eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴مواد غذایی که باعث چاق شدن صورت می شوند 🔸مغز پسته،بادام،فندق و خرما 🔸 سیب زمینی 🔸شیره ی خرما وانگور 🔸گوجه فرنگی 🔸آب هویج و آب نارگیل 🔸کلم و کاهو و آب کلم 👉 @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ قارچ پلو با مرغ اول از همه برنج رو خیس کنید و بزارید کنار یک عدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک بزارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید تو یک تابه پیاز داغ کنید و مرغ ها رو بهش اضافه کنید . مقداری فلفل دلمه ای رنگی هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت بدید. تو ظرفی جدا قارچ های خرد شده رو روی حرارت گذاشته و میزارید آبش کشیده بشه و وقتی آبش تموم شد مقداری روغن اضافه کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد به مخلوط مرغ و پیاز داغ اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه هم بزنید و بزارید کنار و لابه لای برنج آبکش شده دم کنید و یا مواد رو روی برنج دم شده بریزید و تزیین کنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان برای پیاز رو خرد کردم و تفت دادم،گوشت رو همراه ادویه،فلفل و زردچوبه اضافه کردم و باز کمی تفت دادم، بعد یه مقداری آب ریختم و گذاشتم که بپزه.آب که به جوش اومد لپه ی خیس خورده رو اضافه کردم.گذاشتم گوشت و لپه خوب بپزه بعد رب گوجه رو جدا تفت دادم و اضافه کردم.در اواخر پخت لیمو عمانی و مقداری زعفرون دم کرده ریختم که هم طعمش بهتر میشه و هم رنگش. سیب زمینی قیمه هم همونطور که میدونین باید نازک و کوچیک باشه و خشک و طلایی سرخ بشه،سیبو موقع سرو روی خورش میریزم که نرم و خمیری نشه. ایام به کام💐 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خودت را به كارهاى زيبا عادت بده كه اگر به آنها عادت كنى، برايت لذت بخشمى شوند. امام علی (ع) (غررالحکم) یه شیرینی ترد و لطیف که عطر و طعمش رو نگم براتون فوق العاده است 😍☺️ کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ) آرد سفید ۹۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) پودر کاکائو ۱۰ گرم (حدود ۱ ق غ) قهوه اسپرسو ۲ ق غ ( می تونید جای اسپرسو از هر نوع قهوه و یا قهوه فوری هم استفاده کنید) کره نرم و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم .دور گیری کردم.پودر کاکائو الک شده و نشاسته ذرت رو هم ریختم و ترکیب کردم . قهوه رو هم ریختم ، می تونید از هر نوع قهوه و یا حتی پودر قهوه هم استفاده کنید . آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با همزن مخلوط کردم . خمیر این شیرینی نه خیلی شل و نه خیلی سفت هستش . باید طوری باشه که بتونید از ماسوره رد کنید . اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید ، اگر سفت بود قهوه بریزید . خمیر من عالی بود و نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت و داخل قیف ماسوره 1M انداختم و خمیر رو ریختم و در سینی با ماسوره رزت زدم . بهتره از قیف یک بار مصرف استفاده نکنید تا پاره نشه . نحوه شکل دادن دل به خواهی هست و می تونید از هر نوع ماسوره استفاده کنید و حتی می تونید شکوفه بزنید . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . برای فر برقی ،المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، دمای ۱۶۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه . برای فر گازی ، طبقه وسط ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بدون فر در فر دست ساز که روش کار با فر دست ساز استوری هایلایت هستش . نکات 🔴 برای من ۱۳ عدد شیرینی شد . 🔴جای کره یا مارگارین ،روغن جامد جایگزین نمیشه کرد. 🔴ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ۱۰ روز و در صورت استفاده از مارگارین حدود ۳ هفته ، در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا