eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ قارچ پلو با مرغ اول از همه برنج رو خیس کنید و بزارید کنار یک عدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک بزارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید تو یک تابه پیاز داغ کنید و مرغ ها رو بهش اضافه کنید . مقداری فلفل دلمه ای رنگی هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت بدید. تو ظرفی جدا قارچ های خرد شده رو روی حرارت گذاشته و میزارید آبش کشیده بشه و وقتی آبش تموم شد مقداری روغن اضافه کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد به مخلوط مرغ و پیاز داغ اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه هم بزنید و بزارید کنار و لابه لای برنج آبکش شده دم کنید و یا مواد رو روی برنج دم شده بریزید و تزیین کنید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان برای پیاز رو خرد کردم و تفت دادم،گوشت رو همراه ادویه،فلفل و زردچوبه اضافه کردم و باز کمی تفت دادم، بعد یه مقداری آب ریختم و گذاشتم که بپزه.آب که به جوش اومد لپه ی خیس خورده رو اضافه کردم.گذاشتم گوشت و لپه خوب بپزه بعد رب گوجه رو جدا تفت دادم و اضافه کردم.در اواخر پخت لیمو عمانی و مقداری زعفرون دم کرده ریختم که هم طعمش بهتر میشه و هم رنگش. سیب زمینی قیمه هم همونطور که میدونین باید نازک و کوچیک باشه و خشک و طلایی سرخ بشه،سیبو موقع سرو روی خورش میریزم که نرم و خمیری نشه. ایام به کام💐 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خودت را به كارهاى زيبا عادت بده كه اگر به آنها عادت كنى، برايت لذت بخشمى شوند. امام علی (ع) (غررالحکم) یه شیرینی ترد و لطیف که عطر و طعمش رو نگم براتون فوق العاده است 😍☺️ کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ) آرد سفید ۹۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) پودر کاکائو ۱۰ گرم (حدود ۱ ق غ) قهوه اسپرسو ۲ ق غ ( می تونید جای اسپرسو از هر نوع قهوه و یا قهوه فوری هم استفاده کنید) کره نرم و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم .دور گیری کردم.پودر کاکائو الک شده و نشاسته ذرت رو هم ریختم و ترکیب کردم . قهوه رو هم ریختم ، می تونید از هر نوع قهوه و یا حتی پودر قهوه هم استفاده کنید . آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با همزن مخلوط کردم . خمیر این شیرینی نه خیلی شل و نه خیلی سفت هستش . باید طوری باشه که بتونید از ماسوره رد کنید . اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید ، اگر سفت بود قهوه بریزید . خمیر من عالی بود و نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت و داخل قیف ماسوره 1M انداختم و خمیر رو ریختم و در سینی با ماسوره رزت زدم . بهتره از قیف یک بار مصرف استفاده نکنید تا پاره نشه . نحوه شکل دادن دل به خواهی هست و می تونید از هر نوع ماسوره استفاده کنید و حتی می تونید شکوفه بزنید . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . برای فر برقی ،المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، دمای ۱۶۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه . برای فر گازی ، طبقه وسط ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بدون فر در فر دست ساز که روش کار با فر دست ساز استوری هایلایت هستش . نکات 🔴 برای من ۱۳ عدد شیرینی شد . 🔴جای کره یا مارگارین ،روغن جامد جایگزین نمیشه کرد. 🔴ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ۱۰ روز و در صورت استفاده از مارگارین حدود ۳ هفته ، در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون جدا کردن زرده وسفیده با پف عالی برای مبتدی ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود @shirini71