eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول از همه ۱ ق غ سرصاف خمیرمایه فوری رو با ۱ ق چ شکر بریزید داخل نصف لیوان آب ولرم و ده دقیقه بذارید کنار تا عمل بیاد حالا آرد ۲/۵ لیوان +شکر یک چهارم لیوان +یک چهارم ق چ نمک+ نصف قاشق چایخوری هل یا زنجبیل یا دارچین یا وانیل در کاسه با قاشق کمی مخلوط کنید مخمر عمل اومده رو بهش اضافه کنید یک سوم لیوان شیر ولرم رو بهش اضافه کنید. همه رو باهم مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن کنید تا یکدست بشه، بعد ۳۰ گرم کره نرم رو بهش اضافه کنید جمعا حدود ۱۵ دقیقه ورز بدید اگر احساس کردید خمیر خشکه قاشق قاشق آب اضافه کنید تا کاملا لطیف بشه بذارید ۲۰ دقیقه استراحت کنه بعد شکل بدید یا ساده چونه بگیرید و توی قالب یا سینی بذارید پلاستیک چرب شده روش بکشید و یه جای نسبتا گرم حدود ۴۵ تا یکساعت بذارید استراحت خمیرتون دو یا سه برابر حجم میگیره بعد رومال تخم مرغ +۱ ق غ شیر(یا خامه) +نوک ق چ وانیل یا زعفران بزنید و کنجد و خرفه بپاشیدداخل فر 180 بزارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول مواد لازم: کنجد بو داده ۸۰گرم شکر ۲۰۰گرم گلوکز ۱۰۰گرم شیر عسلی ۱۲۵گرم عسل ۲ ق س کره ۹۰ گرم پودر بادام ۸۰گرم قالب سیلیکون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
42.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک گوشت خوشمزه و خوش عطر و بو مواد لازم خمیر کیک آرد سفید ۲ پیمانه ماست ۱ پیمانه بکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری روغن مایع پخت و پز ¾ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد سیر رنده شده ۳ حبه درشت زردچوبه ،نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر آویشن و شنبلیله به میزان لازم مواد میانی کیک حدودا ۳ پیمانه، سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی نگینی نیم پز ۱۰۰ گرم تره فرنگی ½ پیمانه نخود فرنگی ½ پیمانه پنیر پیتزا به میزان دلخواه زمان پخت در فر ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه با المنت پایین و ۵ دقیقه آخر المنت بالا رو هم روشن کنید تا طلایی بشه. روی اجاق گاز در تابه هم میتونید درست کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ ‍ مواد لازم : تخم مرغ: 3 عدد ارد: 2 پیمانه شیر: 1 پیمانه شکر: 1 پیمانه پودر کاکائو : 3 ق غ پر بکینگ پودر: 1 ق مرباخوری پر وانیل: 1 ق چ روغن مایع: 1/2 پیمانه طرز تهیه:خ قبل از شروع کار یه دیگ بردارید که از قالب کیکتون بزرگتر باشه تا راحت داخلش جا بشه و قالب و میزارید داخل دیگ آب میریزید تا جایی که نصف قالب داخل آب باشه بعد قالب در بیارید و دیگو بزارید رو گاز تا به جوش بیاد بعد برید مواد کیک و تو این فاصله آماده کنید اینطوری متوجه میشید چه مقدار آب بریزید. طرز تهیه: شکرو تخم مرغ و وانیل و با همزن برقی میزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه حدود سه دقیقه بعد شیر و روغن و اضافه میکنید و در حد مخلوط شدن هم میزنید در آخر آرد و ب ک پ و پودر کاکائو رو که با هم الک کردید اضافه میکنید و با همزن خاموش یا لیسک بزنید تا کامل مخلوط بشه من در حد چند ثانیه با همزن برقی زدم تا یکدست بشه در آخر مایع رو داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و بزارید داخل دیگه و سر دیگ یا دمکنی بزارید و شعله گاز هم جوری باشه که صدایه جوش خوردن آب و بشنوید یعنی خیلی کم نباشه بعد 45 دقیقه سرشو آروم بردارید یا خلال بزنید اگر گفته بود خاموش کنید برایه من سر 45 دقیقه آماده بود .دراخر از قالب دربیارید و به دلخواه تزیین کنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید 😍😋 سوالاتی که درمورد نحوه چرب کردن قالب خیلی پرسیده میشه اگر دوست دارید کیکتون به قالب نچسبه قالب و اگر با روغن مایع چرب میکنید حتما حتما کل قالب و ارد پاشی کنید همه جاشو و وقتی خنک شد خارج کنید من به شخصه یا با کره قالبو چرب میکنم که یا با موفق باشید ashpazi.sahar 🆔 @shirini71
کیکهای بدون فر ,با پفی عالی 👆😍 برای تمامی عزیزانی که فر ندارن و یا حوصله روشن کردن فر رو ندارن,حتی شما دوست عزیزی که همیشه کیکهات خراب میشه یا پف نمی کنه یا بهر دلیلی یه بار پختی خراب شد دیگه جرات نکردی,امتحان کن 😍👌 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر سرد= ۱ لیوان نشاسته ذرت یا گندم= ۲ ق غ آرد برنج= ۲ ق غ اسانس توت فرنگی= چند قطره توت فرنگی پوره شده= نصف پیمانه شکر=۴ ق غ . اول توت فرنگی ها رو پوره میکنیم من برای اینکه داخل فرنی یکدست باشه از صافی رد کردم تا پرز ها و تخم های توت فرنگی جدا بشه شیر سرد و آرد برنج و نشاسته رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و شکر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه حرارت باید پایین باشه تا در عین غلظت پیدا کردن بوی خامی نشاسته و آرد برنج هم گرفته بشه وقتی فرنی غلظت گرفت اسانس رو اضافه میکنم و حرارت رو خاموش میکنیم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و داخل ظرف مورد نظر میکشیم و تزیین میکنیم 🆔 @mivhe71 👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طعم صورتی یک دسر مواد لازم: پودر ژلاتین – 2/1 1 قاشق سوپ‌خوری پودر گل محمدی – 1 قاشق چای‌خوری شیر – 500 میلی‌لیتر شکر (نرم و دانه‌ریز) – 70 گرم خامه صبحانه – 200 گرم پنیر ماسکارپونه – 150 گرم وانیل شکری – 8/1 قاشق چای‌خوری گلاب – 60 میلی‌لیتر رنگ خوراکی صورتی – در صورت تمایل خامه (فرم‌گرفته) – مقداری برای تزیین گل رز – تعدادی برای تزیین شربت رز – طبق دستور داده‌شده 👇روش تهیه 1. پودر ژلاتين و 2 قاشق سوپخوري آب سرد را در ظرفي نسوز ريخته و روي حرارت بخار آب جوش قرار دهيد و هم بزنيد تا ژلاتين در آب حل شود (روش بن ماري). 2. پودر گل محمدي، شير و شکر را در قابلمه اي روي حرارت ملايم ريخته و هم بزنيد تا شکر ذوب و شير گرم شود. 3. در اين فاصله، خامه صبحانه، پنير ماسکارپونه و وانيل شکري را در ظرفي ريخته و با همزن برقي هم بزنيد تا مخلوط کاملاً يکدست شود. 4. مخلوط شير را از روي حرارت برداشته و ژلاتين را به آن اضافه و مخلوط کنيد سپس آن را بهتدريج به مخلوط پنير اضافه کرده و با همزن برقي هم بزنيد تا مواد يکدست شوند. 5. گلاب و رنگ خوراکي صورتي را به مايه بالا اضافه و مخلوط کنيد سپس مخلوط را در قالب مورد نظر ريخته و 3 تا 4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببنددبرای دو رنگ شدن یکم از مواد رو قبل مخلوط کردن رنگ خوراکی جدا کنید و داخل قااب بریزید تا ببنده و بعد باقی مواد رو بریزید. در اين فاصله شربت رز را آماده کنيد. 6. اکنون قالب را از يخچال درآورده و لبههاي دسر را با نوک چاقو بهآرامي از قالب جدا کرده و در ظرف سرو برگردانيد. دسر را با خامه فرمگرفته، گلهاي رز و یا محمدی تزیین و سرو کنید @
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ اگه طرفدار عصرونه و یا حتی شام تندو سریع و بدون دردسرین، ناچو (ناچوز) جز اوناییه که حرف نداره هم خیلی خوشمزه اس هم فوری حاضر میشه و از همه مهمتر دستمون تو درست کردنش بازه و میتونیم هر چی دلمون میخوادو بریزیم توشو بازم خوشمزه باشه 😬😬😬 فقط دو تا قسمتش باید همیشه باشن یکی چیپس ذرتش و یکیم پنیر رو چیپس 😋😋😋 این دوتا باشن دیگه هر چیم توش بریزین راه نداره ناچوتون خراب بشه... درست کردنشم خییییلی آسونه فقط کافیه تا کف یه ظرف نشکن رو چیپس ذرت بذارین که من از چیپس ذرت ترددیلا استفاده کردم بعدش رو چیپسا پنیر بذارین هر پنیری دوست داشتین این دو قسمت اصلیش حالا هر چی عشقتون میکشه بریزین روش از لوبیا چیتی پخته، فلفل دلمه ای، تربچه، خیارشور، زیتون، سبزی، پیاز، پیازچه، کالباس، سوسیس و .... گرفته تااااا ..... خلاصه هر چیزی که بگی دیگه، هر چی دلتون خواست😅😅😅 من بسته به چیزایی که قراره روشون بریزم ممکنه قبل یا بعد اضافه کردن مواد ظرفو بذارم تو فر ایندفه چون مواد روییم چیزی نداشت که احتیاج به تو فر رفتن داشته باشه فقط پنیر و چیپس ذرت رو گذاشتم تو فر تا پنیر آب بشه و بعدم روشو با چیزایی که میبینین و پر کردمو سسم زدمو تمااااام _gol.goli_ 🆔 @shirini71 👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ✳️یکی از غذاهایی که برای بالا بردن مقاومت بدن خیلی خوب و مقویه،انواع سوپهاست. توی هوای سرد هم انتخاب خیلی مناسبیه. هم ميتونيد با خروس یا مرغ محلی بپزيدش هم گوشت. با خروس سريعتر آماده ميشه ولي با گوشت خوشمزه تره البته نظر منه.يك پياز متوسط رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه، نبايد سرخ بشه بعد يك ليوان سينه ي خروس مكعبي خرد شده بدون پوست و استخوان رو بهش اضافه و يه كوچولو تفت بديد تا سفيد بشه، كمي زردچوبه و فلفل و اگه دوست داريد يكم رب بهش بزنيد بعد يك ليوان گندم پوست كنده و يدونه هويج خرد شده و نصف ليوان ساقه كرفس خرد شده بهش اضافه كنيد.به مقدار لازم آب بريزيد و بزاريد بپزه.گندم بدون پوست خيلي زودتر از جو ميپزه.اواخر پخت نمك غذا رو بريزيد و اگه دوست داريد يك قاشق جعفري خرد شده اضافه كنيد. پ.ن:به دلخواه ميتونيد كمي هم قارچ توش بريزيد. اگر خواستيد با گوشت بپزيد،بايد اول گوشت نيمه پز بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و بذاريد جا بيفته. ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: بیسکوییت کرم دار کاکائویی پودرشده 400گرم کره 150گرم پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد یک چهارم پیمانه شکلات تخته شیری 150گرم یا شکلات تلخ 100کرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 300 گرم خامه صبحانه 200 گرم شیر سه چهارم لیوان پودر قند یک چهارم پیمانه بیسکوییت های پودر شده را با کره نرم خوب مخلوط تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد داخل یه قالب کمربندی یا هرقالبی که دوسدارین کاغذروغنی یا سلفون بکشین و مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته کف قالب فشرده کنین اگه دوسدارین چیزکیکتون مثل چیزکیک من دیواره داشته باشه کمی از خمیر بیسکوییتو به ارتفاع دوسانت دیواره ی قالب فشرده کنین و بعد به مدت نیم ساعت داخل فریزر قراربدین . حالا نوبت آماده کردن مخلوط پنیره ؛ ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بعدازچند دقیقه که اسفنجی شد روی بخار آب قراربدین تا شفاف شه سپس شکلات خردشده و شیر رو به روش بن ماری درشیر حل کنید پنیرخامه ای و خامه و پودر قند رو باهمزن خوب مخلوط کنین سپس مخلوط شیر و شکلات رو اضافه کنین بعدم پودر ژلاتینو .... همه موادو که با همزن خوب مخلوط کردین روی لایه بیسکوییتی بریزین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین و نهایتا به شکل دلخواه تزیین ‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 بیست و هفتم اردیبهشت 1402 ‍ ‍ ‍ ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71