#شیرینی بهشتی کرکی😍
روغن صاف قنادی۲۰۰ گرم پودر قند۲۰۰ گرم آرد۴۰۰ گرم روغن مایع۵۰ گرم پودر کاکائو یا زعفران یا رنگ دلخواه به مقدار لازم هل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن و پودر قند الک شده رو حدود هشت دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و پوک بشه؛
بعد اسانس مورد نظرمون رو اضافه میکنیم. من اینجا از هل استفاده کردم. به جاش از وانیل هم میتونین استفاده کنین؛
بعد از اضافه کردن هل حدود دو دقیقه مواد رو هم میزنیم. میزان زدن مواد با همزن رو حتما رعایت کنین چون در پوک و ترد شدن شیرینی تاثیر داره!
بعد از حدود ده دقیقه زدن، همزن رو کنار میذاریم و نصف آرد و روغن مایع رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
از اینجا به بعد آرد رو قاشق قاشق اضافه میکنیم؛ تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که نه شل باشه و به دست بچسبه و نه خیلی سفت باشه و موقع شکل دادن ترک بخوره بسته به نوع آردتون ممکنه همه آرد مصرف بشه یا اضافه بمونه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#بادمجان_یونانی
مواد لازم:
بادمجان متوسط۳عدد
ریحان خرد شده ۱لیوان
سیررنده شده۳حبه
پیاز سرخ شده۲عدد
اسلایس زیتون سیاه۱/۲پیمانه
فلفل قرمز۴عدد
پنیر سفید۱۰۰ گرم
لوبیا سفید۳۰۰ گرم
روغن زیتون۱/۲پیمانه
طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید .وروز بعد بپزید.لوبیای پخته را در دستگاه غذاساز با سیرمیکس کنید.پنیر خردشده ؛نمک وفلفل وروغن زیتون واسلایس زیتون وپیاز داغ وریحان خردشده را افزوده وبا قاشق کانلا مخلوط ویکدست کنید.فلفل قرمز را در فر گریل کنید.بعد پوستش را بگیرید.وبا نمک وفلفل وسیر کوبیده وپیاز داغ وروغن زیتون مخلوط کنیدوکنار بگذارید.
بادمجان را حلقه حلقه کنید.در اب ونمک بیندازید.بعد در اورده خشک کرده وسرخ کنید. داخل یک قالب مستطیل راپلاستیک محافظ بیندازیدکف ودیواره های قالب را با حلقه های بادمجان بپوشانید.به طوریکه لبه بادمجانها روی همدیگر قرار بگیرند.
۱/۲مخلوط لوبیا را کف قالب بریزید وصاف کنید.از مخلوط فلفل قرمز روی لوبیا بریزید .بقیه مخلوط لوبیا را روی فلفل قرمز بریزید وصاف کنید .روی لوبیا را با بادمجان بپوشانید.قالب را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.روز بعد از قالب در آورده وسرو کنید.
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزاباگت🍕🥖
نان باگت
پیاز
سینه مرغ: 500 گرم
نمک
پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق
پونه کوهی :نصف قاشق (آویشن )
سس گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری
خامه ترش :¼ فنجان
فلفل دلمه ای
زیتون سیاه
موزارلا
.
@shirini71
🍩🍰
فقط یه دونه رولت اضافه هست، کی داوطلب میشه؟؟ 🤓😍 آخه زیاد به کیک و شکلات علاقه ندارم 😁😎
#رولت_شکلاتی 🍩🍫
.
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
آرد 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
خامه قنادی به میزان دلخواه
.
.
دستور پخت :
● ابتدا تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن سه دقیقه بزنید تا تخم مرغ حجیم و کرم رنگ بشه. تو یه ظرف دیگه پودر کاکائو و آب جوش رو هم بزنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه روغن مایع رو هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم بزنید تا مواد یکدست بشه. حالا آرد و بیکینگ پودر مخلوط و دو بار الک شده رو به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایه کاملا یکدست بشه.
.
● داخل یک ماهیتابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار بدید و کمی چرب کنید و مایه رولت رو داخل تابه ریخته و سطح مواد رو صاف کنید، سپس تابه رو روی شعله پخش کن قرار داده و به مدت ربع ساعت بذارید تا پخته بشه (با خلال چوبی پخت کیکو چک کنید)
● بعد از پخت صبر کنید کمی خنک شه سپس برگردونید و به آرامی کاغذ روغنی پشتش رو جدا کنید. کناره های رولت رو اگه خشک شده با چاقو اره ای جدا کنید، حالا روی رولت رو روی یک پارچه تمیز قرار داده و به آرامی شروع به رول کردن کنید، داخل همان پارچه به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
.
رولت رو به آرامی باز کنید و خامه قنادی رو روش پهن کنید، سپس مجدد به آرامی رول کنید و یک ساعت دیگه داخل یخچال بذارید. نوش جان 😉
🍔 @shirini71
#برگر_زغالی 🍔 😋
▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند
▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم
▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری
▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری
▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر
▫️یک قاشق چایخوری سس خردل
▫️نمک یک قاشق مرباخوری
🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم
.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71