✅ قارچ پلو با مرغ
اول از همه برنج رو خیس کنید و بزارید کنار
یک عدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک بزارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید
تو یک تابه پیاز داغ کنید و مرغ ها رو بهش اضافه کنید . مقداری فلفل دلمه ای رنگی هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت بدید.
تو ظرفی جدا قارچ های خرد شده رو روی حرارت گذاشته و میزارید آبش کشیده بشه و وقتی آبش تموم شد مقداری روغن اضافه کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد به مخلوط مرغ و پیاز داغ اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه هم بزنید و بزارید کنار
و لابه لای برنج آبکش شده دم کنید
و یا مواد رو روی برنج دم شده بریزید و تزیین کنید.
🍔 @shirini71
سلام دوستان
برای #خورشت_قیمه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم،گوشت رو همراه ادویه،فلفل و زردچوبه اضافه کردم و باز کمی تفت دادم، بعد یه مقداری آب ریختم و گذاشتم که بپزه.آب که به جوش اومد لپه ی خیس خورده رو اضافه کردم.گذاشتم گوشت و لپه خوب بپزه بعد رب گوجه رو جدا تفت دادم و اضافه کردم.در اواخر پخت لیمو عمانی و مقداری زعفرون دم کرده ریختم که هم طعمش بهتر میشه و هم رنگش.
سیب زمینی قیمه هم همونطور که میدونین باید نازک و کوچیک باشه و خشک و طلایی سرخ بشه،سیبو موقع سرو روی خورش میریزم که نرم و خمیری نشه.
ایام به کام💐
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_رزت_قهوه_معصومه
خودت را به كارهاى زيبا عادت بده كه اگر به آنها عادت كنى، برايت لذت بخشمى شوند. امام علی (ع) (غررالحکم)
یه شیرینی ترد و لطیف که عطر و طعمش رو نگم براتون فوق العاده است 😍☺️
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
آرد سفید ۹۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
پودر کاکائو ۱۰ گرم (حدود ۱ ق غ)
قهوه اسپرسو ۲ ق غ ( می تونید جای اسپرسو از هر نوع قهوه و یا قهوه فوری هم استفاده کنید)
کره نرم و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم .دور گیری کردم.پودر کاکائو الک شده و نشاسته ذرت رو هم ریختم و ترکیب کردم . قهوه رو هم ریختم ، می تونید از هر نوع قهوه و یا حتی پودر قهوه هم استفاده کنید .
آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با همزن مخلوط کردم . خمیر این شیرینی نه خیلی شل و نه خیلی سفت هستش . باید طوری باشه که بتونید از ماسوره رد کنید . اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید ، اگر سفت بود قهوه بریزید . خمیر من عالی بود و نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت و داخل قیف ماسوره 1M انداختم و خمیر رو ریختم و در سینی با ماسوره رزت زدم . بهتره از قیف یک بار مصرف استفاده نکنید تا پاره نشه . نحوه شکل دادن دل به خواهی هست و می تونید از هر نوع ماسوره استفاده کنید و حتی می تونید شکوفه بزنید .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
برای فر برقی ،المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، دمای ۱۶۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه .
برای فر گازی ، طبقه وسط ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
بدون فر در فر دست ساز که روش کار با فر دست ساز استوری هایلایت هستش .
نکات
🔴 برای من ۱۳ عدد شیرینی شد .
🔴جای کره یا مارگارین ،روغن جامد جایگزین نمیشه کرد.
🔴ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ۱۰ روز و در صورت استفاده از مارگارین حدود ۳ هفته ، در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد
🍔 @shirini71
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#کیک_اسفنجی بدون جدا کردن زرده وسفیده
با پف عالی برای مبتدی ها
#رول_کادایف
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
@shirini71