🌙🌸 رژیم روز هفتم ماه رمضان 🌸🌙
نهم فروردین 1402
🌞افطاری:
چای☕️ دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا
+ 3 کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 3 قاشق مربا خوری حلوا ی کم شیرین
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
8 قاشق غذاخوری لوبیا پلو + یک پیاله ماست 🥣+ سالاد🥗
🌓شام تا سحر:
3 عدد میوه🍑 + 5 عدد مغز +
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار🥒 رنده شده
🌔سحری:
یک لیوان شیر🥛 گرم + 5 عدد انجیر خشک
@Majalepezeshki71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🍏ضد_ریزش_مو
با مصرف این اسموتی ها ریزش مو ی خودرا درمان کنید
دو عدد کیوی رسیده، یک مشت اسفناج، نصف لیوان آب سیب یا آب معمولی و یک قاشق غذاخوری عسل در مخلوط کن ریخته مخلوط شود.
@Majalepezeshki71
🥯🥞نان تافتون سبوس دار
ارد ۴۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۸ گرم
سبوس ۱۰ گرم
آب ۲۴۰ گرم
ارد را در کاسه ای بریزید ،نمک ،پودر خمیر مایه ،سبوس را اضافه کنید (نمک وخمیر مایه با هم تماس نداشته باشند )روغن را اضافه کنید ودر اخر آب را کم کم وبا احتیاط اضافه کنید .خمیر کمی چسبیده است با ورز دادن از چسبندگی آن کم می شود .میتوانید از میکسر وهمزن هم برای تهیه خمیر استفاده کنید که زمان ورز دادن خمیر کوتاه تر میشود . ظرفی را چرب کنید وبگذارید نیم ساعت استراحت کند .از پلاستیک برای پوشش خمیر استفاده کنید تا خمیر خشک نشود ،سپس آن را به چونه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و۲۰ دقیقه استراحت دهید،ماهیتابه را داغ کنید وچونه هایی که با وردنه باز کرده اید را در آن قرار دهید هر طرف یک دقیقه .حدود ۱۵ نان کوچک به ما میدهد 🍃😊
پ.ن:این نونها رو میتونید دوستان هم با میکسر وهم با دست های قشنگتون درست کنید
🍕 @shirini71 👨🍳🥗
دسر عالی و مقوی برای افطار 🌰
دسر #شیر و #خرما ....
هسته ی خرماها (۱۴ عدد) را خارج کنید دو لیوان شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند خرما ها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و نصف لیوان فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزید و با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید نوش جان 💖
🍕 @shirini71👨🍳🥗
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب بریم آموزش
#آش_رشته_گنابادی 😍😍😋😋 🍲🍆🍅🍆🍅🍆🍅
(برای 10 نفر )
سبزی #آش 1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز،برگ چغندر)
رشته آشی 1/5بسته
حبوبات (لوبیا قرمز،لوبیا چیتی،نخود و عدس) از هرکدام نصف پیمانه
پیاز 4-3 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین
بادمجون ۳عدد نگینی خورد شده
گوجه۳عدد متوسط نگینی خورد شده
شاهدونه ۲قاشق غذاخوری سر پر بوداده آسیاب شه
کنجد دوقاشق غذاخوری سر پر بوداده آسیاب شده
تخم گشنیز پودر شده ۱قاشق چایخوری
تخم شوید پودر شده ۱قاشق چایخوری
زیره سبز اسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
پودر پیازچه خشک ۱قاشق غذاخوری
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و میزاریم بپزه
وقتی نخودولوبیا نیم پز شدند درمرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم(عدس زمان پخت کمتری داره پس هم زمان با نخودولوبیا نمی پزیمش)
🍅🍆
حالا یه دونه پیاز سرخ میکنیم ادویه میزنیم وبادمجون نگینی باهاش سرخ میکنیم وقتی بادمجون سرخ شد گوجه نگینی بهش اضافه میکنیم ودر تابه رو میبندیم تا بادمجون سرخ شده با آب گوجه بپزه وقتی پخت خاموش میکنیم میزاریم کنار😍😋
بعد میرسم به کشک آش که من پر کشک دوست دارم من دوبسته کشک با یه مقدار آب رقیق کردم😋
داخل یه قابلمه کوچولو دوقاشق روغن حیوانی یا دنبه میریزیم وقتی داغ شد بهش فلفل وزردچوبه ویه قاشق غذاخوری نعناخشک ویه قاشق غذاخوری پیازچه خشک اضافه میکنیم وکشک میریزیم داخلش میزاریم پنج دقیقه بجوشه کشک هم آماده شد میزاریم کنار😍😋
در قابلمه ای با سایزمناسب آب میریزیم و میذاریم به جوش بیاد و سبزی را که خرد کرده و شستیم رو بهش اضافه میکنیم
وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده رو اضافه می کنیم تا با همدیگه بپزد.
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم(کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم)
درمرحله آخر که سبزی وحبوبات پخته شد رشته را که به2 یا 3قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و میزاریم رشته بپزه.
وقتی آش پخت وکاملا جاافتاد اون بادمجون بادمجون خوشمزه که آماده کرده بودیم بهش اضافه میکنیم.بعد پودر گشنیز؛پودر شوید وپودر شاهدونه پودر کنجد وپودر زیره ودرنهایت هم کشک خوشمزه که با نعناخشک وپیازچه خشک آماده کرده بودیم اضافه میکنیم زیرشو کم میکنیم
@shirini71