#ذرت_پلوی_مکزیکی 🍛 😋
▫️سینه ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
▫️ذرت پخته ۳ پیمانه
▫️برنج آبکشی شده ۴ پیمانه
▫️سیر تازه رنده شده ۲ حبه
▫️پیاز خرد شده یک عدد متوسط
▫️آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
▫️پودر سیر نصف قاشق چایخوری
▫️پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
▫️زرد چوبه دو قاشق چایخوری
▫️زنجبیل نصف قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا مرغ ها را با پودرسیر ،پودپیاز ، زنجبیل ، زردچوبه، نمک، فلفل و ابلیمو مزه دار کنید و در روغن سرخ کنید تا کاملا سطح آن طلایی رنگ شود و آن را از تابه خارج کرده. سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ذرت پخته شده و کمی زردچوبه را اضافه کنید و با حرات بسیار کم تفت دهید ، برنج آبکش شده را به همراه مرغ ها به آن اضافه کنید و مانند پلو آن را دم کنید. در انتها کمی جعفری و لیموی خرد شده به آن اضافه کنید
🍕 @shirini71
#فوت_وفن
#كيك_يزدى 🧁🧁🧁
دستورهاى كيك يزدى زيادى امتحان كردم ولى به نظرم اين راحتترين دستوره و نتيجه كار از لحاظ بافت و مزه خيلى شبيه كيك يزدى اصل مى شه
تخم مرغ ٣ عدد
شكر يك پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه سرخالى
ماست ٢/٣ پيمانه
وانيل١/٢ ق چ
گلاب ٣ ق غ
آرد دو و نيم پيمانه
بكينگ پودر ١ ق غ
📝 تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بزارید
🍕 @shirini71
مربای توت فرنگی بدون شکر
وچون خودش تقریبا ملس رو به شیرین هست کمتر شکر می خواهد .
هرچند این دستور بدون شکر است.
مواد لازم۴ نفر
250 گرم توت فرنگی
1 قاشق عسل
2 قاشق تخم چیا شسته شده
1 قاشق آبلیمو یا یک لیموی کوچک
ابتدا توت فرنگی را با نمک و سرکه بشویید چند دقیقه در این محلول بگذارید و بعد برش دهید و بدون ذره ایی آب روی شعله خیلی کم بگذارید خیلی زود آب می اندازد
اگر با شکر می خواهید درست کنید روی آن شکر بریزید و در یخچال بگذارید بعد چند ساعت آب می اندازد بعد روی شعله گاز بگذارید. ولی من با عسل درست کردم میزان شیرینی به ذائقه خودتون بستگی دارد بعد ازینکه پخته شد عسل و دانه چیا اضافه شود
اضافه کردن لیمو یا آبلیمو برای این است که کپک نزند و خراب نشود
🍃🍃💞💞💞
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
کمه جوش سبزوار
چي لازم دارم:
ماست چکيده و يا کمه (نوعي فرآورده لبني که مانند ماست چکيده چرب و سفت است) يک کيلو
گوجهفرنگي 2 کيلو
تره خرد شده 4 يا 5 قاشق غذاخوري
نعنا خرد شده 2 قاشق غذاخوري
پياز 2 عدد
پودر گردو 5 يا 6 قاشق غذاخوري
کشک 3 قاشق غذاخوري
تخممرغ يک يا 2 عدد
کره 50 گرم
نعنا خشک يک قاشق غذاخوري
زردچوبه يک قاشق مرباخوري
فلفل قرمز به ميزان لازم
روغن (حيواني) به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
چطور بپزم:
1. ابتدا پيازها را ريز خرد کرده و در کره و روغن طلايي ميکنيم.
2. سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده ميگذاريم تا آبش کشيده شود.
3. سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ريخته باز تفت ميدهيم در اين موقع ماست (ماست چکيده و يا کمه را با کمي آب شل کنيد) و کشک و آب گوجه فرنگي و تخممرغ را با مخلوط کن، مخلوط ميکنيم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن ميگذاريم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
4. در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمي از آب خوراک بادمجان که معمولا با اين غذا سرو ميشود تزيين ميکنيم و همراه نيمرو و خوراک بادمجان و سبزي خوردن و نان خشک سرو ميکنيم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#شیرینی_پفکی_مرنگ_بدون_فر
سفیده تخم مرغ ۲عدد
پودر قند دو برابر سفیده تخم مرغ ها(حدودا نصف تا سه چهارم لیوان دسته دار)
آب لیمو ۱ق چایخوری
دوعدد سفیده تخم مرغ رو باهمزن خوب هم بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود پودرقند رو اضافه کنید و هم بزنید یک قاشق آب لیموی تازه اضافه کنید و دوباره چند دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد پره های همزن روی مواد بمونه مواد رو داخل قیف ماسوره دار ریخته و داخل قابلمه نچسب یا تابه با فاصله شکوفه بزنید(نیازی به چرب کردن کف قابلمه یا تابه نیست)دم کنی و شعله پخش کن بذارید بمدت حداقل یک ساعت بذارید بپزه درصورت تمایل میتونید مواد رو چند قسمت کنید و بهش رنگ خوراکی دلخواه بزنید و بعد ماسوره بزنید.
@shirini71
دایموند کوکی:
کره :۵۰گرم یا روغن کاملا جامد ۳۵_۴۰گرم
پودر شکر:۳۰گرم
زرده تخم مرغ:۱عدد
وانیل مایع:یک چهارم ق چ
اسانس بادام:۳_۴قطره
بادام درختی بدون پوست آسیاب شده:۳۰گرم
آرد سفید:۷۰گرم(تا خمیر لطیفی ایجاد شود)
زعفران به دلخواه
_کره به دمای محیط رسیده+پودر قند و زعفران را با دور تند همزن زده تا کمی حجم گرفته و سبک شود.
_زرده تخم مرغ و اسانسها را افزوده در حد جذب تخم مرغ با همزن بزنید.
_پودر بادام را مخلوط کنید.
_یکی دو ق از آرد دستور را کنار گذاشته و مابقی را اضافه کنید اگر چسبندگی زیاد بود کمی از آرد کنار گذاشته بریزید.
خمیر به هیچ عنوان ورز ندهید.
_خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و ۲ساعت در یخچال استراحت دهید.
_اگر از روغن کاملا جامد استفاده میکنید نیاز به استراحت داخل یخچال نیست.
_بین دونایلون با وردنه به ضخامت تقریبی ۳_۴میل پهن و با کاتر دلخواه برش زده و در سینی دارای کاغذ روغنی چیده
_در فر برقی کانوکشن۱۶۰درجه یا گازی ۱۷۵درجه طبقه وسط به مدت تقریبی ۱۲_۱۵دقیقه بپزید.
_بعد از خنک شدن حفره داخل کوکی ها را با انواع بریلو یا مارمالاد پر و سرو کنید.
_اگر این کاترها رو نداشتید میتونید از انواع کاتر ها استفاده کنید و مثل شیرینی مشهدی با مارمالاد جفت کنید
@shirini71
#کیک_کالباس👇👇😋😋
کیک کالباس فوق العاده برای مهمونی های عصرانه
موادلازم کیک کالباس: تخم مرغ درشت سه عدد.ماست یک لیوان.روغن یک فنجان.آردیک ونیم لیوان.بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری کالباس،قارچ.ذرت وفلفل دلمه ای ازهرکدام تقریبایک فنجان.نمک وفلفل وآویشن وپودرپاپریکابه میزان لازم
درابتداتخم مرغ وماست وروغن روکمی می زنیم وبعدآردالک شده وبکینگ پودرروهم اضافه می کنیم وکالباس وقارچ وفلفل دلمه ای وذرت روهم که بدون روغن حرارت دادیم تاآبش کشیده بشه روهم به موادکیکمون اضافه می کنیم وبرای عطروطعمش هم نمک وفلفل قرمزوآویشن وپودرپاپریکابه میزان کافی اضافه می کنیم وموادروخوب هم می زنیم ودرون قالب روچرب وآردپاشی می کنیم وکیکمون رودرون فرقرارمی دیم. این کیک کالباس روحدود40_50دقیقه درطبقه وسط وبادمای 200درجه بزارین👇👇
@shirini71