#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و نهم اردیبهشت 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 2 ق خورشت قیمه+5 قاشق پلوساده+15 گرم گوشت خورشتی( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز یا یک عدد خیار
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ دال عدس+یک کف دست نان لواش ( 250کالری)
@MajalePezeshki71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
#زیبایی
👌بهبودی پوست خشک(آبرسان)
👈2نخود کندر را درون روغن بادام حرارت دهید تا کندر درون روغن حل شود پس از روغن سرد شده آن برای ماساژ پوست دست یا بدن تان استفاده کنید.
🌱 @MajalePezeshki71
#قرابیه_لیمویی🍋
👩🍳مواد لازم
کره 150 گرم
پودر قند 1 استکان(125 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 5 گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده شده(یک عدد لیموی کوچک)
آرد 2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری سرپُر
#رویه
شکلات شیری یا شکلات تلخ
پودر پسته یا پودر نارگیل یا پودر فندق
#طرز_تهیه
کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ را اضافه کرده به همزدن ادامه بدید.
بقیه مواد را اضافه کرده با دست ورز بدید.سپس مواد را داخل قیف ریخته و با ماسوره دلخواه به خمیر شکل بدید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.بعد از پخت اصلا دست نزنید چون شیرینی ها خیلی نرم هستند و پودر میشوند.قرابیه ها را کنار بگذارید تا خنک شود.
شکلات را به روش بنماری ذوب کنید.
شیرینی ها را ابتدا در شکلات سپس به پودر دلخواه آغشته کنید و دوباره داخل سینی بچینید.اگر میخواهید که شکلاتها خیلی سریع سفت بشوند داخل یخچال بگذارید.
✅نکته :
دمای پخت فرها با هم متفاوت هست اگر احساس میکنید که با فر شما دمای 180 درجه زیاد هست با دمای 165_170 درجه بپزید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#اکبر_جوجه
مرغ کوچیک : ۱ الی ۱/۵ کیلو (حتما باید پوست مرغ باشه اگه جدا بشه موقع سرخ شدن خیلی سفت و خشک میشه)
پیاز خلالی : ۱ عدد متوسط
پیاز ریز رنده شده : ۱ عدد
زعفران دم کرده : ۴ ق غ
آبلیمو : ۳ ق غ
کره : ۵۰ گرم
روغن مایع : ۱/۵ لیوان
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
مرغ را تمیز کنید و به دو تکه تقسیم کنید سپس مقداری نمک،فلفل سیاه،زعفران،آبلیمو،پیاز رنده شده همراه با اب پیاز به مرغ اضافه کنید و خوب ماساژ بدین پیاز خلالی را زیر و روی مرغ بریزید روشو سلفون بکشید بمدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا مزه دار بشه.
بعد از این زمان پیازها رو از مرغ جدا کنید داخل قابلمه گود روغن مایع و کره بریزید بزارید داغ بشه مرغها رو اول از طرف پوست داخل روغن با حرارت ملایم و با در بسته بزارید بپزه بعد از نیم ساعت برگردونید و بزارید با حرارت ملایم طرف دیگر هم بپزه و سرخ بشه(اصل دستورش اینه که باید توی روغن شناور باشه)یکساعت و نیم زمان میخواد تا مرغ کامل با حرارت ملایم بپزه.
برای سس مقدار دلبخواهه:
کمی رب انار+ گردو خورد شده+پودر سیر و زعفرون با هم ترکیب و کنار اکبر جوجه سرو کنید
#سوپ_شیر
۲۵ گرم کره را داخل قابلمه بریزید تا ذوب بشه ۲ لیوان قارچ اسلایش شده بهش اضافه کنید
۱ ق غ آبلیمو بهش اضافه کنید
تفت بدین تا اب قارچ کشیده بشه
حالا یک عدد هویج متوسط رنده شده اضافه کنید
سپس نصف یک سینه مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید(اصلا به مرغ زردچوبه نزنید چون رنگ سوپ رو تغییر میده)
همه مواد و با هم تفت بدین
۲ لیوان آب مرغ بهش اضافه کنید
۱ لیوان جو پرک کمی نمک و نصف ق چ فلفل سیاه هم اضافه کنید(اگه اب مرغ ریختین و نمک داشت مواظب باشید که نمک زیاد نریزید)
در قابلمه رو بزارید یک ربع بپزه
۳ لیوان شیر را بجوشونید(من شیر محلی ریختم چون خوشمزه تره به سوپ اضافه کنید حتما شیر و بجوشونید وگرنه میبره)
در نهایت ۳ ق غ خامه صبحانه (هم دمای محیط باشه)را جداگانه داخل ظرفی بریزید با کمی سوپ مخلوط کنید حرارت و خاموش کنید و به سوپ اضافه کنید(حتما قبل اضافه کردن خامه حتما حرارت و خاموش کنید وگرنه میبره
🍔 @shirini71