eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: برای خمیر مایه: ۱/۲پیمانه+۲ق غ آب یا شیر گرم ۲ ق غ سرپر شکر ۱/۵ق غ سرپر خمیرمایه برای خمیر: آرد سفید قنادی حدودا۴پیمانه ۲عدد تخم مرغ ۴ق غ شکر ۱/۲پیمانه+۲ق غ روغن مایع ۱ق م زعفران ۱/۲ق چ وانیل برای کرم دانمارکی: ۱/۳پیمانه آرد ۱/۲پیمانه شکر ۱پیمانه آب ۱/۲ق چ وانیل برای عمل آوردن خمیر مایه سه تا موادی که گفتم رو مخلوط کنید در ظرفو بذارید،۱۰دقیقه صبر کنید تا عمل بیاد توی یه ظرف دیگه دوتا سفیده ،یه زرده ،روغن،شکر،زعفران،وانیل و خمیرمایه ی عمل اومده رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید،چسبندگی خمیر رو با ورز دادن به مدت۱۰دقیقه و کوبیدن به سطح کار به تعداد۱۰۰بار از بین ببرید.اگه آرد زیاد اضافه کنید خمیرتون سفت میشه و کیفت شیرینیتون خیلی میاد پایین.مقدار آرد هم بستگی به آردی که مصرف میکنید داره شاید برای یکی دقیق۴پیمانه بشه و برای یکی دیگه۳/۵پیمانه پس دقت کنید. بعد ازین مدت خمیر رو توی ظرف بذارید روشو سلفون بپیچید و برای۱.۳۰ساعت بذارید استراحت کنه تو این مدت کرم رو آماده کنید.شکر،آرد و آب رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه و از رو حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک شه.برید سراغ خمیرتون که حجمش دو برابر شده و پفش رو بگیرید سطح کار رو کمی آرد بپاشید نصف خمیر رو بردارید و با وردنه بازش کنید،حدودا۷٫۸میل،دورشو با چاقو ببرید و مثل فیلم کمی کرم بریزید روش و خمیر رو رول کنید .به اندازه ی دلخواهتون برش بزنید و بذارید توی سینی فر و روشو بپوشونید به مدت۳۰دقیقه.بعد ازین مدت یه زرده ی تخم مرغ رو با ۱/۴ق چ وانیل و ۱/۲ق چ زعفران مخلوط کنید و روی شیرینی هارو رومال کنید.میره توی فر از یک رب قبل گرم شده فرگازی با دمای۱۷۰به مدت۲۰تا۲۵دقیقه فر برقی با دمای۱۵۰به مدت۲۰تا۲۵دقیقه ❗️روی‌شیرینی‌هاروباعسل‌یاشربت‌بارمیتونیدرومال‌کنید❗️این مقدار مواد ۲۵تا شیرینی شد❗️ماندگاری:سه هفته توی یخچال و سه ماه در فریزر❗️اگه‌فرنداریدروی‌حرارت‌شعله‌پخشکن‌بذاریدیه‌تابه یایه‌قابلمه بذارید روش و دولایه کاغذ روغنی کفش بذارید و شیرینی هاروتوش بچینید و روی حرارت ملایم اجازه بدید تا بپزن،مدت پختش تقریبا۳۰دقیقه‌س،بعد از پخت شیرینی‌هاروبرگردونیدتاروشم‌طلایی بشه،دمکنی فراموش نشه. sheenshef ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅کیک نارگیلی 😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد دو لیوان شکر یه لیوان سرخالی شیر یه لیوان روغن نصف لیوان پودر نارگیل نصف لیوان بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری وانیل کمی 🥣 طرز تهیه: تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن میزنیم تا حجمش زیاد کرم رنگ بشه بعد بهش شیر وروغن اضافه کرده کمی هم میزنیم آرد بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده الک میکنیم و کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و آخر هم پودر نارگیل میریزیم . قالب رو کاغذ روغنی میذاریم و مایه کیک در قالب میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم باز میگم دمای فر ها با هم تفاوت داره بعد از ۳۰ دقیقه حتما با خلال دندون کیک رو چک کنید اگه چیزی به خلال دندون نچسبید کیک آماده ست برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه میتونید کمی عسل رقیق شده یا شیر عسل ویا شهد با برس بکشید وروش پودر نارگیل بپاشید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای ۵ نفر خرما بدون هسته : یک پیمانه گردو : یک پیمانه پودر نارگیل : یک پیمانه گلاب : ۳ قاشق غذاخوری شکلات : ۵۰ گرم بیسکوییت کاکائویی : یک بسته ۱- بیسکوییت‌ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید، گلاب و خرما را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. ۲- شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌ و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. ۳- پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی ۱کیلو سینه مرغ ۱عدد تخم مرغ ۲عدد جعفری و گشنیز و نعناع وپیازچه خرد شده مقداری ( خودم مقداری برگ سیر خرده شده تازه هم ریختم ) نمک وفلفل وپودر کاری ،زردچوبه و فلفل قرمز طرز تهیه: سینه مرغ را باکمی زردچوبه و مقداری نمک آب پز کردم سیب زمینی ها را هم جداگانه آب پز کرده ، سعی کنید سیب زمینی یکم نیم پز باشه برای فرم دادن کوکو تا موقع سرخ شدن وانره سبزیجات تازه را کاملا ریز خرد کرده کنار گذاشته ی چیزی که خیلی مهمه اینکه وقتی سیب زمینی پخته شد بذارين نیم ساعت با پوست بمونه تا کاملا خنک بشه بعد پوستش رو جدا کنید بلافاصله شروع به پوست کندن ومیکس کردن نباشید یکم زمان بدیم سیب زمینی با میکسر یا رنده درشت رنده کنید مرغ پخته شده را ریش ریش کرده با سیب زمینی مخلوط کنید سپس سبزیجات تازه وتخم مرغ وادویه ها را اضافه کرده کاملا مواد را همزده بذارين یکساعت یخچال بمونه سپس موادرا به اندازه ۲تا قاشق داخل قالب همیرگر زن دستی قالب زده ودر روغن داغ سرخ کنید اگه این قالب را نداشتید میتونید از در ظرف های پلاستیکی انواع بطری های ترشی یا مربا استفاده کنید @mivhe71
سلام به روی ماهتون بچه هامن خیلی وقت بود توفکر درست کردن این آش بودم چون تعریفش وزیاد شنیده بودم آش بادمجون که فکر میکنم دوستانی که کشک بادمجون دوست داشته باشن حتما میپسندن یکی از مواداصلی این آش کشک وبادمجونه نخود نصف پیمانه لوبیا چیتی،لوبیاقرمز،لوبیاسفید هر کدوم نصف پیمانه(در مجموع یک ونیم وپیمانه) عدس سه چهارم پیمانه بلغورگندم ۲پیمانه بادمجان تقریبا۱۰عدد نمک،فلفل قرمز وسیاه،زردچوبه به میزان لازم کشک به میزان دلخواه نعنا داغ،سیرداغ به میزان لازم پیاز ۴عدد سیر سه، چهار حبه ابتدابلغور گندم واز شب قبل خیس میکنید همینطور حبوبات وخیس کرده چندبار آبش وعوض میکنید تانفخش گرفته بشه پیاز هاروخردکرده باروغن تفت میدیم سیر رنده شده رواضافه میکنیم وکمی تفت میدیم زردچوبه میریزیم وبعد بلغور خیس خورده که آبش وخالی کردیم اضافه یه تفت کوچیک میدیم وبعد آب اضافه کرده اجازه میدیم بلغور پخته بشه حبوبات رو هم جدامی پزیم ووقتی بلغورگندم پخته شد(حدود یکساعت ونیم)اضافه میکنیم بادمجونهاروهم پوست کنده مکعبی خردکرده نمک زده وبعد داخل ماهیتابه تفت میدیم وسپس به موادآش اضافه کرده نمک ،فلفلش اندازه کرده ووقتی حسابی مواد باهم میکس شد در اخر کشک واضافه ومیزاریم باموادبجوشه(حدود یکربع) اش ما امادست درست کنید ونوش جان کنید این آش نیاز به همزدن زیاد داره که خوب جابیفته(مثل اش جو) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙سالاد مرغ برای اوناییکه عاشق سالادن، یا رژیم دارن و حتی برا اوناییکه رژیم نیازی ندارن برای 4 نفر 5 پیمانه کاهو خرد شده, حدودا یک کاهو 1ونیم پیمانه کلم قرمز رنده شده 1ونیم پیمانه هویج رنده شده مقداری شنتسل مرغ(اختیاری) 1/3 پیمانه بادام پرک تست شده* 1/3 پیمانه نودل پخته شده در روغن یا آب 2 پیازچه، خرد شده *تست شده یعنی روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و بزارین فر تا کمی شروع کنن به قهوه ای شدن، ولی زیاد نه چون زود میسوزن. 🥣برای سس: 1/2 پیمانه ماست یونانی بدون چربی (یا هر ماست دیگه بدون چربی) 2 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا هر سرکه در دسترس 2 قاشق چایخوری سس خردل(دیژون) 1/4 قاشق چایخوری روغن کنجد 1/8 قاشق چایخوری نمک کوشر یا نمک معمولی 1-2 قاشق غذاخوری شیر بدون چربی(اگه نیاز بود) همه مواد سس رو مخلوط کنین، اگه زیاد غلیظ بود شیر اضافه کنید. میتونین اگه رژیم ندارین، از نوع پرچرب همه چیز استفاده کنین و بجای سس خردل مایونز بزنین. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71