#رژیم_لاغری_بهاره💓
سوم اردیبهشت 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 ۵ داروی عامل پوکی استخوان را بشناید‼️
🔺قرص کورتن
🔺داروی ضد تشنج
🔺آمپول ضد باروری
🔺شربت معده
🔺داروی ضد افسردگی
👉 @MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برنج ۴ پیمانه
آلبالو ۵۰۰ گرم
شکر۱ فنجان
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ فنجان
خلال پسته و بادام ۱ فنجان
روغن مایع به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم
مرحله اول: برنج
ابتدا برنج را شسته و به مقدار لازم بر رویش آب بریزید و زمان دهید تا به همراه نمک چند ساعتی خیس بخورد. سپس در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و روغن اضافه کنید زمان دهید تا آب جوش آید و برنج را در آب بریزید و کمی که نرم شد برنج را آبکش کنید. کنار بگذارید.
مرحله دوم: آلبالو
آلبالو ها را شسته و سپس هسته آلبالو ها را به کمک هسته گیر بگیرید و دم آنها را هم بگیرید. به همراه شکر تفت دهید تا از ترشی در بیاید و مقداری از خلال ها را با آلبالو هم بزنید و مقداریش را برای تزئین نگه دارید.
مرحله سوم: مرغ
مرغ را به همراه پیاز و ادویه و کمی روغن و مقداری آب در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا مرغ پخته شود و سپس مرغ را از قابلمه در بیاورید و ریش ریش کنید.
مرحله چهارم: دم گذاشتن
در این مرحله یک قابلمه را برداشته و کف آن را روغن بریزید و مقداری از برنج را زعفرانی کنید و در کف قابلمه بریزید و آلبالو ها را به همراه مرغ ریش ریش شده بریزید و در آخر برنج سفید را هم بریزید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنبد. زمان دهید تا برنج دم بکشد و بعد از پایان ۱ ساعت آلبالو پلوی شما به همراه مرغ آماده است تا در ظرف مورد نظر سرو کنید و نوش جان فرمائید.
نکته های کلیدی و مهم در تهیه آلبالو پلو با مرغ
می توانید برای تهیه آلبالو پلو از مربای آلبالو نیز استفاده نمائید.
به آلبالو آب اضافه نکنید.
می توانید برای تزئین از آلبالو و مرغ نگه دارید.
میتوانید به جای سینه مرغ از ران مرغ نیز استفاده کنید.
می توانید قسمت زعفرانی را با تخم مرغ وماست
مخلوط کنیدتاتهچین شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
Mohammadi pour:
کلوچه شوشتری
1 لیوان شیر پرچرب
1لیوان شکر را روی شعله گذاشته تا شکر حل شود بعد که شکر حل شد ان را کنار گذاشته
بعد نصف استکان آب ولرم و یکو نیم قاشق خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری آرد نونوایی را باهم مخلوط کرده و بازم کنار گذاشته
بعد 5لیوان آرد نونوایی و 3قاشق غذاخوری پودر زیره و 3 قاشق غذاخوری رازیانه را باهم مخلوط میکنیم و یک لیوان روغن مایع اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم بعد مخلوط شیرو شکر و مخلوط خمیر مایع را هم افزوده و خوب ورز میدهیم و یک تا دو ساعت به خمیر استراحت میدهیم بعد از آن خمیر را با وردنه باز میکنیم و بصورت لوزی با چاقو برش میدهیم . با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه در فر باشد.
من (محمدی)این رسپی را دقیقا از روی کلیپ نوشتم تا کسانی که نمیتوانند کلیپ را باز کنند با این رسپی راحتتر بتوانند به این کلوچه دسترسی داشته باشند
@shirini71