eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ ‍ 💓 پنجم اردیبهشت 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت آلواسفناج+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +10 قاشق سوپ شیر+یک کف دست نان لواش ( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
↻راز زیبـایی دورچشـــم ❍ برای رفع چین و چروک دور چشم از انواع چای مانند چای بابونه و چای سبز استفاده کنید یک دستمال تمیز را به چای سرد شده آغشته کنید و به آرامی به اطراف چشم بزنید. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم گوشت قرمز۴۰۰گرم(از مرغ هم میتونید استفاده کنید) اسفناج پاک شده۵۰۰گرم آلو خورشتی یا آلو بخارا۱۰عدد رب انار۱ق غ(بهتره ترش باشه) نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم پیاز بزرگ ۱عدد سیر دو حبه آلو بخارا را دوساعت قبل خیس کنید.پیاز را نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید، تا سبک و طلایی بشه. گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده سیر له شده وهمه ادویه ها(فلفل وزردچوبه)به جز نمک را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۴ لیوان آب جوش یا گرم بریزید و بذارید تا۲ ساعتی بپزه. تو این فاصله اسفناج را ریز خرد کنید و داخل تابه تفت بدیدتا آبش کشیده بشه و کمی روغن بریزید و اسفناج راخوب سرخ کنید بعدبه همراه آلو وآب آلو به گوشت اضافه کنید و تا۴۰دقیقه اجازه بدید اسفناج بپزه. و رب انارونمک را اضافه و بذارین خورش جا بیفته و آلو نرم بشه. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
✅تخم مرغ: 3عدد ✅شکر: 110گرم ✅آرد: 150گرم ✅زعفران دم کرده غلیظ: یک قاشق غذاخوری ✅روغن مایع:60 گرم ✅شربت بار: 1 قاشق غذاخوری ✅گلاب: 1قاشق غذاخوری ✅بکین پودر: سر قاشق غذاخوری ✅خلال پسته : مقداری برای تزئین ✅قالب مافین: 9 عدد ⭕️ابتدا تخم مرغ ها رو زرده و سفیده کنید و سفیده رو منتقل کنید فریزر و زرده +۸۰درصد شکر +وانیل رو میریزیم تو کاسه همزن و با دور تند حدود 5تا7 دقیقه میزنیم تا پوک و غلیظ و سفید بشه تمام . زرده رو داخل ظرفی خالی میکنیم و کاسه همزن و سری بالنی همزن رو با مایع ظرفشویی میشوریم‌و با آب سرد تمیز میشوریم و خشک خشک میکنیم هر دو رو ..دلیل اینکه با مایع میشوریم اینه که ظرف و سری بالنی برای زدن سفیده چرب نباشه و اگه چرب و خیس باشه کاستون سفیده پف نمیکنه و ابری نمیشه ...پس کاسه همزن و سری بالنی بدونی چربی و خیسی باشه. در ادامه سفیده رو داخل کاسه میریزیم و با دور تند همزن میزنیم یه مقدار سفت و ابری شدی باقیمانده شکر اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنه ⭕️سفیده آماده شده رو در ظرف زرده ها میریزیم و گلاب+روغن مایع+شربت بار +زعفران رو اضافه میکنیم و یه مقدار قاطی میکنیم و مخلوط آرد و بکین پودر پودر رو بصورت الک شده طی دو مرحله اضافه و زیر و رو میکنیم آرد که تمام شد داخل قالب مافین ریخته و روش خلال پسته به دلخواه میریزیم و میریم برای پخت 🔥حتما 10دقیقه قبل فر رو روشن کنید ⏲دمای فر:165تا180 ⏲دمای توستر:140تا160 ⏰تایم پخت: 20تا25 دقیقه دوستان توجه داشته باشین دمای فرها و توسترها متفاوت طبق تجربه خودتون پخت کنین 👌ریختن شربت بار الزامی هستش واسه خوشرنگی و نرمی کیک هستش دستورش هم در کانال و پیج هست سرچ کنید 😋 این کاپ کیک زعفرانی مناسب برای جشن ها و همچنین برای عصرونه و خوراکی بچه ها برای مدرسه بسیار سالم و مناسب امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین. کامتون شیرین و موفق باشین💐 🖤اگه از این آموزش رضایت داشتین برای شادی روح پدر من و هم اسیران خاک یه فاتحه ای بخونید. ممنونم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک اسفنجی مخصوص خامه کشی موادلازم :آرد قنادی ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه پودر قند ۳۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه تخم مرغ سرد ۶ عدد بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری سرصاف نمک ۱ پنس وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری آب جوش نصف پیمانه فر را روی ۱۸۰ درجه روشن میکنین کف قالی رو کاغذ روغنی می اندازیم آرد و نمک و بکینگ پودر را باهم سه بار الک میکنیم سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده رو باهمزن میزنیم تا سفید شود بعد نصف پودر قند را اضافه کرده انقدر میزنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد زرده ها رو با وانیل و بقیه پودر قند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود بعد آبجوش را اضافه و با دور تند همزن میزنیم تا زرده ها پخته نشود بعد در سه مرحله سفیده آرد رو به زرده اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند بعد دوسوم قالب رو با مواد پر کرده و حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار میدیم تا بپزه مواد میانی کیک خامه نیمه آماده قنادی و رنگ خوراکی خامه رو میزاریم از حالت یخزدگی دربیاد و در کاسه تمیز با همزن زده تا فرم بگیرد و در لایه لایه کیک استفاده میکنیم و همچنین برای تزئین روی کیک موز و مغزیجات به دلخواه نیتونن داخل کیک استفاده کنن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا