#شیرین_عسل
مواد لازم برای خمیر:
250 گرم کره
150 گرم شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ کامل
آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
وانیل نصف قاشق غذاخوری
خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
شیر عسل کاراملی
شکلات
✍🏻همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید تا یه کرم سفید به دست بیاد سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه قرار دهید
✍🏻بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنید
@shirini71
#شيريني_صدفي 🥯 😋
🔸١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده،
مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم.
بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم
برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه اضافه کنید
یکی از دلایل کوچک شدن سینه در زنان چیست؟؟؟ دلیل در کانال زیر سنجاق شد🤔👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
#شیرینی بهشتی کرکی😍
روغن صاف قنادی۲۰۰ گرم پودر قند۲۰۰ گرم آرد۴۰۰ گرم روغن مایع۵۰ گرم پودر کاکائو یا زعفران یا رنگ دلخواه به مقدار لازم هل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن و پودر قند الک شده رو حدود هشت دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و پوک بشه؛
بعد اسانس مورد نظرمون رو اضافه میکنیم. من اینجا از هل استفاده کردم. به جاش از وانیل هم میتونین استفاده کنین؛
بعد از اضافه کردن هل حدود دو دقیقه مواد رو هم میزنیم. میزان زدن مواد با همزن رو حتما رعایت کنین چون در پوک و ترد شدن شیرینی تاثیر داره!
بعد از حدود ده دقیقه زدن، همزن رو کنار میذاریم و نصف آرد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
از اینجا به بعد آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم؛ تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که نه شل باشه و به دست بچسبه و نه خیلی سفت باشه و موقع شکل دادن ترک بخوره بسته به نوع آردتون ممکنه همه آرد مصرف بشه یا اضافه بمونه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#بادمجان_یونانی
مواد لازم:
بادمجان متوسط۳عدد
ریحان خرد شده ۱لیوان
سیررنده شده۳حبه
پیاز سرخ شده۲عدد
اسلایس زیتون سیاه۱/۲پیمانه
فلفل قرمز۴عدد
پنیر سفید۱۰۰ گرم
لوبیا سفید۳۰۰ گرم
روغن زیتون۱/۲پیمانه
طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید .وروز بعد بپزید.لوبیای پخته را در دستگاه غذاساز با سیرمیکس کنید.پنیر خردشده ؛نمک وفلفل وروغن زیتون واسلایس زیتون وپیاز داغ وریحان خردشده را افزوده وبا قاشق کانلا مخلوط ویکدست کنید.فلفل قرمز را در فر گریل کنید.بعد پوستش را بگیرید.وبا نمک وفلفل وسیر کوبیده وپیاز داغ وروغن زیتون مخلوط کنیدوکنار بگذارید.
بادمجان را حلقه حلقه کنید.در اب ونمک بیندازید.بعد در اورده خشک کرده وسرخ کنید. داخل یک قالب مستطیل راپلاستیک محافظ بیندازیدکف ودیواره های قالب را با حلقه های بادمجان بپوشانید.به طوریکه لبه بادمجانها روی همدیگر قرار بگیرند.
۱/۲مخلوط لوبیا را کف قالب بریزید وصاف کنید.از مخلوط فلفل قرمز روی لوبیا بریزید .بقیه مخلوط لوبیا را روی فلفل قرمز بریزید وصاف کنید .روی لوبیا را با بادمجان بپوشانید.قالب را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.روز بعد از قالب در آورده وسرو کنید.
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزاباگت🍕🥖
نان باگت
پیاز
سینه مرغ: 500 گرم
نمک
پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق
پونه کوهی :نصف قاشق (آویشن )
سس گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری
خامه ترش :¼ فنجان
فلفل دلمه ای
زیتون سیاه
موزارلا
.
@shirini71