eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ❄️❄️ 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
عدد فشارخون مناسب هر سن! @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥯 حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل کمی ۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون ۱۰۰ گرم آرد الک کرده پنیر پارمزان یک پیمانه سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید. خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید. فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریم‌کنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده را با دو کفگیر برنج مخلوط کرده کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج سفید رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شيرينى عيد بدون فر و بدون همزن 😍😋 با چند قلم مواد ساده که همه تو خونه دارن برای درست کردنش اینارو میخوایم 😍👇🏻 آرد قنادی ۲و۱/۳ لیوان تاجاییکه به دست نچسبه پودر قند یک لیوان کره به دما محیط رسیده ۱۵۰ گرم بکینگ پودر نوک ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ روغن مایع ۴ ق غ تخم مرغ یک عدد شعله پخش کن از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده باشه با حرارت ملایم روی شعله مناسب تابه ۱۵ دقیقه بپزه برای تابه معمولی دمکنی بزارید و برای پخت فر برقی دما ۱۶۰ درجه و فر گازی دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه @shirini71
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز یک عدد بادمجان دو عدد سیب زمینی ۲ عدد گوجه ۳ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم شنبلیله یامرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲عدد آب به میزان لازم