمخونی
▫️منبع ویتامین C: دشمن سرماخوردگی
▫️فیبر خالص: ضد یبوست
▫️بمب کلسیم: دندان و استخوانساز
▫️معدن ویتامین B3: تب بر و ضدتشنج
+ برای اونایی که از اسفناج فرارین، این پست رو بفرستید
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_فطیر_مغزدار_تابه_ایی
#نان_بدون_فر
آرد 4 پیمانه
آب ولرم 2 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر میانی:
آرد 100 گرم
کره 100 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
#دستور_تهیه :
مایه خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری #شکر در ظرف کوچکی ریخته و حدود ۴-۳ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن بریزید.ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا مایه خمیر #پف کند.
آب ولرم را در ظرفی که قصد دارید خمیر را در آن درست کنید، بریزید، سپس شکر، نمک، روغن و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.آرد را به تدریج به محلول فوق اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری یک دست حاصل شود و به دست نچسبد. در صورتی که با این مقدار آرد، خمیر به دست میچسبد، کمی آرد و روغن مازاد بر دستور ارائه شده (به ازای ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع) اضافه کنید.خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را چانه بگیرید، کف سینی کمی آرد بپاشید و چانهها را در سینی قرار دهید. حدود ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا چانهها حجیم شوند.
برای درست کردن مواد میانی نان، آرد را در ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه رنگ آن طلایی شد، کره و ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.هر چانه را به شکل یک کاسه گود کرده و یک قاشق از مواد میانی را در آن قرار دهید و سر آن را ببندید.
روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر روی آن باز کنید.روی سطح خمیر، کمی روغن مایع بمالید و کنجد بپاشید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، خمیر را در آن قرار دهید و برای زیر ماهیتابه از شعله پخش کن استفاده کنید.
برای هر طرف نان به مدت ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد و رنگ آن طلایی شود.
نوش جان😊❤
ashpazgram_net
🆔 @shirini71