eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش به راحتی میشه قارچ ها رو همیشه ترو تازه و در دسترس داشته باشیم 😍 بلانچ کردن سبزیجات هم بع این روش عالیه و تازه میشه نگه داشت مثل لوبیا سبز و . . قارچ هارد شسته تهش و خدا کنید پوستش رو بگیرید یه قابلمه اب بریزید به جوش که اومد نمک و آبلیمو بزنید و قارچ هارو اضافه بعد سه چهار دقیقه ابکش و بریزید تو ظرفی که اب و یخ داره بازم سه دقیقه بمونه و بعد ابکش حالا بلد اینکه آبش کشیده شد به دلخواه بسته بندی کنید و قارچ های بلانچ شده رو فریز کنید و در مواقع نورد نیاز استفاده کنید 🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😋 موادلازم زرده تخم مرغ ١٠٠گرم٦عدد پودر قند ١٦٠گرم يك ليوان وانيل يك ق چ پودر هل ١ق چ مغز گردو نگينى٢٠٠گرم ١ليوان و نيم زرده تخم مرغهارو با پودر قند و وانيل پنج دقيقه با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ، بعد پودر هل و مغز گردو رو كه قبلا نگينى خرد كردين با ليسك به دستور اضافه كنيد توى سينى كاغذ روغنى انداخته و با فاصله با يك قاشق كوچك از مواد بريزيد ، در صورت تمايل روى شيرينى هاتون رو خلال پسته بريزيد و بعد سينى شيرينى ها رو داخل فر كه زودتر روشن و گرم كردين ١٦٠درجه فر برقى  بمدت ده تا دوازده دقيقه اجازه پخت بدين ، اگه فرتون گازيه درجه رو روى ١٥٠ بگذاريد ، خيلى مراقب باشيد شيرينى هاتون نسوزه همينكه از بغل طلايى شد شيرينى ها پخته و آماده است، بعد از اينكه شيرينى هارو از فر خارج كردين بگذاريد خنك بشه بعد از كاغذ جدا كنيد وسط شيرينى وقتى تازه از فر در مياد كمى مرطوب هست ولى بعد از يكساعت خشك و پفكى ميشه ، يك شيرينى پفكى خوب وسطش بايد پوك و توخالى باشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شکلاتا یا شیرینی ها فوق العادست با هر رنگ شکلاتی خه دوس دارید میتونید تزئین کنید.⠀ درضمن یه نکته ی خیلی مهم اینه که همیشه وقتی میخواید شکلات رو رنگی کنید شکلات سفید رو‌با رنگ های پودری,حلال در چربی مخلوط کنید⠀ مواد لازم (کاملا تقریبی و با توجه به تعداد نفرات هست.⠀ بیسکوییت پودر شده(پتی بور،ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه)⠀ یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ⠀ چند قاشق شکلات صبحانه⠀ در صورت نیاز برای رقیق کردن مقداری شیر اضافه کنید.⠀ طرز تهیه:بیسکوییت هارو پودر کنید،پودر کاکائو و چند قاشق شکلات صبحانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید با بلندر و یا با دست.⠀ در صورت نیاز مقداری شیر اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.⠀ بعد به شکلی که دوست دارید به شیرینی هاتون طرح بدین.نیم ساعت بزارید یخچال.⠀ شکلات شیری و سفید یا هر شکلات دیگری رو به روش بن ماری ذوب کنید کمی که خنک شد ،گردو و یا فندق اضافه کنید.⠀ بعد شیرینی هارو ،داخل شکلات بغلتونید.⠀ بعد نیم‌ساعت مجددا داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه و بعد میتونید در کنار چایی یا قهوه نوش جان کنید.💜😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥔🥔🥔 👩‍🍳مواد لازم تخم مرغ :2 عدد. ماست : 2 ق غ. آرد : 4 ق غ. نمک :1 ق چ. فلفل قرمز : 1/2 ق چ. جعفری خرد شده : 2 ق غ. سیب زمینی سایز خیلی کوچیک : حدود 20 عدد. 1_ابتدا سیب زمینی ها رو شسته، داخل قابلمه آب‌پز میکنیم، پس از سرد شدن پوستشون رو جدا میکنیم. 2_تخم مرغ ها، ماست، آرد، نمک، فلفل و جعفری رو داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم. 3_حالا سیب زمینی رو داخل مواد زده و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم تا زمانی که کریسپی شوند، پس از سرخ شدن داخل صافی یا دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافش خارج شه. سپس با سس کچاپ، سس فرانسوی یا سس سیب زمینی سرو کنین. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا